Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Eton
Back

Eton

Eton er et svensk brand, som er etableret af et svensk ægtepar, Annie og David Pettersson. Da verdensrecessionen tvang ægteparret til at lukke deres savværk i 1929, lancerede de i stedet Skjortfabriken Special, som producerede lækre skjorter til mænd.

Brandet hed Skjortfabriken Special indtil midten af 1950´erne, hvor brandet forsøgte at markedsføre deres herretøj i Storbritannien. Det stod hurtigt klart, at navnet var for kompliceret at udtale, og brandet blev relanceret under navnet Eton.

Det nye navn, Eton, var inspireret af den eksklusive privatskole Eton, idet brandet ønskede at symbolisere, at Eton var garant for eksklusivt modetøj. Med andre ord – Eton er kendetegnet ved god kvalitet, fremragende pasform og smarte detaljer, som tager udgangspunkt i årstidens farver.

Derudover er Eton synonym med innovative materialer og unikt håndværk, og brandets kollektioner af moderigtige skjorter er beriget med et eksklusivt og trendy look. Derfor sælges herreskjorter fra Eton også i store dele af verden, og brandet har fået ry for at producere skjorter af ypperste kvalitet

Filter

148 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2