Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

HAY

Hay er en dansk møbelvirksomhed, som blev stiftet af Bestseller og Rolf Hay i 2002. Inden for et år på markedede lancerede virksomheden sin første møbelkollektion på den internationale møbelmesse IMM i Køln. Dette markerede begyndelsen på den internationale ambition, at HAY har forfulgt i det seneste årti: at skabe holdbare kvalitetsmøbler til overkommelige priser for at give så mange mennesker som muligt til at nyde fremragende design. HAY ser tilbage med stolthed i en alder af dansk industri, hvor kvalitet, håndværk og humanistisk design sat Danmark på verdenskortet.

Bring Hay ind i dit hjem

Siden Hay’s oprindelse, er der blevet designet og fremstillet utallige kollektioner inden for møbler og bolig interiør. Alle kollektionerne har det til fælles, at være innovative og have stilrent samt moderne design. Dette er en af grundene til den store succes bag brandet. Hos Hay er du sikret gode og holdbare møbler grundet de gode materialer brugt. Dette gør du kan nyde produkterne fra Hay langt ud i fremtiden. Så giv dit hjem et friskt pust i form af Hay – det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af bolig interiør fra Hay. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Hay

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.