Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ETRO

Boheme-silkekjoler, dristige skjorter, kalejdoskopiske håndtasker og paisley-printede tørklæder – det er bare nogle af grundpillerne bag det italienske modehus Etro, som siden 1968 har beriget modeverdenen med kollektioner, der skriger af frihed og eksotiske rejser.

Hos Miinto har vi et stort udvalg fra boheme-brandet, og du føler dig nærmest ubekymret og frigjort, når du har det på. De har udsøgte kollektioner til både mænd og kvinder, og vi forhandler alt fra tørklæder, sandaler og bukser til nederdele, kjoler, hættetrøjer, så du nemt kan udskifte hele din garderobe. Udforsk vores store sortiment af Etro til mænd og kvinder, og bliv sommerklar med deres flagrende design, lyse farver og eksotiske print.


Etro – tøj, dufte og boligtilbehør


Etro er et italiensk modehus lokaliseret i Milano, der har defineret den italienske stil på verdensplan siden 1968. De skaber luksustøj og tilbehør til mænd og kvinder samt parfumer og boligtilbehør, hvor nøgleordene er rejselyst og skræddertraditioner. De fordyber sig i deres tekstiler og materialer for at udnytte dem bedst. Det betyder, at der er blevet kælet for detaljerne, så det hele går op i en højere enhed.

Modehuset er især kendt for deres paisley-mønster, print og jacquard-vævning, som pryder overtøj, kjoler, tasker og sko. Når det kommer til deres dufte, har de en helt unik stil. Parfumerne er nemlig unisex med aromatiske, blomsteragtige, krydrede og træagtige noter. I deres boligkollektion bestræber de sig på at blande italienske traditioner med moderne æstetik.


Det milanesiske modehus


Hvis vi skal beskrive det milanesiske modehus med få ord, vil det være innovation, fordybelse, magi og en raffineret kunstnerisk æstetik, som helt klart gennemsyrer deres DNA. De har en helt særlig måde, hvorpå de forsøger at genopfinde moden og fortolke den på ny, mens de samtidig har respekt for traditionerne. Man kan endda blive fristet til at sige, at de er eklektiske og visionære, når de lancerer den ene kollektion efter den anden af klassisk og smukt herre- og dametøj.

Det er grundlæggerens datter, Veronica Etro, som er ophavskvinde til mærkets nuværende æstetik. Hun har udviklet brandet i en boheme-retning med silke, blomster og ikke mindst de eklektiske paisley-vævninger. Søger du et vidnesbyrd på ægte italiensk håndværk, når det kommer til mode? Så er Etros unikke kollektioner med uovertruffen kvalitet og sans for detaljer kombineret med deres ikoniske paisley-vævninger det, du skal købe til din garderobe.

Hvis du har mulighed for det, bør du besøge en af de mange fine Etro-butikker, der findes verden over. De er både i USA, Europa, Mellemøsten og Asien, og her leverer de luksus og en kundeservice i særklasse til virkeligheden. Du vil uden tvivl føle, at de kun er til for at tjene dig.


Find kvindetøj fra Etro her


Etro er meget ulig den mode, man ellers ser her i Danmark. Den er flagrende, kulørt og ikke mindst med eksotiske print og mønstre. Dog skal du ikke lade dig skræmme. Du kan nemt tone dem og eller ned, alt efter hvordan du styler dem med sko eller accessories. Du vil ikke fortryde at have dem med i rejsekufferten, når turen går sydpå. Her vil du føle dig fri og afslappet, når du bærer deres print, farver og flatterende snit. Nogle gange behøver du heldigvis ikke at rejse langt for at få lidt sydlandsk stemning i din hverdag.

Mange af Etros modeller kan bruges både til hverdag og fest. Du kan for eksempel hoppe i en af deres mange kjoler med et klassisk snit. Hvis du så kombinerer dem med det par hvide sneakers, er du klar til hverdagens gøremål i skolen eller på arbejdet. Vælger du derimod et par sandaler eller høje hæle, er du klædt på til middag eller cocktails ude i byen.

Mangler du tøj til sydens sol, vil være Etro klart være den vibe, du skal gå efter – og du kan faktisk finde alt det, du har brug for. De har bikinier, toppe, nederdele, kjoler, sandaler og meget andet, så du kan blive klædt på til strandturen, byturen eller dagsudflugten. Kan du høre det? Det er vindens susen og bølgerne brusen, der venter på dig. Hop i Etro, og nyd den afslappede fornemmelse, som du kun får sydpå.


Mænd, der ikke er bange for print og farver


Er du også træt at de samme snit, farver og mønstre, der findes i herretøj? Og gider du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten og komforten, når du shopper tøj til dig selv? Så kan du også finde modeller her hos Miinto fra det italienske mærke.

Dog er mærket ikke for sarte sjæle. Du skal ikke forvente neutrale farver og småkedelige looks. Du vil få skjorter, poloer, T-shirts og badeshorts, der giver dig masser af opmærksomhed, når du har det på. Herretøjet fra Etro er rebelsk, raffineret og har værdifulde detaljer, som bringer herremode op på et helt nyt niveau.

Er du ikke bange for at stikke lidt ud, og synes du også, at de beachy looks er tiltalende og passer til din stil? Etro har dig. Du kan nemt inkorporere de enkelte dele i din tøjstil – hvad end du blot ønsker en smule farve i din hverdag, eller du er en omvandrende regnbue.


Miinto samarbejder med butikker verden over


For at kunne tilbyde dig eksklusivt tøj fra hele verden samarbejder vi med forskellige lokale kvalitetsbutikker verden over. På den måde har vi ikke en masse tøj på lager, som ikke bliver brugt eller solgt. Og på den måde gør vi tøj, der normalt ikke er nemt at få fat i Danmark og på andre markeder tilgængeligt. Derudover giver vi flere butikker mulighed for at nå ud til et nyt, større og internationalt publikum.

Når det kommer til butikker, er Etro noget helt særligt. Etros butikker er designet eksklusivt til at tjene dig. Det vil være noget ganske særligt, når du dedikerer nogle timer til dig selv for at shoppe hos dem. Butikkerne emmer af luksus, og du vil altid være i selskab med professionelt personale. Så hvis du har muligheden, skal du ikke snyde dig selv for at opleve din nye yndlingsbutik online eller fysisk.

Ryd alle filtre

Etro

Side 1 Af 38

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.