Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GIUSEPPE ZANOTTI

Velkommen til vores fantastiske og enestående sko-univers fyldt med kollektioner fra det italienske modehus Giuseppe Zanotti. Deres bidrag til verden er højkvalitets- og trendy fodtøj til moderne og modige mænd og kvinder. Skoene er designet til at vække følelser hos den heldige ejer – det kan f.eks. være selvtillid eller spænding. Dette brand er for dig, der stiller høje krav til dit fodtøj i forhold til kvalitet og udseende. Men mest af alt er det til dig, der ønsker, at dine sko skal være et statement i sig selv. Brandet formår at lade det rå og legesyge møde det elegante og i nogle tilfælde, som ved deres populære sneakers, det sporty. I vores sortiment finder du de hypede sneakers til mænd og kvinder, der både fås i iøjnefaldende farver og de mere neutrale – men altid med unikke detaljer og et enestående finish.

Kollektionerne er udelukkende designet i højkvalitetsmaterialer som læder og ruskind. Du finder blandt andet vilde sko prydet med grafisk design, kontrastkanter og dyreprint som leopard og slangeskind i forskellige farver. Resultatet taler for sig selv. Foruden sneakers består kollektionerne af de lækreste pumps, boots, moccasins og sandaler, hvor der i allerhøjeste grad bliver kælet for detaljerne. Giuseppe Zanotti er kendt for at få nedtonet fodtøj til at larme ved for eksempel at tilføje lynlåse, glimmer, detaljer i metal og skinnende materialer til klassiske sko og sneakers.


Giuseppe Zanotti til mænd


Det italienske modehus designer kollektioner, der følger med tiden og appellerer til trendsættere. Både Jason Derulo og Justin Bieber er blevet spottet iført et par trendy, skinnede sneakers fra Giuseppe Zantotti. Du kan få kendissernes look ved at tilføje et par larmende sneakers til et skødesløst, afslappet og sporty outfit. Eller du kan prøve at smide et par sammen med jeans og din foretrukne bluse for at spice dit hverdagslook op. Du kan også gøre dit forretningsoutfit mere ungt og friskt ved at tilføje et par fede sko fra brandet. Ja, kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan style et par stilige og eksklusive sko designet af Mr. Zantotti.


Giuseppe Zanotti til kvinder


Kollektionerne består også af sporty, elegante og rå sneakers til kvinder, der kan peppe ethvert hverdagsoutfit op. Hvis du mere er til boots – enten langskaftede eller kortere i biker-stil – vil du helt sikkert forelske dig i vores store udvalg. Støvlerne kommer i et hav af varianter i forskellige længder, farver, med og uden hæl og altid med de fedeste detaljer. Deres fine sandaler kan friske et hvilket som helst sommeroutfit op. Hos Miinto er vi især vilde med de unikke pumps, som er små kunstartikler i sig selv. Smid for eksempel dine favorithæle fra brandet sammen med en enkel, sort kjole og dine yndlingssmykker. Så er der næsten garanti for, at prinsen kun vil have øje for dig til ballet.

Kig vores shop igennem og lad dig inspirere. Når du investerer i sko fra dette brand, vil de med den rette vedligeholdelse og pleje holde i mange år. Hvis du er en detaljeorienteret og trendy sko-elsker, vil du hurtigt forelske dig i brandets ultrafede kollektioner. Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan du bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage.

Ryd alle filtre

Giuseppe Zanotti

Side 1 Af 4