Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Crocs
Back

Crocs

Er du på udkig efter innovativt, komfortabelt og afslappet fodtøj til mænd, kvinder eller børn, er du endt det helt rigtige sted. Crocs har siden 2002 skabt fodtøj, der skiller sig ud i gadebilledet, og som udfordrer de eksisterende designkonventioner inden for design af fodtøj. Deres originale og mest berømte style, de klassiske ”træsko”, er genkendelige og at finde overalt i verden. Siden 2002 har Crocs faktisk solgt mere end 300 millioner par af deres klassiske ”træsko” i mere end 90 lande. Derfor finder du naturligvis også dén model samt mange andre modeller hos Miinto.dk fra den amerikanske skogigant.

Crocs forener stil og moderne komfort i deres sko

Crocs blev grundlagt i 2002 i Boulder, Colorado, og selvom de i begyndelsen blot var tiltænkt sejlere, idet sålen er skridsikker og ikke efterlader mærker, fik skoene hurtigt vinger at flyve på. Efterspørgslen steg i løbet af kort tid, og både børn og voksne ville have fingre i de komfortable Crocs gummisko. Brandet beviste, at smart fodtøj hverken behøver være ukomfortabelt eller have et kompliceret design, hvilket har medført, at de i dag har opnået en status som global leder inden for udviklingen og produktionen af casual fodtøj i gummi. De har en enkel tilgang til design, og de formår på fineste vis at forene stil, moderne komfort og værdi på én og samme tid. Crocs sko er kendetegnet ved at være funktionelle, lette og i både enkle og særprægede design. Derudover former de sig efter foden, og de er samtidig yderst stødabsorberende. Brandet har ganske enkelt et åbent sind i forhold til funktionalitet og innovative design, og de fokuserer primært på den farverige og lyse side af livet, hvilket i den grad kommer til udtryk i alt fra deres sko til sandaler, klipklappere og gummistøvler. De omfavner og fejrer det unikke i alle, og de inviterer os til at udtrykke vores unikke personligheder og stå frem som dem, vi er.

Balenciaga har løftet Crocs til nye højder

Tilbage i 2017 præsenterede Balenciaga et designsamarbejde med Crocs under Paris Fashion week, hvilket ikke blot gjorde sig bemærket, men som også tog den internationale modeverden med storm. Til Balenciagas fashionshow slentrede modellerne nemlig ned ad catwalken iført eksklusivt modetøj og Balenciagas svar på den praktiske gummisko. Den klassiske Crocs sko var dog tilsat et strejf af Balenciaga i form af plateau og pynt. Ikke desto mindre var modevandet delt, og der var dem, der ikke kun få fat i et par hurtigt nok, og så var der dem, der mente, at det var ”de absolut grimmeste sko nogensinde”. Crocs endte dog med at mærke et løft med dette designsamarbejde, og de er et klassisk eksempel på et brand, der hverken går på kompromis med materialer og design for at passe ind i det gængse modebillede. Tværtimod. De udfordrer løbende modeverden ved at skabe Crocs sandaler, sko, gummistøvler og meget andet udarbejdet i gummi og med mulighed for at sætte sit eget unikke præg på dem. Du finder nemlig et væld af Crocs kreationer i forskellige farver, mønstre og print, og ligeledes kan du selv pynte de klassiske Crocs ”træsko” med små Jibbitz Shoe Charms.

Find Crocs sandaler, sko og støvler hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et stort sortiment af Crocs fodtøj til børn, mænd og kvinder, som på lige fod med Clarks og Ipanema skaber komfortabelt og ergonomisk korrekt fodtøj. Vi sørger løbende for at tilføje nye styles til udvalget, således du altid kan få fingrene i nye gummidesign fra det verdensomspændende brand. Du finder både de klassiske ”træsko”, klipklappere og flip-flops, men omvendt finder du også fine plateausandaler, højhælede Crocs samt hverdagssko og -støvler. Hvis der er én ting, vi kan slå fast, er det: Crocs er meget mere end den åbne gummitræsko med huller. Tag selv et kig i udvalget, og bliv inspireret af deres komfortable fodtøj med sublim stødabsorbering, støtte og pasform.

Filter

363 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4