Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

COPENHAGEN STUDIOS

Copenhagen Studios er et moderne skotøjsmærke, som sætter fokus på minimalisme og funktionalitet. Med sko fra Copenhagen Studios får du mulighed for at udtrykke dig selv med sko, der både udstråler elegance og kvalitet. Brandet har base i København og har dermed rødder i dansk design og håndværk. Derfor får du sko, der er præget af nordisk tradition og kvalitet, og som giver et afslappet og eksklusivt look til både hverdagen og de særlige begivenheder.

På denne side finder du alle de smukke sko fra Copenhagen Studios. Vi har sørget for at samle alle de flotteste sko, både fra deres klassiske design og nye kollektioner. Der er rig mulighed for at finde sko, der passer til din egen personlige stil, og som kan pifte sæsonens outfits og styles op. Find din nye favoritsko til garderoben lige her.


Historien om Copenhagen Studios


Copenhagen Studios blev etableret i 2017 af de to tvillingebrødre Johannes og Julian Rellecke, som er tredje generation i en skomagerfamilie. Skodesign løber altså i blodet på grundlæggerne af brandet, og det er deres store passion at skabe funktionelle kvalitetssko. Skoene designes i København med inspiration fra vores smukke hovedstad. Læderet stammer fra familieejede garverier i Italien, og selve produktionen finder sted i mindre virksomheder i Europa. Alle sko fra Copenhagen Studios færdiggøres i hånden for at sikre den bedste kvalitet.

Med base i København havde de første sneakers fra Copenhagen Studios det passende navn CPH4. De enkle, minimalistiske og hvide sko fik stor succes og blev senere fulgt op af en anden succeshistorie med skoen CPH40. Kollektionerne er løbende blevet udvidet med kreative design, som tilfører din stil en elegant og minimalistisk finish. Ud over de klassiske sneakers kan du i dag købe både støvler, loafers, sliders og hyggelige hjemmesko. Der er hele tiden fokus på at skabe nye spændende kollektioner, så husk at holde øje her på siden.


Nordisk design med funktionalitet


Sko fra Copenhagen Studios er det perfekte valg til dig, der værdsætter enkelhed, minimalisme og elegance. Designerne finder inspiration til de smukke design i vores flotte hovedstad og fra den danske mentalitet og livsstil. Skoene er præget af nordisk elegance og kan kombineres i mange forskellige styles til enhver lejlighed.

Der er ikke kun fokus på det æstetiske hos Copenhagen Studios. Funktionalitet spiller nemlig også en stor rolle, når skoene designes og produceres. Komforten og kvaliteten er helt i top, så du kan gå mange kilometer i dine sko uden gener. Skoenes materialer er desuden udvalgt nøje, så de holder i mange år uden at blive slidt. Det er helt i tråd med værdierne hos Copenhagen Studios, hvor holdbarhed og funktionalitet har højeste prioritet.


Modesko til enhver lejlighed, hele året rundt


Copenhagen Studios designer alsidige sko, som passer til mange forskellige lejligheder hele året rundt. Med inspiration fra nordisk design i Danmark er skoene produceret, så de både kan bruges i de kolde vintermåneder og på solrige sommerdage. Et par sko fra Copenhagen Studios kan også bruges til et afslappet look i skole, på arbejde og til særlige lejligheder, hvor du gerne vil have et mere eksklusivt look. Sko eller støvler fra Copenhagen Studios vil hurtigt blive en essentiel del af din garderobe.

Der er rig mulighed for at eksperimentere med dine sko fra Copenhagen Studios og sammensætte dem med mange forskellige styles og outfits. Et par klassiske læderstøvler passer perfekt til vinterens varme og elegante styles. De hvide sneakers, som er en central del af kollektionerne fra Copenhagen Studios, kan bruges hele året rundt og passer til både hverdag og fest. Skab dit eget unikke look og stil med de lækre kvalitetssko.


Om Miinto


Hos Miinto stræber vi efter at skabe en platform, hvor lokale brands kan nå ud til kunder i hele landet og i udlandet. Vi håndplukker de bedste og mest luksuriøse brands, som producerer modeartikler af høj kvalitet og med de smukkeste design. Det kan være svært at blive synlig i modebranchen, og hos Miinto vil vi gerne hjælpe disse små unikke brands med at nå ud til et større publikum.

Vi startede i 2009 med at skabe forbindelse mellem lokale brands i den danske modebranche og kunder i hele landet. Siden da har vi udvidet og opererer i dag i 14 forskellige lande. Vi tager lokale modebrands med på den digitale bølge og åbner hver dag nye døre i modebranchen.


Når vores partnere vokser, vokser vi


For at skabe det bedste udvalg af modeartikler af høj kvalitet håndplukker vi nøje vores partnere. Vores kunder er modebevidste og vil have de bedste design produceret af de bedste materialer. Det lever vi op til ved at stille krav til de brands, som vi samarbejder med, herunder også Copenhagen Studios.

Vi arbejder for, at vores kunder kan få adgang til de bedste brands, men vi arbejder i lige så høj grad for at skabe succes for vores partnere. Med vores platform giver vi adgang til en stor kundebase i både Danmark og i udlandet. Derudover hjælper vi vores partnere med data og værktøjer fra vores hjemmeside, som kan hjælpe dem med at vokse yderligere. For når vores partnere vokser, vokser vi.


Vi bekæmper overproduktion i modebranchen


Miinto kæmper hver dag for en bæredygtig modebranche. Et af vores fokusområder er at bekæmpe overproduktion, som i mange år har været et af de overskyggende problemer i industrien. Alt for ofte produceres der for meget tøj og sko, i forhold til hvad der bliver købt ude i butikkerne. Det fører desværre til negative konsekvenser for klimaet og vores planet.

Hos Miinto beder vi aldrig vores partnere om at producere yderligere varer til deres lagre. I stedet viser vi kun produkter til vores kunder, som allerede er produceret og på lager hos vores partnere. Vi har ikke selv nogen varehuse, så de varer, du køber på hjemmesiden, kommer direkte fra vores partnere. Vi ønsker kun at sælge produkter, der er produceret og klar til at blive brugt af kunderne. På den måde kan vi bidrage til at bekæmpe overproduktion i modebranchen og skubbe branchen i en mere bæredygtig retning.

Ryd alle filtre

Copenhagen Studios

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.