Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

DR. MARTENS

Dr. Martens appellerer til mennesker, der har deres egen unikke og individuelle stil, men som deler en samlet ånd. En ånd, hvor diversitet og mangfoldighed hyldes helt ud til fingerspidserne med solidt, holdbart og smart fodtøj. Rent stilistisk giver Dr. Martens’ enkle silhuetter dig mulighed for at udtrykke din egen personlighed og stil med deres sko og støvler, og på et praktisk niveau gør deres sublime holdbarhed og komfort dem ideelle til et væld af situationer – både til arbejdsbrug og som streetwear. Sidst men ikke mindst er brandet også et udtryk for attitude og empowerment, og hos Miinto.dk finder du et bredt udvalg af Dr. Martens sko og støvler til mænd og kvinder, der søger komfortabelt, slidstærkt og smart fodtøj med kant.


Fortællingen om Dr. Martens begynder med en arbejdsstøvle


Dr. Martens var oprindeligt en beskeden arbejdsstøvle, der på et tidspunkt også blev solgt som en havesko. Så hvordan forvandlede de utilitaristiske Dr. Martens støvler sig til at blive ikoniske og statement fodtøj? I dag har Dr. Martens produceret og udviklet fodtøj i mere end 50 år, men fortællingen om den populære støvle begynder helt tilbage i 1940’erne, hvor den tyske læge Dr. Klaus Martens fik idéen til at udvikle en støvle, som var ergonomisk korrekt. Idéen opstod på en skiferie, hvor han skadede sin ankel og havde behov for fodtøj med ordentlig støtte og god pasform. Dét fik ham til at fremstille de velkendte Dr. Martens støvler, som hurtigt blev populære i arbejderklassen og efterfølgende spredte sig som en steppebrand til det bredere publikum. Akkurat på samme måde som da det skete med street-wear brandet Carharrt.


En ikonisk støvle med stor statement factor


Dr. Martens støvler og sko har gennemgået nogle af verdens mest ikoniske epoker. Dens berømmelse blev i særdeleshed skudt i gang af The Who’s Pete Townshend i 1967, hvor han iklædte sig et par støvler fra det lækre brand. Siden da har den verdensberømte og utilitaristiske støvle beklædt fødderne på dem, der ønsker at skille sig ud og opnå et stærkt og selvsikkert udtryk. Punkere, rockere, skinheads, goths og grungers: Dr. Martens er forblevet modstandsdygtigt gennem seks årtier med kulturel og politisk forandring og har modstået fristelsen for flere forskellige trends og tendenser. Selvom disse subkulturer og følelsen af oprør måske er mindre synlig i dag, forbliver brandet, og dét, det står for, altid det samme. Dr. Martens støvler og sko har ikke ændret sig meget, og til trods for, at Dr. Martens ikke er stolt af at forfølge trends og tendenser blot ”fordi de er in”, finder du alligevel støvler præget af få nutidige trends som leopardprint, glitter, kobber, blomsterprint og meget andet.


Lad dig inspirere af vores Dr. Martens støvler og sko her på siden


Hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af Dr. Martens sko og støvler til mænd og kvinder, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, således du kan finde nye styles fra det populære brand. Fodtøjet kan både kombineres til et finere look med en feminin kjole og læderjakke fra Munderingskompagniet/MDK eller til et par jeans og en skjorte. Mulighederne er mange, og det er op til dig at bestemme, hvordan du ønsker at udtrykke din personlighed og stil med Dr. Martens. Uanset om du er på udkig efter et par Dr. Martens støvler eller sko, kan du med garanti finde inspiration her på siden. Du finder både støvler med og uden for, støvler med snøre, Chelsea boots, ruskind- og læderstøvler samt støvler prydet med fine print, nitter, spænder eller andre unikke detaljer.

Ryd alle filtre

Dr. Martens

Side 1 Af 12