GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Brands Eton

Eton (105)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

105 Produkter fundet

Eton

Eton er et svensk brand, som er etableret af et svensk ægtepar, Annie og David Pettersson. Da verdensrecessionen tvang ægteparret til at lukke deres savværk i 1929, lancerede de i stedet Skjortfabriken Special, som producerede lækre skjorter til mænd.

Brandet hed Skjortfabriken Special indtil midten af 1950´erne, hvor brandet forsøgte at markedsføre deres herretøj i Storbritannien. Det stod hurtigt klart, at navnet var for kompliceret at udtale, og brandet blev relanceret under navnet Eton.

Det nye navn, Eton, var inspireret af den eksklusive privatskole Eton, idet brandet ønskede at symbolisere, at Eton var garant for eksklusivt modetøj. Med andre ord – Eton er kendetegnet ved god kvalitet, fremragende pasform og smarte detaljer, som tager udgangspunkt i årstidens farver.

Derudover er Eton synonym med innovative materialer og unikt håndværk, og brandets kollektioner af moderigtige skjorter er beriget med et eksklusivt og trendy look. Derfor sælges herreskjorter fra Eton også i store dele af verden, og brandet har fået ry for at producere skjorter af ypperste kvalitet

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands