Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Edwin
Back

Edwin

Edwin er et japansk brand, der er lanceret af den japanske designer Tsunemi Shoten i 1947. I starten importerede Edwin jeans fra USA, men i 1961 begyndte brandet at producere jeans i Japan, der var garant for et sofistikeret look, hvor kvalitet og pasform var dominerende aspekter.

Siden har Edwin været karakteriseret ved godt håndværk og kvalitet såvel som et innovativt og æstetisk look, der på bedste vis indfanger kulturen og moden hos japanske trendsættere. Derudover er Edwin det første brand i verden til at introducere jeans med unikke vaske samt produktionsmetoden stenvask – understreger på fineste vis brandets innovative karakter.

Med andre ord – Edwin er et unikt brand med lækre jeans, der er synonym med godt håndværk, eksklusive materialer, innovative produktionsmetoder og en fremragende pasform. Derfor er Edwin et brand med stor fokus på kvalitet, og brandets udvalg af jeans og deniminspireret modetøj såsom skjorter, t-shirts og jakker såvel som modesko og sneakers er beriget med et casual look med et eksklusivt touch, der er inspireret af tidens trends.

Edwin har opbygget en stor fanskare i Europa og Japan, hvor brandets sortiment af jeans, sko og modetøj nyder stor popularitet. Brandet appellerer til trendsættere og fashionistaer med en passion for lækre jeans og et casual look.

Filter

280 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3