Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GUESS

Med Guess er du som både mand og kvinde ”dressed for succes”, da deres fede kollektioner rummer alt fra urbane og rå styles til de mere feminine og sensuelle. Det franske modebrand går ikke på kompromis med design eller kvalitet, og du er altså sikret en lækker garderobe mange år frem.

Bag det populære brand står fire Marciano-brødre, som alle havde en fælles passion og kærlighed for mode og design. Guess blev etableret i Frankrig i 1981, og siden da er det kun gået én vej – og det er fremad. De lagde ud med at skabe denim jeans i former, snit og farver, som endnu ikke var set før. På sin vis kan man tale om, at de revolutionerede modeindustrien med de relancerede jeans. Der var både tale om stonewashed jeans og figursyede jeans, som hurtigt tog både Frankrig og resten af verden med storm. Det velkendte engelske ordsprog ”The sky is the limit” er meget sigende for Guess, da brandet nåede nye højder og hurtigt blev et symbol for det ungdommelige og rebelske, der kom til udtryk i deres sexede og eventyrlystne stil.


Fransk attitude og selvsikkerhed


Uanset om du har set dig lun på et par jeans, en taske eller en kjole fra Guess, kan du vide dig sikker på, at det oser af urbane vibes og attitude. På kun 30 år har de positioneret sig som en værdifuld spiller inden for modeindustrien, og den placering har de ikke tænkt sig at opgive. I deres forskellige kollektioner formår de på fineste vis at balancere det rå med det feminine og det pompøse med det enkle. Vores sydeuropæiske venner har i langt højere grad vinket farvel til Janteloven, og derfor er du sikret modetøj, hvor der hverken er sparet på detaljer, farver, print samt snit og former. De har en eksperimenterende og legende tilgang til design, og de er eksperter, når det kommer til at skabe styles til kvinder og mænd, der ønsker at skille sig ud. Hver kollektion er anderledes end den forrige, og de er utroligt innovative i forhold til at sammensætte tekstiler, farver, detaljer og print. Intet er for vildt, og det er netop, hvad der kendetegner Guess.


Guess er et eksklusivt og pompøst univers for stilsikre mænd og kvinder


På nuværende tidspunkt står det meget klart, at Guess er et brand, der skriger selvsikkerhed, attitude og kant. Det gør sig dog ikke kun gældende for deres modetøj som kjoler, jeans og T-shirts, men også for deres fantastiske udvalg af accessories som tasker, solbriller, ure, punge, sko og dufte. Med Guess kan du klæde dig på til succes fra top til tå, og uanset om du iklæder dig et par sexede sorte stiletter, et par store solbriller, en gul taske, et par leopard bukser eller en af de populære Guess T-shirts med deres logo placeret på fronten, vil du ikke gå ubemærket hen i gadebilledet. Selv deres enkle T-shirts går fra at være trivielle til pompøse, når det velkendte logo placeres på fronten. Kort sagt, franske Guess har kant og attitude, og de tør at lave modetøj og accessories, der oser af både sexede, maskuline og feminine vibes.

Ryd alle filtre

Guess

Side 1 Af 74

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.