Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ERDEM

Erdem er en fashion brand, der er bemærkelsesværdig for nemlig dens raffinerede og feminine æstetiske stil. Skabt af designeren Erdem Moralioglu, er mærket kendt for sin håndværksmæssige tilgang og tidsloshed.

Erdem's Rejse


Erdem Moralioglu er grunden til Erdems succes. Efter han dimitterede fra det berømte Royal College of Art i London, har Moralioglu formået at skabe en helt unik mode stil, der formår både at være innovativ og ærefrygtindgydende. Efter at have arbejdet i flere couturehuse, valgte Moralioglu at oprette sit eget brand, og siden da har hans navn og mærke været synonymt med moderne elegance.

Oplev Erdems Verden


Erdem er mere end blot et varemærke; det er en verden af elegance og grace. Oplev mærket og se, hvordan det tilbyder forskellige kollektioner, hver mere overraskende end den sidste, men altid tro mod sit DNA, en moderne romantisk stil, præget af detaljer og sofistikerede prints.

Essensen af Erdem


Erdem er en pålidelig tilhænger i elegance og sofistikation. Designerens antagelse om, at 'smukt design bringer glæde' er tydelig i alt, hvad han skaber. Fra smukke print til flæser og feminine snit, viser Erdem en alt-i-én elegance og romantisk sofistikering.

Mesteren i Kvindernes Suits


En af de ting, der adskiller Erdem fra andre fashion brands, er deres tilgang til kvinders suits. Faktisk, Moralioglu's talent kan bedst ses med hans evne til at modernisere et traditionelt kvindeligt suit til noget tidssvarende, sofistikeret og alt i alt smukt designet.

Køb Erdem på Miinto


Erdem er en af de mange high-end brands, du kan finde på Miinto's online mode søgemaskine. Med et stort udvalg af varer fra brand som Erdem, giver Miinto dig adgang til fashionable klæder med blot et par klik. De tilbyder forskellige stykker fra Erdem's tøj og tilbehørs linjer, for perfekt at fuldføre enhver garderobe. Erdem skaber et yndefuldt og sofistikeret univers, hvor romantik er blevet til modernitet. Med sin evindelige nutidige elegance er Erdem sikker på at tilfredsstille enhver fashion kvinde med en passion for klassisk elegance. Mand eller kvinde, ung eller ældre, Erdem kan simpelthen ikke ignoreres i nutidens fashion verdensbillede. Selvom det tilbyder mode til en meget specifik smag, er verdenskendt og elsket for sin evne til at skabe smukke designs, der kan apprecieres af alle.

Ryd alle filtre

Erdem

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.