Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Elisabetta Franchi

Det italienske brand Elisabetta Franchi har mange års erfaring inden for modeverdenen, og de fleste kvinder kender og følger designeren bag mærket på tæt hånd. Designeren Elisabetta Franchi har en lang karriere inden for design, hvor hun allerede 1998 startede med at give sine inputs til, hvordan modens dagsorden burde lyde.

Det er et brand, der har et stort erfaringsgrundlag inden for fashion og styling, og vi ser ofte, at det blandt andet er Elisabetta Franchi, som er med til at bestemme, hvilke trends vi følger herhjemme i Danmark. Kollektionerne rykker vores grænser og måde at tænke mode på, hvilket lader os blive forelskede i Elisabetta Franchis smukke design.

Elisabetta Franchis kollektioner går oftest direkte i hjertet på den modebevidste kvinde, der nyder klassiske styles med et twist af kunst, nytænkende former og Nordens simple, men smukke linjer. Det er et brand, der har en mission og ikke mindst en passion inden for mode, og de bliver ved med skubbe grænserne til, hvad vi forventer af high fashion.

Kunstneriske detaljer, der fuldender vores styles

Italien er kendt for sin modesans og ikke mindst sin flair for kvalitet og detaljer. Dette gør sig også gældende hos Elisabetta Franchi, som gang på gang gennem sine design viser os, at hun har mod og erfaring nok til at fastsætte de nyeste trends.

Detaljerne er velovervejede, og de er med til at udvikle vores syn på mode, hvilket er med til at understrege Elisabetta Franchi som et modeikon. Det kan være syningernes detaljer, som ændrer pasformen til at fremhæve kvindens former. Knappernes detaljer kan være med til at understrege den kunstneriske udformning i stylingen. Mens mønstrenes smukke og stringente linjer, der bliver afbrudt af én enkelt detalje, er med til fuldende sættet.

Der er mange muligheder med Elisabetta Franchi, det handler bare om at sammensætte de kunstneriske detaljer med klassiske items, hvilket du har mulighed for igennem Elisabetta Franchis kollektioner.

Elisabetta Franchis omtanke på miljøet samt dyrene

Elisabetta Franchi er kendt for sine kvalitetsmaterialer, og i 2011 valgte designeren at lave kollektioner, hvor der var fokus på økologi samt dyrevelfærd. Du finder derfor en faux fur-kollektion hos Elisabetta Franchi, hvor læder og pelse er imiteret. Det betyder ikke, at der ikke er blevet taget højde for kvaliteten, det betyder blot, at brandet tager ansvar for sine design.

Køb dit næste item af Elisabetta Franchi hos Miinto

Hos Miinto kan du finde et stort udvalg af items fra Elisabetta Franchi, som kan være med til at pryde din garderobe de næste mange år. Det klassiske design kan bruges igen og igen, det handler blot om, hvordan du styler det.

Du finder både kjoler, bukser, bluser, jakker og meget mere fra Elisabetta Franchi, så gå på opdagelse allerede i dag, og lad Elisabetta Franchis kunstneriske univers inspirere dig og din garderobe. Se vores udvalg lige her.

Filter

2650 resultater

Side 1 af 27

Næste

Side 1 af 27