Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

EMPORIO ARMANI EA7

Det er svært at tale om internationale modehuse uden også at tale om Armani, og hvis du elsker den sporty vibe, modebilledet i disse år bærer præg af, er det oplagt at kigge mod Emporio Armani EA7. Armani står nemlig bag et subbrand af luksuriøst, iøjnefaldende og trendsættende sportswear ved navn Emporio Armani EA7, og netop det subbrand er det svært at komme udenom, hvis du elsker sportswear og de sporty modetendenser.

Emporio Armani EA7 designer kollektioner til både børn, kvinder, mænd og alle dem midt imellem, ligesom du også har mulighed for at shoppe accessories og tilbehør fra brandet. Det hele finder du hos Miinto, og du kan let scrolle igennem vores store udvalg af styles fra Emporio Armani EA7 og klikke alle dine favoritter hjem allerede nu.


Sportswear til alle anledninger: Emporio Armani EA7


Selvom det er oplagt at tænke, at sportswear er tiltænkt fitnesscentret og alle de timer, vi bruger på at få pulsen op og holde vores krop, form og sind ved lige, sætter Emporio Armani EA7 en tyk streg under, at dette ikke er tilfældet.

Emporio Armani EA7 designer nemlig sportswear, som du kan hive ud af skabet, uanset om du er på vej på job, studie, en tur i biografen eller på café, en tur ned gennem strøget eller en hvilken som helst anden anledning.

Sportswear er nemlig en kæmpe tendens i modebilledet i disse år, og hvis man er vild med disse, kan man i vid udstrækning takke Emporio Armani for netop det. Hos Emporio Armani EA7 formår man nemlig at designe luksuriøst sportswear, der emmer af elegance, kant, personlighed og coolness.


Sådan styler du dine items fra Emporio Armani EA7


Hvis du ligesom mange andre er faldet pladask for de sporty vibes, man spotter i modebilledet i disse år, er der masser af muligheder, når du skal klæde dig på om morgenen. Det gode ved de sporty tendenser på modescenen er, at stort set alt er tilladt, og det er derfor ganske svært at træde ved siden af.

Style for eksempel et sporty look med et par cool joggers, en oversized hoodie og en sportscap fra Emporio Armani EA7 for et gennemført og stilrent udtryk. På trods af lookets meget casual udtryk kan du bære outfittet i mange forskellige sammenhænge, for brandets luksuriøse og formidable design løfter dine items fra loose til cool.

Du kan implementere enkelte sporty styles fra brandet i den garderobe og den stil, du allerede har. Smid for eksempel en cool sportscap fra EA7 på toppen af dit favoritoutfit, eller style en cool sweatshirt med et par denimjeans, en oversized blazer og et par cool sneakers på de dage, hvor du vil dyrke et cool, trendy og sporty lag-på-lag-look.

Du kan selvfølgelig også sagtens hive dine styles fra Emporio Armani ud af skabet på de dage, hvor du har kursen sat direkte mod dit lokale fitnesscenter, og hvor du gerne vil se ekstra cool og trendy ud, mens du får sved på panden og pulsen op.


Emporio Armani EA7: Et brand for alle


Hos Miinto er det både små og store, der kan købe luksuriøst sportswear fra Armani. Hos Miinto finder du nemlig et udvalg af sportswear til både mænd, kvinder og børn, ligesom du også finder accessories og tilbehør som blandt andet håndklæder, sportstasker, sko og andre lækre varer.

Du kan derfor sagtens rette blikket stift mod Emporio Armani EA7, uanset hvem du shopper til, for Emporio Armani er et brand for alle. Hvis ikke du har mod på at gå all in på det sporty udtryk, der gennemsyrer hele brandet, kan du starte med at implementere enkelte styles og items til din garderobe.

Start for eksempel med at par sneakers, en taske eller måske endda en trøje. Når du føler dig mere komfortabel og hjemme i den sporty stil, kan du kaste dig ud i flere items fra brandet. Det er nemlig svært kun at begrænse sig til en enkelt style eller to fra Emporio Armani EA7, fordi folkene bag igen og igen formår at levere det ene modemæssige kunstværk efter det andet i den disciplin, sportswear er og bliver.


EA7: Et lykkebringende 7-tal med sporty associationer


Emporio Armani og EA7 er to sider af den samme sag, og mange har ofte undret sig over, hvad EA7 egentlig betyder. Der er dog heller ingen klare officielle forklaringer på, hvad 7-tallet nøjagtigt betyder, eller hvorfor man hos Armani har valgt at gøre tallet til så tydelig en del af brandets identitet.

Det står selvfølgelig klart, at EA er en forkortelse af Emporio Armani, men der er delte meninger om, hvor 7-tallet kommer ind i billedet. Nogle mener, at Giorgio Armanis lykketal skulle være 7, og at han derfor helt naturligt har valgt at gøre tallet til en tydelig og aktiv del af brandet Emporio Armani. Andre mener, at 7-tallet er kommet ind i billedet, fordi ukrainske Andriy Shevchenko spillede med nummer 7 på ryggen i den ikoniske Serie A-fodboldklub A.C. Milan.

Uanset om 7-tallet er et lykkebringende tal, eller om det er en hyldest til den tidligere fodboldspiller, er der ingen tvivl om, at mange er helt med på, at Emporio Armani og EA7 er to sider af samme sag.


Verdensstjerner i front – legendariske underbukser


Der er ingen tvivl om, at man hos Armani har kastet sin kærlighed efter verdens allerstørste sportsstjerner. Derfor er det absolut heller ingen tilfældighed, at man har sat verdensstjernen og fodboldlegenden Cristiano Ronaldo i front for brandet.

Op gennem store dele af sin fodboldkarriere har Cristiano Ronaldo nemlig poseret i de legendariske underbukser fra Armani, og også i denne sammenhæng giver det ikoniske 7-tal mening. Cristiano Ronaldo, der også er kendt som CR7, har nemlig en nær forbindelse til tallet, så også på denne måde er der sammenhæng mellem ansigtet i front og brandet.

Mange fodboldfans og fans af verdensstjernen Cristiano Ronaldo har derfor i årevis sværget til det ikoniske brand, når de skulle shoppe nye forsyninger til undertøjsskuffen. Hvem vil nemlig ikke gerne føle sig en smule tættere på sit store idol?

Ryd alle filtre

Emporio Armani EA7

Side 1 Af 20