Fri fragt ved køb over 499,- | Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Desigual (10)

Har du en forkærlighed for farverigt modetøj, accessories og parfume, der skaber smil, godt humør og positiv energi? Så bør du kigge nærmere på spanske Desigual, der på kort tid har manifesteret sig som et sprudlende modebrand til den modige kvinde og mand, der elsker at udtrykke sin personlighed gennem sin unikke stil.

Skabelsen af brandet Desigual er både tilfældig og unik, hvilket i den grad også karakteriserer de mange forskellige styles. Man kan tale om, at det var helt uventet – ligesom mange andre gode ting ofte også er. Thomas Meyer forvandlede et par bukser til en denim jakke, og det blev startskuddet til en verdensomspændende succes. Der er nemlig tale om det allerførste stykke Desigual tøj, som så dagens lys. Meyer har fra første dag haft en trang til at bryde med de eksisterende design- og modetraditioner, og det skyldes både hans kreative og legende sind. Patchwork jakkerne blev hurtigt udsolgt, og de blev et symbol på en revolution inden for modeindustrien. Det populære brand ønskede dengang og stadig i dag at bryde med de gængse trends og tendenser og skabe unikt modetøj, der skiller sig ud i gadebilledet.

Desigual har sin egen unikke identitet

I flere år har mange modeinteresserede efterspurgt, hvad Desigual egentligt betyder. Det korte svar til dette er noget nyt, anderledes og originalt. Der er tale om et ord, der ikke direkte eksisterer, men som Meyers veninde fandt på i brandets spæde start. Brandet var nemlig indbegrebet af noget anderledes, originalt og nyt, som endnu ikke var set før – og som stadig ikke er. Da den første butik åbnede i midt 80’erne i Barcelona, blev den et samlingspunkt for folk, der var fascinerede af det frie, ægte, optimistiske og ubekymrede univers, der osede af farverige print, patchworks, mønstre og alternative snit og former på alt fra kjoler, bluser, jakker og bukser. Inspirationen til de mange kollektioner hentede de fra eksotiske lande, og den dag i dag er alt dette stadig en del af Desiguals unikke DNA.

Mere end bare et fashion brand

Der er ingen tvivl om, at Desigual skiller sig ud i det internationale modebillede med deres sprudlende design. De eksperimenterer med alt fra snit, former og teksturer til sammensætninger af farver, mønstre og print. Deres univers er alt andet end kedeligt, og er du på udkig efter unikke styles, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet, er Desigual et brand for dig. I starten skabte de blot modetøj, men den dag i dag finder du også sportstøj, sko, forførende parfumer og flotte accessories i form af tasker og punge. Ligeledes skaber de også børnetøj, og derfor kan hele familien nu iklæde sig farverige og sprudlende design, der på hver sin måde skaber smil, godt humør og positiv energi til omgivelserne. Desigual er dog meget mere end bare modetøj. De stræber efter at udfordre designkonventionerne, og med deres brand er du med på en rejse ind i fremtiden. De er et af de første brands, der havde et specifikt og klart mål: at iklæde mennesker og ikke kroppe.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indtil d. 15. januar

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands