Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

CROCKETT & JONES

Crockett & Jones blev grundlagt i Northampton, som er en af Englands mest berømte skomagerbyer. Brandet blev grundlagt helt tilbage i det 19. århundrede – nærmere bestemt i 1879. Deres speciale ligger i fremstilling af Goodyear-fodtøj af meget høj kvalitet. I dag ejes skovirksomheden stadig af den samme grundlæggerfamilie, hvilket betyder, at de fine sko er blevet lavet i generationer.

Vægten ligger især på den meget høje kvalitet og det tidløse design af skoene – både dengang og i dag.

Her på siden finder du et stort udvalg af sko fra Crockett & Jones. Det gælder alt fra lækre herre-loafers og pæne sko til snørestøvler i brune og sorte nuancer. Du kan være sikker på at finde et par sko, der matcher din stil, og som lever op til Crockett & Jones’ enormt høje standard.


Historien begynder i skoindustriens hovedby


Northampton ligger i hjertet af England og er kendt for den gode skoindustri – ikke kun i forbindelse med Crockett & Jones, men også mange andre kendte brands, som gennem århundreder er kommet fra netop denne by.

Byen blomstrede på grund af garvningsindustrien, og de mange skomagere kom til byen af præcis den årsag. I 1600-tallet skulle de mange skomagere i byen producere sko og støvler til hæren. Det var i kølvandet på alt dette, at de to svogre James Crockett og Charles Jones startede deres skovirksomhed op. Begge kom fra en baggrund af flere generationers skomagere og traditioner, som de havde i sinde at ville føre videre.


Crockett & Jones blomstrer op


I slutningen af 1800-tallet blomstrer Crockett & Jones, og produktionen bliver udvidet. De to stiftere var nogle af de første til at installere maskiner fra USA, der kunne gøre processen nemmere, og dermed opstod begyndelsen på en overlegen konstruktion af skoene, som vi stadig ser i dag. Her spillede især det, man kalder Goodyear-svejsede sko, en rolle.

Crockett & Jones fortsætter i generationer med at lave sko til både hæren og alle andre folk i høj kvalitet og med designet for øje. Det betyder også, at de helt op til i dag forbliver et af de ældste og mest respekterede skomærker internationalt. Crockett & Jones blev endda valgt til at være officiel partner til James Bond-franchisen med en særligt designet sko kaldet James, der både blev brugt i filmene Skyfall, Spectre og No Time To Die.

Så selv efter 140 år i skobranchen viser Crockett & Jones’ vision at holde stik. I dag laver de stadig sko, der både har fokus på detaljer og kvalitet samt holdbarhed og komfort.


Crockett & Jones er kendt for det gode håndværk


Det gode håndværk er ikke til at komme udenom, når vi taler Crockett & Jones. De har en helt særlig og gennemprøvet proces, der giver dig sko i allerhøjeste kvalitet. Det betyder blandt andet alt lige fra særlig mønsterskæring, Goodyear-svejsning af skoen og at give en varig form på skoen, så dine sko holder deres form i meget lang tid.

Crockett & Jones bruger kun det allerfineste læder, hvilket betyder, at du får en sko med den bedste pasform. Hver eneste sko tager op til otte uger at fremstille fra start til slut. Det tager især så lang tid, fordi alle processer og dele af skoen er håndlavede helt fra bunden. Der er derfor ingen tvivl om, at hver enkelt sko er fyldt med kærlighed til det gode håndværk og de gamle og stolte traditioner.


Fokus på den klassiske herresko


De to grundlæggere havde en stor passion for den klassiske herresko, og det er visionen om den rette fine herresko, der lever videre i dag. Man kan sige, at Crockett & Jones er sværvægtere inden for den klassiske herresko og alt, hvad du kommer til at tænke på ved det ord – nemlig et smalt og stilet design, der oser af kvalitet, holdbarhed og ikke mindst æstetik. Det er kort sagt håndlavede sko i absolut verdensklasse.


Fra fine sko til hverdagsstøvler


Crockett & Jones er først og fremmest kendt for deres sko, der i deres design lægger vægt på high-end og elegance. De fleste af deres sko er derfor perfekte til en festlig anledning, eller når du virkelig vil være on point. Med shiny eller matte overflader og velovervejede detaljer er der ingen tvivl om skoenes uovertrufne kvalitet.

Skoene fås både med detaljer som spænder og kvaste, men du finder dem også med klassiske snørebånd. I de seneste år er især støvlekollektionen vokset. De kommer på samme måde i forskellige materialer og udtryk, alt efter hvornår du vil bruge dem. Hos Miinto finder du en bred vifte af kollektioner, hvad end du er på udkig efter sko, støvler eller loafers.


Få fingrene i et par stilede Crockett & Jones-loafers


Loafers er i den seneste tid kommet tilbage på modelandkortet – også hos Crockett & Jones. Her på siden finder du en del af deres loafers-kollektion i både kalvelæder og ruskind. Du finder dem både med rene linjer og med flere detaljer på toppen, alt efter hvad du skal bruge dem til. Fælles for alle modellerne er, at de giver stil til ethvert outfit. Om det så er et elegant suit eller klassiske bukser. Loafers giver et helt særligt udtryk, og de udstråler luksus hele vejen igennem.


Shop Crockett & Jones hos Miinto


Hos Miinto har vi udvalgt alt det bedste fra Crockett & Jones’ lækre kollektion. Det er vigtigt for os at give dig adgang til high-end fashion i høj kvalitet, og skoene fra Crockett & Jones er bestemt ingen undtagelse. Vores udvalg af brandets sko spænder bredt i forhold til både design, pasform og udtryk. Det gør det let for dig at finde lige netop det par sko, der kan tage dit fulde outfit til det næste niveau.

Hvis du vælger et par sko fra Crockett & Jones, er der ingen, der er i tvivl om, at du har stil og elegance. Hos Miinto tror vi netop på, at alle skal kunne finde deres personlige stil og udtrykke, hvem de er. Og med sko eller støvler fra Crockett & Jones går du aldrig galt i byen.

Ryd alle filtre

Crockett & Jones

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.