Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GOLDWIN

GOLDWIN er et japansk baseret brand, som er kendt for sin høje kvalitet indenfor moderne sportswear, udendørsbeklædning og tekniske konfektionsvarer. Deres filosofi jeg om at være kreativ indenfor det tekniske aspekt af deres design, hvilket gør deres varer unikke på markedet.

GOLDWIN's historie


GOLDWIN er startet i 1951, hvor den lave skiudstyr. Med tiden har det udviklet sig til mange forskellige sportsgrene, hvilket har gjort den til en af de førende indenfor markedet i sportswear. De fortsætter med at innovere og skabe design, som altid ligger i toppen af hvad der er muligt med de nye materialer og teknologier, som hele tiden kommer frem.

Opdag GOLDWIN


GOLDWIN er et varemærke, som virkelig har noget til alle. Deres brede vifte af produkter, gør det til et mærke, som du bare vil elske. Med deres fokus på kreativitet i deres design, gør de det muligt for dig at udføre din sport eller aktivitet på det højeste niveau, uden at gå ned på komforten.

Karakteristika for GOLDWIN


En af de ting, som gør GOLDWIN unik, er deres passion for det tekniske aspekt i deres design. De arbejder konstant på at forbedre materialerne, teknologierne og pasformen i deres tøj. Dette gør, at du altid kan føle dig sikker på, at det tøj du køber hos GOLDWIN, er det bedste af det bedste. De ligger stor vægt på komfort, så du altid kan præstere dit bedste, uanset hvilken sport du dyrker.

Find dit favorit GOLDWIN item på Miinto


GOLDWINs varer kan findes på Miinto, hvor du har mulighed for at handle direkte fra det brede sortiment. Her kan du finde et stort udvalg af deres produkter, lige fra tekniske jakker og bukser, til høj funktionsdygtigt sportstøj. GOLDWIN er et brand du absolut skal kende til, hvis du er til høj kvalitet, og ønsker komfort og teknologit, samlet i et. Deres design er indenfor det nyeste på markedet og deres udvalg gør, at du altid kan finde noget, både til din træning, men også til hverdagen. Deres tøj er nemlig designet til at kunne bruges i mange forskellige sammenhænge, hvilket gør det ti et meget alsidig brand. På Miinto vil du kunne finde et bredt udvalg af deres varer, lige til at klikke hjem.

Ryd alle filtre

GOLDWIN

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.