Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ELISABETTA FRANCHI

Det italienske brand Elisabetta Franchi har mange års erfaring inden for modeverdenen, og de fleste kvinder kender og følger designeren bag mærket på tæt hånd. Designeren Elisabetta Franchi har en lang karriere inden for design, hvor hun allerede 1998 startede med at give sine inputs til, hvordan modens dagsorden burde lyde.

Drømmen om at blive designer og iklæde alle kvinder i verden moderigtige styles stammer fra hendes barndom, hvor hun søgte væk fra den barske virkelighed, hun kom fra, ved at klæde sin dukke, Betty Doll, på med smukke outfits. Med fra den barske virkelighed, der bestod af en fraværende far og en mor, der kæmpede med at brødføde fem børn, fik Elisabetta Franchi en masse gå-på-mod og hård hud. Disse kvalifikationer og hendes passion for mode fik hende til at gå efter sin største drøm: at skabe mode, der rykker i det kvindelige univers. Og det gør hendes mærke i samme navn, Elisabetta Franchi, stadig den dag i dag.

Det er et brand, der har et stort erfaringsgrundlag inden for fashion og styling, og vi ser ofte, at det blandt andet er Elisabetta Franchi, som er med til at bestemme, hvilke trends vi følger herhjemme i Danmark. Kollektionerne rykker vores grænser og måde at tænke mode på, hvilket lader os blive forelskede i Elisabetta Franchis smukke design.

Elisabetta Franchis kollektioner går oftest direkte i hjertet på den modebevidste kvinde, der nyder klassiske styles med et twist af kunst, nytænkende former og Nordens simple, men smukke linjer. Det er et brand, der har en mission og ikke mindst en passion inden for mode, og de bliver ved med skubbe grænserne til, hvad vi forventer af high fashion.


Kunstneriske detaljer, der fuldender vores styles


Italien er kendt for sin modesans og ikke mindst sin flair for kvalitet og detaljer. Dette gør sig også gældende hos Elisabetta Franchi, som gang på gang gennem sine design viser os, at hun har mod og erfaring nok til at fastsætte de nyeste trends.

Detaljerne er velovervejede, og de er med til at udvikle vores syn på mode, hvilket er med til at understrege Elisabetta Franchi som et modeikon. Det kan være syningernes detaljer, som ændrer pasformen til at fremhæve kvindens former. Knappernes detaljer kan være med til at understrege den kunstneriske udformning i stylingen. Mens mønstrenes smukke og stringente linjer, der bliver afbrudt af én enkelt detalje, er med til fuldende sættet.

Ud over de mange smukke og trendsættende kjoler, toppe, skjorter og bukser, skaber Elisabetta Franchi også stilfulde accessoires som bælter med elegante lukninger, halstørklæder i fantastiske materialer, tasker i højeste kvalitet med smukke og funktionelle detaljer samt sko, der ikke bare gør det muligt for dig at ”dress to impress”, men også er behagelige og gode at gå i. Alt sammen med samme fokus, nemlig mode, kvalitet og detaljer.

Der er mange muligheder med Elisabetta Franchi, det handler bare om at sammensætte de kunstneriske detaljer med klassiske items, hvilket du har mulighed for igennem Elisabetta Franchis kollektioner. For i kollektionerne finder du både de enkle, basic toppe, men også de modeudfordrende nederdele, der rykker til vores grænser, men som vi også beundrer. Det eneste, du skal, er at gå på jagt i universet med de mange kollektioner og finde de items, der passer til dig, og som kan skabe netop det look, du leder efter.


Elisabetta Franchis omtanke på miljøet samt dyrene


Elisabetta Franchi er kendt for sine kvalitetsmaterialer, og i 2011 valgte designeren at lave kollektioner, hvor der var fokus på økologi samt dyrevelfærd. Du finder derfor en faux fur-kollektion hos Elisabetta Franchi, hvor læder og pelse er imiteret.

Dyrevelfærd er Elisabetta Franchi meget på sinde, som derfor har startet en organisation, hvis mission er at ”Give stemme til dem, der ikke har en”. Projektet har betydet, at Elisabetta Franchi nu både har elimineret pels, dun og angorauld fra sine kollektioner og gennem sin nonprofitorganisation løbende støtter projekter, der kommer dyr til gode.

Elisabetta Franchis motto er, at ”Der er ikke nogen grund til at bære en pelsfrakke for vores egen forfængeligheds skyld”. Derfor finder du også udelukkende produkter, der er ”Animal free”. Det betyder ikke, at der ikke er blevet taget højde for kvaliteten, det betyder blot, at brandet tager ansvar for sine design. For Elisabetta Franchi sætter en ære i at fremstille items som tasker, jakker og sko, der er i præcis lige så høj kvalitet som items lavet i læder, pels eller dun. Tjek for eksempel de flotte taskekollektioner ud, blazere og mere. Hvis du ikke vidste bedre, ville du tro, det var læder, og med i tasken får du god samvittighed og en kvalitet, du ikke skal lede længe efter.


Elisabetta Franchis filosofi – en del af Miintos ståsted


At tage ansvar for modeindustrien er ikke kun Elisabetta Franchis ønske. Det er også en fast og betydelig del af Miintos filosofi. Miinto ønsker at skabe en mere bæredygtig modeindustri, og derfor gør Miinto det muligt for dig at finde de items, du leder efter, gennem over 2.000 forskellige partnere. Derved sikrer Miinto, at både du og modeindustrien gør brug af de allerede eksisterende ressourcer og ikke overproducerer items, der allerede er tilgængelige eller på lager andre steder. Det betyder for dig, at Miinto skaffer de varer fra Elisabetta Franchi, du søger, blandt en masse forskellige partnere og sender dem hjem til dig og dit klædeskab.


Køb dit næste item af Elisabetta Franchi hos Miinto


Hos Miinto kan du finde et stort udvalg af items fra Elisabetta Franchi, som kan være med til at pryde din garderobe de næste mange år.Det klassiske design kan bruges igen og igen, det handler blot om, hvordan du styler det.

Ryd alle filtre

Elisabetta Franchi

Side 1 Af 42