Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Golden Goose

Det var de to venetiske designere Francesca Rinaldo og Alessandro Gallo, der i år 2000 stiftede high-fashion-brandet Golden Goose. Produktionen følger den italienske tradition, hvor man kombinerer håndlavet produktion med et moderne touch. Rejsen begyndte i samarbejde med en venetiansk skrædder, der producerede håndlavede produkter. Hver sæson introducerer Golden Goose nye styles, der har et tidløst design og et vintage-præg. Hos Miinto kan du lige nu shoppe en masse styles fra Golden Goose. Tag et kig i vores underkategorier og opdag både design til damer, mænd, børn og sport.

Find styles til både mænd, kvinder og børn

I herreudvalget findes blandt andet fede T-shirts og sweatshirts, der er ideelle som hverdagstøj til dig, der har en simpel stil, men som alligevel ikke går på kompromis med kvalitet og design. Du finder desuden også en lang række fede sneakers med den karakteristiske stjerne på siden. Her fås mange forskellige styles og farver. Lad dig også inspirere af de fede bukser med fede detaljer. Golden Goose giver virkeligt god mulighed for at pifte en simpel stil op. Det er perfekt til dig, der ikke ønsker at stikke for meget ud, men samtidig heller ikke kun gider gå i sorte og basic items.

Som kvinde kan du også shoppe blandt hundredvis af lækre styles fra Golden Goose. Prøv med en knælang nederdel i sødt print eller en flot farve. Disse nederdele kan både bruges til hverdag og fest, alt efter din stil og hvordan du styler dem. Der er ingen tvivl om, at du får kvalitet for pengene med en nederdel fra Golden Goose! Klar til vinteren? Tjek de smukke jakker fra Golden Goose ud og opdag spændende styles i iøjnefaldende og friske farver. Det er fedt at kunne skille sig lidt ekstra ud med en frakke i en lidt vildere farve! Det er en super god måde hurtigt at få tilført godt med farve og glæde til dit outfit. Du finder hos Miinto både læderjakker, forede jakker, blazere, cowboyjakker, veste og meget mere fra Golden Goose. Du kan dermed være sikker på at finde en jakke eller frakke til enhver lejlighed, som passer til alle årets årstider.

Shop Golden Goose hos Miinto

Du kan altid shoppe løs i vores kæmpe udvalg af alle dine favoritbrands med tusindvis af styles! Hos Miinto sørger vi for en bred vifte af produkter inden for mange prisklasser. Du finder både high-end premium-brands såvel som casual every day-mærker, så du kan matche med din økonomi. Shop tøj, sko, tasker og accessories i stor stil og opnå gratis fragt ved køb på over 499,-! Vi sørger for hurtig levering lige til døren. Du kan selvfølgelig også altid anvende vores gratis retur eller ombytning inden for 14 dage. Gå på opdagelse blandt hundredvis af styles fra lækre Golden Goose og find dit næste køb. Du kan desuden let filtrere din søgning efter popularitet, pris eller farve for hurtigst muligt at få de resultater, der netop passer til dig og din stil. Hvad venter du på?

Filter

2363 resultater

Side 1 af 24

Næste

Side 1 af 24