Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HELMUT LANG

Kant, karakter og seriøst design er tre ting, der kendetegner Helmut Lang. Det verdenskendte modebrand leverer benhårde kollektioner år efter år, som er svære ikke at forelske sig i. Her får du nemlig den høje kvalitet, der er pakket ind i et design, der holder til enhver anledning. Hvad end du skal noget helt særligt eller finde statements til din hverdagsgarderobe, leverer Helmut Lang design til dig, der vil have det bedste af det bedste.

Derfor har vi også samlet et stort udvalg fra modehuset, der har rødder i Østrig. Og der er noget for hele familien. Du finder nemlig styles til både mænd, kvinder og børn. Så gå på jagt i vores sortiment, hvor du kan finde alt fra klassiske snit og elegante kjoler til sweatshirts og pangfarver.


Autodidakt designer med stor succes


Helmut Lang er en østrigsk designer, der tilbage i 1979 åbnede sin første butik i en alder af blot 23 år. Det helt særlige ved Helmut Lang er, at der ikke er tale om lange uddannelser inden for designkunsten. I stedet handler det om vaskeægte naturtalent, da han startede sit brand op som autodidakt designer.

Selvom den første butik åbnede i 1979, var det først i 1986, at Helmut Lang blev til et modebrand. Her startede drømmen i Paris, hvor de minimalistiske trends var på deres højeste på daværende tidspunkt. Derfor ramte Helmut Lang ind i en trend, hvor skarpe linjer og kombinationen mellem basic og smukke silhuetter kickstartede en lovende karriere.

I 1999 indgik han et samarbejde med Prada Group, der resulterede i, at stifter og chefdesigner Helmut Lang stoppede sin karriere i 2005. I dag står Link Theory bag Helmut Lang som modebrand, og du finder brandet i butikker over hele verden.


Helmut Langs ståstærke principper


Der er ingen tvivl om, hvilket udtryk du finder hos Helmut Lang. Allerede i starten af 90’erne blev modehuset kendt for at bruge high-tech materialer og for sine minimalistiske design. Derfor er én af de mest kendte styles fra brandet også den klassiske suit i sort eller hvid samt denim-kollektionerne.

Vi har samlet det hele til dig, så du kan finde alt det, du har brug for hos Miinto. Her finder du alt fra den klassiske T-shirt til hverdagen til kjoler, jakker og bukser. Fælles for alle styles er, at du får den bedste kvalitet, så du kan nyde godt af materialer som uld og slidstærkt denim.


Få den perfekte garderobe


Der er særligt én ting, der er essentiel i enhver garderobe. For når det kommer til basic T-shirts og de klassiske bukser, hersker der ingen tvivl om, at det betaler sig at give lidt ekstra for den høje kvalitet. Det har du muligheden for ved at få Helmut Lang ind i din garderobe. Så kan du nemlig vinke farvel til halvdårlige materialer og deforme styles og i stedet skifte det ud med basics, hvor der er tænkt over enhver detalje.

Så gå på jagt i vores store udvalg lige her, og find dine favoritter. Vi garanterer dig for, at du finder dine nye favoritter til garderoben, som du kan bruge til både hverdag og fest. Vi sender det hele til dig inden for få hverdage, og du finder mere end 3000 brands hos Miinto, så du kan være sikker på at få de bedste styles i klædeskabet.

Ryd alle filtre

Helmut Lang

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.