Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CROCS

Er du på udkig efter innovativt, komfortabelt og afslappet fodtøj til mænd, kvinder eller børn, er du endt det helt rigtige sted. Crocs har siden 2002 skabt fodtøj, der skiller sig ud i gadebilledet, og som udfordrer de eksisterende designkonventioner inden for design af fodtøj.

Deres originale og mest berømte style, de klassiske ”træsko”, er genkendelige og at finde overalt i verden. Siden 2002 har Crocs faktisk solgt mere end 300 millioner par af deres klassiske ”træsko” i mere end 90 lande. Derfor finder du naturligvis også dén model samt mange andre modeller hos Miinto fra den amerikanske skogigant. Gå blot på opdagelse i udvalget, og find din favoritmodel.Crocs forener stil og moderne komfort i deres skoCrocs blev grundlagt i 2002 i Boulder, Colorado, og selvom de i begyndelsen blot var tiltænkt sejlere, idet sålen er skridsikker og ikke efterlader mærker, fik skoene hurtigt vinger at flyve på.

Efterspørgslen steg i løbet af kort tid, og både børn og voksne ville have fingre i de komfortable Crocs gummisko. Brandet beviste, at smart fodtøj hverken behøver være ukomfortabelt eller have et kompliceret design, hvilket har medført, at de i dag har opnået en status som global leder inden for udviklingen og produktionen af casual fodtøj i gummi.

De har en enkel tilgang til design, og de formår på fineste vis at forene stil, moderne komfort og værdi på én og samme tid. Crocs sko er kendetegnet ved at være funktionelle, lette og i både enkle og særprægede design. Derudover former de sig efter foden, og de er samtidig yderst stødabsorberende, hvilket gør, at de føles som en drøm at have på.

Brandet har ganske enkelt et åbent sind i forhold til funktionalitet og innovative design, og de fokuserer primært på den farverige og lyse side af livet, hvilket i den grad kommer til udtryk i alt fra deres sko til sandaler, klipklappere og gummistøvler. De omfavner og fejrer det unikke i alle, og de inviterer os til at udtrykke vores unikke personligheder og stå frem som dem, vi er.Balenciaga har løftet Crocs til nye højderTilbage i 2017 præsenterede Balenciaga et designsamarbejde med Crocs under Paris Fashion week, hvilket ikke blot gjorde sig bemærket, men som også tog den internationale modeverden med storm. Til Balenciagas fashionshow slentrede modellerne nemlig ned ad catwalken iført eksklusivt modetøj og Balenciagas svar på den praktiske gummisko.

Den klassiske Crocs sko var tilsat et strejf af Balenciaga i form af plateau og pynt. Ikke desto mindre var modevandet delt, og der var dem, der ikke kun få fat i et par hurtigt nok, og så var der dem, der mente, at det var ”de absolut grimmeste sko nogensinde”. Men skoene blev naturligvis alligevel udsolgt på et splitsekund.

Crocs endte med at mærke et løft med dette designsamarbejde, og de er et klassisk eksempel på et brand, der hverken går på kompromis med materialer og design for at passe ind i det gængse modebillede. Tværtimod. De beviser, at hvis man tror på sit produkt og sit design, kan man nå langt. Frem for at forsøge at passe ind i de eksisterende kasser kan succesen netop bestå i, at man holder fast i dét, der får ens produkter til at skille sig ud.

Crocs udfordrer løbende modeverden ved at skabe sandaler, sko, gummistøvler og meget andet udarbejdet i gummi og med mulighed for at sætte sit eget unikke præg på dem. Du finder nemlig et væld af Crocs kreationer i forskellige farver, mønstre og print, og ligeledes kan du selv pynte de klassiske Crocs ”træsko” med små Jibbitz Shoe Charms.


Crocs er en af tidens varmeste trends


Da Crocs først så dagens lys, var der næppe mange, der havde spået, hvilken succes de ville blive. Foruden at blive brugt som sejlersko, som de var tiltænkt, blev de i starten brugt i haven, som hjemmesko og til at stikke i, når man skulle ned til den lokale købmand. De var altså ikke en del af fashion-verdenen, men det har i dén grad ændret sig.

Siden samarbejdet med Balenciaga – og Christopher Kane i år 2016 – har brandet cementeret sin plads i modebilledet, og i dag er det en af de allerstørste trends. Om man elsker at hade Crocs, eller man hader at elske dem, er de altså næsten ikke til at komme udenom.

Inden for de seneste år har Crocs indgået massevis af samarbejder med prominente influencers, musikere og brands. Blandt andet har Post Malone og Justin Bieber haft æren af at designe sko sammen med Crocs, ligesom mærket Alife har designet modeller af den bløde, komfortable sko. Alle disse modeller er blevet hevet ned fra hylderne.Sådan indarbejder du Crocs i din garderobeVil du være en del af Crocs-hæren, men er endnu ikke decideret Croc-ofil, kan det måske være svært at gennemskue, hvordan du indarbejder skoene i din eksisterende garderobe. Derfor får du her et par tips til, hvordan du kan få glæde af dine nye Crocs.

Først og fremmest skal du naturligvis overveje, hvilken model du skal have fat i. Der findes nemlig mange forskellige former for Crocs-sko, og de klassiske træsko fås med såler i forskellige højder. Du kan altså selv vælge, hvor chunky de skal være.

Skal du have fat i dit første par Crocs, kan det måske virke voldsomt at kaste sig ud i et par skrigfarvede sko med 10 centimeter høj sål. I stedet kan du vælge en mere afdæmpet sort model med lav sål. Så kan du langsomt ”vænne dig til” at gå i Crocs til hverdag.

Er du modig, kan du naturligvis også bare fluks kaste dig ud i de farverige, underfundige og chunky modeller. Og ellers kan du hoppe over i denne boldgade, når du har vænnet dig til at gå i den sorte model.

Uanset hvilken model du vælger – og i hvilken farve – kan du style dine Crocs med mange forskellige outfits. Brug dem til både kjoler, jakkesæt, baggy jeans og tracksuits. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Kigger vi mod de kendte, er det i hvert fald tydeligt, at Crocs ikke længere er forbeholdt havearbejde og sejlads, men kan bruges til både street looks, hverdagsoutfits og festlige fejringer. Faktisk er Crocs flere gange blevet set på den røde løber til diverse store begivenheder. Der er altså ingen grænser for, hvad du kan bruge dine Crocs til.Crocs Sko til damerKvinders Crocs sko er kendt for deres komfort og alsidighed. Disse lette, holdbare sko kommer i et væld af farver og stilarter, der passer til enhver kvindes smag. Uanset om du leder efter en afslappet sandal til sommerbrug, en robust vinterstøvle eller en stilfuld hæl til aftenbrug, har Crocs noget for dig. Alle Crocs er designet med komfort i tankerne, med funktioner som blød og støttende skumfodseng og åndbar konstruktion. Med Crocs kan du være sikker på at få kvalitetssko, der holder dig behagelig hele dagen lang.
Find Crocs sandaler, sko og støvler hos MiintoHos Miinto finder du et stort sortiment af Crocs fodtøj til børn, mænd og kvinder, som på lige fod med Clarks og Ipanema skaber komfortabelt og ergonomisk korrekt fodtøj. Vi sørger løbende for at tilføje nye styles til udvalget, således du altid kan få fingrene i nye gummidesign fra det verdensomspændende brand.

Du finder både de klassiske ”træsko”, klipklappere og flip-flops, men omvendt finder du også fine plateausandaler, højhælede Crocs samt hverdagssko og -støvler. Hvis der er én ting, vi kan slå fast, er det: Crocs er meget mere end den åbne gummitræsko med huller. Tag selv et kig i udvalget, og bliv inspireret af deres komfortable fodtøj med sublim stødabsorbering, støtte og pasform.

Ryd alle filtre

Crocs

Side 1 Af 3