Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

GIA BORGHINI

Er du jagt efter et par nye støvler, sandaler eller stiletter uden at være helt sikker på, hvilken stil du skal gå efter? Så er Gia Borghini mærket for dig. Ud over sko kan du også finde din nye følgesvend i form af en skuldertaske. Her hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af Gia Borghinis sortiment, hvor du kan finde alt fra støvler, sandaler og stiletter til tasker og solbriller.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med mærket, hvis du følger med i catwalks og stjernernes klædeskabe. Gia Borghini har nemlig allerede beklædt fødder hos Hailey Bieber, Kendall Jenner, Ashley Graham m.fl.


Gia Borghinis succesfulde debut


Gia Borghini er et dynamisk og moderne footwear-label, der så dagens lys for første gang i 2016, da den florentinske iværksætter, designeren Barbara Borghini, lancerede sin første skokollektion under navnet Gia Borghini. Brandet er opkaldt efter hendes datter, Ginevra, som siden dag et har været designerens inspirationskilde. I en mandsdomineret industri har Gia Borghini taget et standpunkt i den kvindelige modebranche og brander sig gennem kvindelig empowerment, som er mærkets hovedsøjle.

Gia har gennem årene og på tværs af sæsoner indgået flere collaborations med modebevidste kvinder, hvilket har skabt nogle helt unikke kollektioner. De har blandt andet et samarbejde med den danske stylist Pernille Teisbæk, som de i 2021 har udnævnt til at være deres kreative konsulent sammen med modeliværksætteren Rosie Huntington-Whiteley, hvor de hver især har kunnet bringe nye visioner til tegnebordet. Derudover har de kunnet bruge deres status på et internationalt plan til at få brandet ud over landets grænser og i flere internationale butikker verden over.


Fra barnedrøm til virkelighed


Med en opvækst i modeverdenens hovedstad, Italien, blev Barbara Borghini hurtigt eksponeret for branchen. Allerede fra en tidlig alder udviste hun interesse for modeverdenen, og det var særligt skobranchen, der fangede hendes opmærksomhed, og som sparkede gang i hendes passion, som senere skulle vise sig at følge hendes barnedrøm til døren. Som arkitekten bag brandet er Barbara Borghinis succes forankret i en stærk følelse af fællesskab, hendes viden om alle aspekter af virksomheden og intuition, der ikke kan læres.

Alle Gia Borghini-kollektioner bliver fremstillet i Italien af lokale håndværkere, som er med til at bevare det italienske element i hver sko. Du får derfor ikke kun en sko, hvor der er kælet for designet, men også en sko, hvor kvaliteten er i top, og hvor hver sko er produceret med italiensk finesse. Læderet til skoene bliver nøje udvalgt for at opnå den bedste holdbarhed og blødeste fornemmelse.

Italien har i mange årtier været anerkendt som modens hovedstad, hvor du både kan se de nyeste trends på gaden og i butikkerne. Derudover er det italienske håndværk også anerkendt for sin kvalitet og materialer. Derfor er du også sikret at kunne være med på modens hotteste trends og være up to date med sko fra Gia Borghinis sortiment og i øvrigt sikret, at kvaliteten bag produktionen af hver sko er i top. Stilen bærer præg af at være feminin med en masse kant, hvilket resulterer i sko, der både er kreative, funky og unikke.

Med elementer fra den elskede plateausko og sarte konturer, der fremhæver dine ben på smukkeste og fedeste måde, får brandet den feminine side frem i en ellers tung sko. Du kan med de mange forskellige design, teksturer og materialer skille dig ud, som du har lyst og mod, til.


Sko til din indre fashionista


Ud over de lækre og to die for design er Gia Borghini også lig med luksus for dine fødder. Takket være brugen af materialer i kvalitet og det italienske håndværk er brandets sko ikke kun lækre at se på, men også en hyldest til kvinder over hele verdens fødder. I Miintos sortiment af Gia Borghini-sko kan du finde alt fra støvler til platformsko, som fra dag et af har været en del af brandets katalog, til sandaler og sandaler med hæl. Du kan frit slippe din indre fashionista løs i vores sortiment, for ud over de fede design og on point-kollektioner, er det ikke sko, hvor du satser hele dit månedlige budget.


Støvler med endeløse muligheder


Takket være det brede sortiment af støvler, sandaler og stiletter har du noget til hele året rundt, både til de kolde måneder, men også til sommerens varme dage. Grundet de nytænkende design og den unikke pasform kan du style skoene, præcis som du ønsker det. Lad dine sneakers blive hjemme, og hop i et par af deres chunky støvler for at give dit outfit et nyt, frisk pust. Deres støvler kan fås i forskellige silhuetter, farver, pasformer og materialer og kan både fås i læder, ruskind og stof. Så alt afhængigt af hvilket look du ønsker at skabe, kan du gå på opdagelse i sortimentet hos Miinto og opdage de mange varianter, farver og materialer.

Du kan f.eks. skifte dine sneakers ud med et par af mærkets chunky støvler med højt skaft og give din sommerkjole et frisk pust med en lille hårklemme til som accessory. På den måde blander du det lidt mere rå look med det søde og sommerlige og får en sexet kant over det.

Er du ikke til den tunge støvle, så fortvivl endelig ikke. I sortimentet har de også sandaler, både med og uden hæl. Ligesom i deres støvlesortiment er der her også forskellige farver og materialer at vælge imellem. Sandalerne kan både dresses op og ned, alt efter hvad du ønsker. I deres sortiment kan du også finde accessories i form af solbriller og tasker. Også her er Gia Borghini på forkant med flotte design og lækre materialer. I taskesortimentet kan du finde de klassiske skuldertasker, men med et tvist, hvor tasken er formet som et firkantet smykkeskrin. Tasken er en perfekt følgesvend til din travle hverdag, hvor du kan gemme pung og et par af deres solbriller.


Shop Gia Borghinis sortiment hos Miinto


Vi har hos Miinto sørget for at have de hotteste støvler og tasker fra Gia Borghinis sortiment. Du er derfor altid sikret god stil og et opdateret udvalg. Du kan dykke ned i deres sortiment i dag og finde dit nye hverdagspar, så du kan sætte dit fodaftryk på verden. Tag et kig og lad dig forføre af deres design, og få et lille stykke af Italien med hjem.

Ryd alle filtre

Gia Borghini

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.