Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Edwin

Edwin (15)

Edwin er et japansk brand, der er lanceret af den japanske designer Tsunemi Shoten i 1947. I starten importerede Edwin jeans fra USA, men i 1961 begyndte brandet at producere jeans i Japan, der var garant for et sofistikeret look, hvor kvalitet og pasform var dominerende aspekter.

Siden har Edwin været karakteriseret ved godt håndværk og kvalitet såvel som et innovativt og æstetisk look, der på bedste vis indfanger kulturen og moden hos japanske trendsættere. Derudover er Edwin det første brand i verden til at introducere jeans med unikke vaske samt produktionsmetoden stenvask – understreger på fineste vis brandets innovative karakter.

Med andre ord – Edwin er et unikt brand med lækre jeans, der er synonym med godt håndværk, eksklusive materialer, innovative produktionsmetoder og en fremragende pasform. Derfor er Edwin et brand med stor fokus på kvalitet, og brandets udvalg af jeans og deniminspireret modetøj såsom skjorter, t-shirts og jakker såvel som modesko og sneakers er beriget med et casual look med et eksklusivt touch, der er inspireret af tidens trends.

Edwin har opbygget en stor fanskare i Europa og Japan, hvor brandets sortiment af jeans, sko og modetøj nyder stor popularitet. Brandet appellerer til trendsættere og fashionistaer med en passion for lækre jeans og et casual look. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

15 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands