Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GOLDEN GOOSE

Det var de to venetiske designere Francesca Rinaldo og Alessandro Gallo, der i år 2000 stiftede high-fashion-brandet Golden Goose. Produktionen følger den italienske tradition, hvor man kombinerer håndlavet produktion med et moderne touch. Rejsen begyndte i samarbejde med en venetiansk skrædder, der producerede håndlavede produkter.

Hver sæson introducerer Golden Goose nye styles, der har et tidløst design og et vintage-præg. Hos Miinto kan du lige nu shoppe en masse styles fra Golden Goose. Tag et kig i vores underkategorier og opdag både design til damer, mænd, børn og sport.

Deres sortiment indeholder både tøj, sko, accessories og overtøj, så der er nok at vælge imellem.


Find styles til både mænd, kvinder og børn


I det store sortiment fra Golden Goose finder du items til alle køn og alle aldre. Hvad end du søger feminine kjoler og nederdele, flot herretøj, sko eller produkter til børn, kan du altså finde det her på siden.

I herreudvalget findes blandt andet fede T-shirts og sweatshirts, der er ideelle som hverdagstøj til dig, der har en simpel stil, men som alligevel ikke går på kompromis med kvalitet og design. Du finder desuden også en lang række fede sneakers med den karakteristiske stjerne på siden. Her fås mange forskellige styles og farver, så du kan helt sikkert også finde et par, der matcher din personlige stil.

Lad dig også inspirere af de fede bukser med fede detaljer. Golden Goose giver virkeligt god mulighed for at pifte en simpel stil op. Det er perfekt til dig, der ikke ønsker at stikke for meget ud, men samtidig heller ikke kun gider gå i sorte og basic items.

Fælles for alle produkterne er, at de er i god kvalitet og er designet med fokus på detaljerne. Derfor er deres items aldrig kedelige, selvom de ved første øjekast har et simpelt udtryk. Samtidig gør dette, at du har rig mulighed for at gøre produkterne fra Golden Goose til dine egne og kombinere dem med din eksisterende garderobe.


Feminine Golden Goose-produkter til garderoben


Som kvinde kan du også shoppe blandt hundredvis af lækre styles fra Golden Goose. Prøv med en knælang nederdel i sødt print eller en flot farve. Disse nederdele kan både bruges til hverdag og fest, alt efter din stil og hvordan du styler dem. Der er ingen tvivl om, at du får kvalitet for pengene med en nederdel fra Golden Goose! Den bliver derfor også hurtigt en go-to i garderoben, som du vil nyde at bruge igen og igen.

Klar til vinteren? Tjek de smukke jakker fra Golden Goose ud, og opdag spændende styles i iøjefaldende og friske farver. Det er fedt at kunne skille sig lidt ekstra ud med en frakke i en lidt vildere farve! Det er en supergod måde hurtigt at få tilført godt med farve og glæde til dit outfit. Du finder hos Miinto både læderjakker, forede jakker, blazere, cowboyjakker, veste og meget mere fra Golden Goose. Du kan dermed være sikker på at finde en jakke eller frakke til enhver lejlighed, som passer til alle årets årstider.

Også til kvinder finder du et bredt udvalg af sneakers fra det venetianske mærke. Derudover byder deres sortiment blandt andet på accessories, der i en fart kan pifte dit look op. Tag eksempelvis et kig på deres mange tasker, der gerne byder på funky detaljer og underfundige farver. En sådan gør med garanti dit outfit til noget helt særligt og fungerer blandt andet godt som statement til et ellers afdæmpet look.


Perfect imperfection


Hos Golden Goose jagter de bevidst det ”perfekt uperfekte”. De er af den overbevisning, at siden livet ikke er perfekt, skal deres design heller ikke være det. Derfor arbejder de ud fra et mål om at skabe perfect imperfection, hvor det smukke netop ligger i de små skævheder og quirky detaljer.

Når du shopper Golden Goose, får du altså ikke perfektion. Du får produkter, der matcher livet, og hvor det særlige ligger i detaljerne, det uforudsigelige og det skæve. Du får produkter, der er skabt til livet og med inspiration i livet og alt det, det er – på godt og ondt.

At produkterne fra Golden Goose ikke er perfekte, betyder naturligvis ikke noget i forhold til kvaliteten. Lige på dette parameter går de gerne efter perfektion, så du kan være sikker på at få holdbare kvalitetsprodukter. De har nemlig altid den italienske forkærlighed for udsøgt håndværk med i det, de laver. Det uperfekte ligger altså i designet, som gerne må være distressed og ”touched with life”, som de kalder det.


Shop Golden Goose hos Miinto


Du kan altid shoppe løs i vores kæmpe udvalg af alle dine favoritbrands med tusindvis af styles! Hos Miinto sørger vi for en bred vifte af produkter inden for mange prisklasser. Du finder både high-end premium-brands såvel som casual every day-mærker, så du kan matche med din økonomi.

Når du shopper Golden Goose hos Miinto, har du mulighed for at se produkter fra mange forskellige forhandlere over hele landet. Det betyder, at du får adgang til et virkelig stort udvalg, og at du samtidig kan finde produkterne til skarpe priser. Ydermere er du med til at bekæmpe overproduktion, når du handler hos Miinto. Vi har nemlig ikke selv noget lager, og ingen produkter bliver produceret specifikt til os. Derimod skaber vi kontakt imellem dig og alle de (små) butikker, der allerede har eksempelvis Golden Goose på lager. Dermed risikerer de ikke at brænde inde med et stort varelager – til glæde for både dem, dig og miljøet.

Shop tøj, sko, tasker og accessories i stor stil og opnå gratis fragt ved køb på over 499,-! Vi sørger for hurtig levering lige til døren. Du kan selvfølgelig også altid anvende vores gratis retur eller ombytning inden for 14 dage. Gå på opdagelse blandt hundredvis af styles fra lækre Golden Goose og find dit næste køb. Du kan desuden let filtrere din søgning efter popularitet, pris eller farve for hurtigst muligt at få de resultater, der netop passer til dig og din stil. Hvad venter du på?

Ryd alle filtre

Golden Goose

Side 1 Af 16

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.