Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Emu
Back

Emu

Emu er et australsk brand med hovedkvarter lige uden for millionbyen Melbourne, hvor det lokale dyreliv er imponerende, og naturskønne omgivelser er en garanti. Emu trådte ind på modescenen for mere end 15 år siden, og siden har det australske brand været synonym med støvler, sko, modetøj og accessories, der er produceret i lækre materialer såsom uld, skind og læder – Emu er altid garant for stor komfort og kvalitet.

Designteamet hos Emu har en stor forkærlighed for den skønne natur, der kendetegner den sydlige del af Australien, og det er også her, at brandets talentfulde designere finder inspiration, når nye kollektioner af støvler, sko, modetøj og accessories skal designes. Derudover er Emu garant for fremragende håndværk, og produktudvalget imponerer ved en unik pasform, stor komfort, et moderne snit og et moderigtigt look.

Emu er opkaldt efter emuen, der er Australiens nationalfugl, og brandet har taget navn efter emuen, da denne karakteristiske fugl kun kan bevæge sig fremad – præcist som Emu. Derfor har Emu også gennemgået en rivende udvikling, og brandets udvalg af modetøj, støvler, sko, jakker og accessories høster stor ros over det meste af verden. Emu er garant for modeartikler til hele familien - store såvel som små.

Filter

18 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1