Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DIOR

Vi tvivler på, at der er mange, der ikke har hørt om Dior! Christian Dior stiftede det franske luksus-modehus i 1946 i Paris. I 1947 kom den første forårs-sommer-kollektion, som stolt viste mannequiner frem. Disse styles var en revolutionær æra for kvinder i slutningen af 1940’erne, og kollektionen var med til bringe gejsten for haute couture tilbage til Frankrig. Allerede efter den første kollektion kom der klienter og kunder fra Hollywood og det europæiske aristokrati, ligesom det også i dag ofte ses på den røde løber og på en lang række kendisser. Der er dermed tale om et super eksklusivt brand, der uden tvivl kan anses som en luksus. Lyder det som noget for dig? Så tag et kig i vores store udvalg af design fra Dior nedenfor.


Shop Dior som både mand og kvinde


Hvis du går efter en elegant og feminin stil med high-fashion-design og eksklusivitet, så er Dior et brand for dig. Få blandt andet de meget populære solbriller og briller, der hver dag kan give dig en følelse af god kvalitet. Du kan også shoppe nogle super lækre sko; både eksempelvis sandaler, sneakers, støvler og ballerinaer til enhver festlig lejlighed. For mange er design fra Dior en investering, og det forbindes dermed også som noget ’ekstra’, der går godt til formelle lejligheder. Hvis du har en dyr designersmag, skal det dog ikke holde dig fra at iføre dig et par Dior-støvler til hverdag! Skoene er meget smukke, tydeligt i topkvalitet og udført med virtuositet.

Hvis du som mand enten mangler en ny polo til hverdagen eller en flot skjorte – så tag et kig i det lækre sortiment nedenfor! Her finder du blandt andet skjorter i premium-kvalitet til dig, der enten kører dresscode i dit professionelle liv, eller hvis du skal pifte garderoben op til en kommende begivenhed. Til mænd har vi desuden ligeledes et lækkert udvalg af Dior-solbriller i forskellige shapes og design. Et par gode solbriller kan holde i mange år, hvis bare man passer på dem, og derfor kan det også hurtigt være en investering, der tjenes ind igen. Udover at være gode i sommerperioden kan de også tilføre et ekstra touch til dit outfit og din appearance.

Vil du gerne forkæle dit barn med lækkert tøj i høj kvalitet? Så shop blandt Diors børnetøj. Her finder du det lækreste børnetøj, hvor der ikke er en finger at sætte på noget!

Dior-modehuset er helt sikkert blevet et så populært og anerkendt modehus af en grund. Der er ikke sparet på noget i de forskellige styles, og der er kræset om hver eneste detalje. Modehuset oser af luksus og høj kvalitet, hvilket gør deres produkter til en investering, der skal holde i lang tid. Det karakteristiske design vil helt sikkert tiltrække mange misundelige blikke! Ifør dig et design fra Christian Dior og føl dig ekstra speciel med items fra et af verdens allerstørste modehuse. Shop i et bredt udvalg fra Dior hos Miinto nedenfor, og forkæl dig selv! Ved køb på over 499,- opnår du desuden gratis fragt. Shop Dior i dag og mærk følelsen af at bære design i allerhøjeste kvalitet.

Ryd alle filtre

Dior

Side 1 Af 10

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.