EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Eastpak (499)

Uanset om du er på udkig efter en rygsæk, skoletaske eller kuffert, finder du inspiration i det smarte udvalg hos Eastpak. Deres tasker er kendt for deres høje kvalitet og funktionalitet, som både mænd, kvinder og børn kan få glæde af mange år frem.

Historien bag det populære brand ligger ikke bare langt tilbage, den er også inspirerende og finurlig. Eastern Canvas Products, i dag kaldet Eastpak, så første gang dagens lys i 1952, hvor de skabte slidstærke og holdbare produkter til den amerikanske hær. Deres smarte produkter vakte hurtigt opsagt uden for militæret, hvilket bringer os frem til de glade 70’ere, hvor Eastpaks tasker pludselig blev set på skuldrene af skolebørn og studerende. Derfra tog det fart, og i 1976 designede brandet deres ikoniske ”Daypack” til børn og unge, og den havde samme design, som vi kender den i dag. Siden dengang har brandet dog leget med både farver, print og mønstre, og derfor finder du den ikoniske ”Daypack” i et væld af udtryk.

Eastpak skaber kvalitetstasker til hele familien

Med Eastpak er du sikret tasker til både børn og voksne, og fælles for alle deres tasker er, at de er udarbejdet i slidstærke og holdbare materialer. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og den høje kvalitet er bærende i brandets DNA. På trods af deres mange år på markedet har de dog stadig en trang til at forny sig. De lader sig inspirere af nutidige trends og tendenser, og af den grund finder du også de populære rygsække i gennemsigtig plastik, bløde kufferter med hjul samt bæltetasker og skuldertasker i moderne og populære farver og print.

Når de fleste hører navnet Eastpak, falder tankerne automatisk på den populære ”Daypack”. Og det er ikke uden grund. Siden den blev lanceret i 70’erne, har den været en favorit blandt rigtig mange børn og unge. Den er nemlig utrolig anvendelig som skoletaske, da den har plads til bøger, laptop og penalhus. Derudover har den polstrede og justerbare stropper, der gør det muligt at tilpasse den til kroppen, i takt med at børnene vokser. Hos Eastpak er der altså ikke blot fokus på funktionalitet og kvalitet, men også på ergonomi og komfort.

Bemærkelsesværdige designsamarbejder

Udover at forny sig i forhold til design af tasker har Eastpak samarbejdet med en række anerkendte og interessante modedesignere som Walter Van Beirendonck, Raf Simons, A.P.C og House of Hackney. Fælles for dem alle er, at de har kreative og eksperimenterende tilgange til design, hvilket skaber iøjnefaldende og unikke udtryk, som ikke går ubemærket hen i gadebilledet. Ved at indgå sådanne samarbejder formår Eastpak at holde fingeren på pulsen og skabe eksklusivitet omkring deres brand, hvilket vil få folk til at komme tilbage igen og igen. Derudover åbnede de ”Eastpak Art Studio” i 2011, hvor nogle af de mest kreative sjæle mødtes og transformerede den velkendte ”Daypack” til anderledes og særegnede kunstværker. Alt overskuddet fra salget af rygsækkene går til fonden ”Designers Against AIDS”, og brandet er altså mere end en producent af tasker til mænd, kvinder og børn i hele verden. De skaber miljøer for kreative sjæle og opmærksomhed omkring tabubelagte emner. Af den grund er Eastpak mere end blot en producent af kvalitetstasker til mænd, kvinder og børn. De har positioneret sig som en solid institution inden for den dynamiske modeverden.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

499 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands