Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GUSTAV

Hvis du er vild med feminin elegance, er det danske brand Gustav svært at komme udenom. Hos Miinto elsker vi det univers, brandet har skabt med en helt unik sans for detaljen, mod og kompleksitet, uden at det tipper over og bliver too much. Derfor finder du også et stort udvalg af lækre styles fra Gustav hos Miinto. Gør dig bemærket i gadebilledet i Gustavs lækre kreationer – shop dine favoritter nu.


Kompleks og sofistikeret elegance i høj kvalitet


Gustav skaber kompleks, sofistikeret og elegant fashion til den moderne kvinde, som ikke er bange for at skille sig ud. Det er et dansk mærke med et internationalt outlook, som i høj grad har sans for detaljen og feminine vibes.

Tøjet fra Gustav er skabt af udsøgte kvalitetsmaterialer. Det er med til at sikre, at tøjet holder sig smukt, og at det desuden føles fantastisk at have på. Det er skabt med henblik på at give dig mulighed for at udtrykke dig gennem din personlige stil, og du finder derfor også mange spidsfindige design i deres kollektioner. Grundtanken er altid, at tøjet skal være komfortabelt at have på, og at det desuden skal være muligt for dig at dresse det op eller ned alt efter humør, personlige præferencer og lejlighed.


Afslappet femininitet med lækre silhuetter


Hos Gustav har de en mission om at skabe afslappede og behagelige styles. Tøjet skal være en fryd at have på, og det må absolut ikke hindre dig i at leve dit liv til fulde. Derfor finder du også mange casual kreationer i deres sortimenter. Samtidig har de fokus på det feminine, og deres design bliver derfor en kombination af afslappethed og ubesværet skønhed.

Når du shopper Gustav, får du tøj, du vil elske at tage på igen og igen. Det er smukke, cool snit, der kan styles på mange forskellige måder, og hvor der altid er en rød tråd af femininitet at finde. Denne kan du fremhæve i det omfang, der matcher din personlighed og stil.


Dyk dybere ned i de mange fine styles fra Gustav


Umiddelbart kan de mange items fra Gustav syne relativt simple. De har overordnet set et skandinavisk udtryk, der bygger på rene linjer og enkel elegance. Tager du et nærmere kig på tøjet fra dette mærke, vil du imidlertid opdage et væld af gennemførte detaljer. Det er disse, der gør Gustavs kreationer til noget helt særligt.

Når du går på opdagelse i dette brands univers, vil du således kunne se, at der findes et væld af små, finurlige særpræg på tøjet. Kombinationen af det overordnet simple og de mange underfundige karakteristika gør, at tøj fra Gustav kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan kombineres på kryds og tværs. Alt efter, hvordan du styler det, kan du gøre det til dit helt eget.


Gustav er en vaskeægte dansk designsucces


Gustav er et eksempel på vaskeægte designsucces, fordi hvad der startede som et brand i Danmark i 2009, er nu et anerkendt og internationalt fashion brand. Brandet kan noget helt unikt, som man ikke ser hos ret mange andre designere, og det gør historien om Gustav levende og interessant.

Man kan lære meget om et brand ved at kigge nærmere på den måde, det taler om sig selv, og hos Gustav er der ingen tvivl om, at selvforståelsen hænger sammen med både ambitioner og hidtidig formåen. Det er nemlig ikke for sjov, at brandet selv beskriver sine styles som “a jewel for every woman who wants to sparkle”. Items fra brandet er nemlig intet mindre end en udsmykning af den kvinde, der hopper i dem.


En uset og unik kombination af materialer


En stor del af den kreative proces, der ligger bag de enkelte items fra Gustav, hænger sammen med den nøje udvælgelse og kombination af materialer. Designerne bag brandet har nemlig en unik evne og lyst til at sætte materialer sammen, der ikke hyppigt og umiddelbart ses i kombination med hinanden. På den måde skaber designerne både blikfang og opmærksomhed til de styles, du klikker hjem.

Kombinationen af materialer åbner for en verden af designmuligheder, du ikke bliver præsenteret for hos andre brands, og den legende tilgang til materialevalg og udtryk er en af de imponerende discipliner, brandet mestrer og spiller på.


Kvalitet og wow-effekt til sprudlende fashionistaer


Ved hvert eneste stykke tøj fra danske Gustav er der en lækker wow-effekt. Du ser det ikke nødvendigvis med det samme, men du vil kunne se det i detaljerne. Eksempelvis benyttes der gerne opfindsomme materialer i deres mange produkter. Ligeledes kombinerer de ofte forskellige materialer for at opnå en helt særlig kontrast eller et smukt samspil.

Tøjet fra Gustav er nemt at implementere i din garderobe. Det er alsidigt, akkurat, ligesom den moderne kvinde er. Hvad enten du er på udkig efter bukser, en ny kjole, fine skjorter eller elegant overtøj, kan du finde det i udvalget fra dette mærke. Altid kan du være ganske sikker på, at komfort og kvalitet er i højsædet, og at der er gjort noget ganske særligt ud af hver eneste lille detalje.

Brandet erklærer selv, at det henvender sig til alle kvinder, der føler sig hjemme i verden, og på den måde er brandet omfavnende og inkluderende og giver plads til, at man tager brandet til sig og bruger det til at udtrykke det menneske, man er.


Mønstre og farver i smuk harmoni


Items fra Gustav er typisk kendetegnet ved, at farver og mønstre på en og samme tid er både i altoverskyggende fokus og i harmoni. Det skyldes en helt uovertruffen evne til at afstemme farver, mønstre og materialer med hinanden, og det skaber en harmoni og meget høj designkvalitet.

Derfor er det også let at spotte Gustavs styles i gadebilledet, når først du ved, hvad du skal kigge efter, fordi det er meget få brands, der formår at skabe den balance og den harmoni, man ser ved det danske brand. Gustavs styles gør nemlig væsen af sig uden at være larmende og højtråbende, og det er sjældent, man ser evnen til både at være afstemt og iøjnefaldende. Hyppigere ser man, at brands er enten det ene eller det andet.

Netop derfor henvender brandet sig også til et segment, der gerne vil skille sig ud og lege med outfits og udtryk uden at have en samtidig lyst til det edgy.

Ryd alle filtre

Gustav

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.