Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Fransa

Fransa er et dansk brand med mere end 50 års erfaring med design af modetøj til kvinder. Brandet har fra dag ét haft et stærkt ønske om at designe mode til den moderne kvinde, og Fransa skaber smukke kreationer til feminine kvinder, der ønsker at udtrykke deres personlighed gennem deres stil. Den danske modedarling har en sublim forståelse for aktuelle trends og tendenser, og derfor afspejler deres seks årlige kollektioner naturligvis også disse. Er du på udkig efter et brand, der har fingeren på pulsen og skæver til de internationale catwalks for inspiration, er du endt det helt rigtige sted. Hos Miinto.dk tilbyder vi et skønt udvalg af Fransa bukser, bluser, kjoler og jakker og meget, meget mere.

Klæd dig moderigtigt på med de seks årlige kollektioner fra Fransa

Fransa skaber modetøj til kvinder i fremragende kvaliteter, og deres seks sæsonbestemte kollektioner dækker ethvert behov med deres feminine kjoler til specielle anledninger, passende og komfortabelt tøj til livet på kontoret, de væsentligste basics og moderigtige stykker til enhver kvinde, der er interesseret i aktuelle modetrends, farver, print og stilarter. Med Fransa er du ganske enkelt sikret modetøj til enhver lejlighed og for enhver kvinde. Det skønne brand blev etableret tilbage i 1968, og i mere end 50 år har det bidraget med feminine og moderigtige styles til kvinder i hele Skandinavien. I 1990 blev Fransa en del af BTX Group, og sidenhen, i 2012, blev deres brand en del af den succesrige brandportefølje hos DK Company, der blandt andet også har b.young, Gestuz og InWear under deres vinger. Brandet er i porteføljen i selskab med nogle af de absolut førende brands inden for landets grænser, og det vidner i den grad om feminint og stilsikkert design, der rykker.

Opnå et elegant og alligevel afslappet og feminint udtryk med Fransa

Fransas kollektioner understreger et elegant, men alligevel afslappet look, der i høj grad komplementerer det feminine udtryk. Du finder blandt andet en Fransa bluse med skønt blomsterprint eller i forførende snit, der på fineste vis fremhæver dine kvindelige former. Omvendt finder du også stilrene og enkle Fransa bukser, der nemt kan styles op og ned alt efter anledning og behov. Fælles for de mange forskellige kreationer er, at de skal være komfortable og stilfulde, for hvad nytter det at iklæde sig modetøj, som sidder ubehageligt? Brandet formår at kombinere det komfortable og afslappede med det mere elegante og feminine, således du kan få fingrene i skønne styles, som forhåbentligt bliver en fast del af garderoben. Især Fransa kjoler er populære, idet de komplementerer den feminine silhuet på fineste vis med dybe udskæringer samt bælte eller bånd i taljen. Fransa er til dig, der er interesseret i moderne trends og ønsker at se stilfuld ud.

Lad dig inspirere af Fransa hos Miinto.dk

Hvad enten du er på udkig efter en Fransa bluse, bukser eller jakke, kan du finde inspiration her på siden. Vi sørger løbende for at tilføje nye styles fra brandet, så du altid kan iklæde dig de nyeste trends fra det internationale modebillede. Brandet fokuserer primært på kvinder, der kan lide at udtrykke deres feminine side i kvalitetsmodetøj. Gennem en stærk forståelse for tendenser, form, snit, kvalitet samt farve- og mønsterkombinationer opfylder Fransa de moderne kvinders ønsker til perfektion.

Filter

131 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2