Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Goorin Bros (8)

Goorin er et amerikansk brand med en lang og stolt tradition med design og produktion af hatte, huer, kasketter og andre accessories, som daterer tilbage til 1895. Goorin er grundlagt af Cassel Goorin, som solgte unikke hatte fra en hestevogn i Pittsburgh, hvilket var starten på en lang rejse ind i den internationale modebranche.

Brandet Goorin blev en realitet i starten af 1900-tallet, hvor Cassels to sønner overtog virksomheden og fortsatte den stolte tradition med design og produktion af hatte. For at fremme virksomhedens potentiale rykkede Cassels sønner Goorin fra Pittsburgh til San Francisco i 1949, hvor brandet for alvor bed sig fast i modebranchen i de efterfølgende år.

Goorin anno 2011 ledes af Cassels oldebarn, som har beriget Goorins produktsortiment af hatte, huer og kasketter med et artistisk præg, idet brandet finder inspiration til nye kollektioner hos San Franciscos mange unikke og kunstneriske subkulturer.

Derfor er Goorin i dag et brand, som er synonym med et stort udvalg af tidløse hatte, huer og kasketter med et klassisk design. Derudover er mange af Goorins produkter beriget med grafiske print, detaljer og lækre farvekombinationer, som er et friskt pust til enhver stil og personlighed. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

8 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands