Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Emu

Emu (11)

Emu er et australsk brand med hovedkvarter lige uden for millionbyen Melbourne, hvor det lokale dyreliv er imponerende, og naturskønne omgivelser er en garanti. Emu trådte ind på modescenen for mere end 15 år siden, og siden har det australske brand været synonym med støvler, sko, modetøj og accessories, der er produceret i lækre materialer såsom uld, skind og læder – Emu er altid garant for stor komfort og kvalitet.

Designteamet hos Emu har en stor forkærlighed for den skønne natur, der kendetegner den sydlige del af Australien, og det er også her, at brandets talentfulde designere finder inspiration, når nye kollektioner af støvler, sko, modetøj og accessories skal designes. Derudover er Emu garant for fremragende håndværk, og produktudvalget imponerer ved en unik pasform, stor komfort, et moderne snit og et moderigtigt look.

Emu er opkaldt efter emuen, der er Australiens nationalfugl, og brandet har taget navn efter emuen, da denne karakteristiske fugl kun kan bevæge sig fremad – præcist som Emu. Derfor har Emu også gennemgået en rivende udvikling, og brandets udvalg af modetøj, støvler, sko, jakker og accessories høster stor ros over det meste af verden. Emu er garant for modeartikler til hele familien - store såvel som små. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

11 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands