Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

DONDUP

Er du en sand denim-lover, som elsker cool jeans med høj komfort? Og vil du samtidig være med på noderne inden for den nyeste fashion? I så fald kan du lade dig inspirere af det populære brand Dondup. Hos Miinto har vi gjort det let for dig at kigge rundt på siden og finde din favoritstyle fra Dondup. Vi har nemlig udvalgt de bedste styles af tøj til både mænd, kvinder og børn til gavn for dig, som er miljøbevidst og ikke vil gå på kompromis med kvalitet.


”Made in Italy”-håndværk i sublim kvalitet


Brandets start tager os tilbage til Italien i år 1999, hvor de to iværksættere Massimo Berloni og Manuela Mariotti sammen startede deres virksomhed, som er indbegrebet af trendsættende design af høj kvalitet. Stilen i kollektionerne er moderne og eksperimenterende, og med den næsten geniale pasform giver Dondups jeans dig en supermodels udstråling, når du bevæger dig ud i verden. Kollektionerne har de klassiske helfarver i simple toner og enkelte undtagelser i friske farver og iøjnefaldende detaljer.

Dondups passion for gedigent italiensk modehåndværk ligger i kernen af mærkets stilmæssige udtryk og ses tydeligt på kreationerne. Dondup stræber efter at skabe modetøj, som også er superholdbart og velproduceret i materialer af høj kvalitet. Teamet bag Dondup ved, at når du bevæger dig ud i verden, har du måske ikke altid tanke på at skåne dit tøj i enhver bevægelse. Derfor skal Dondups styles kunne klare hverdagens slid uden at miste noget i deres fede design.


Dondup kalder alle denimelskere


Hvis du er begejstret denimentusiast ligesom os hos Miinto, er Dondup lige noget for dig. Hjertet i Dondups foretagende har nemlig altid været denim, denim, denim ... Brandets kollektioner er alle denimelskeres sande destination. Dondup kombinerer i jeansene godt håndværk og klassiske snit med modige detaljer og praktiske funktionaliteter. Så hvis du lige står og mangler et par klassiske jeans lavet i klassematerialer, kan du vide dig sikker på, at Dondup er et holdbart og hot valg til alle årets sæsoner.

Hvorfor er materialerne så gode og holdbare? Blandt andet fordi alle bukser fra Dondup er lavet med god stretch, så du kan bevæge dig frit, sætte dig ned på hug eller udfolde dine karateevner uden at bekymre dig om buksernes komfort og elasticitet. Det betyder, at bukserne ikke kun er fabulous at se på. De er også utroligt behagelige at bære.

Ud over Dondups dedikation til god pasform, kvalitet og stil ligger der også en nobel filosofi bag brandet, som med de stilsikre design, der henvender sig bredt, ønsker at signalere, at alle er lige. Din oprindelse og tro afgør ikke dit værd. Det gør de handlinger, du foretager dig gennem livet. Som om det ikke var nok, har Dondup selvfølgelig et gennemgående fokus på bæredygtighed og hensyn til miljøet i designene og produktionen.


Til festoutfittet og det casual hverdagslook


Hos Miinto støtter vi helt sikkert op om, at et par gode og velsiddende jeans er enhver persons ret – også din. Derudover er det et musthave i alle garderober. Jeans er jo kendt som klassikeren i skabet, der passer til alt – uanset om din destination er fest eller casual hverdag. Og vi mener ikke, at det bliver bedre end hos Dondup, når design, kvalitet og omtanke for medmennesker og miljø danser en fællesdans i harmoni. Derfor har vi valgt at have lækre styles til kvinder, mænd og børn her på siden inden for både sko, tøj og accessories. Og så giver vi naturligvis fri fragt, når du handler for over 499 DKK.

Ryd alle filtre

Dondup

Side 1 Af 27