Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

HOLZWEILER

Hvis du elsker mode, der er funderet omkring nysgerrighed og godt håndværk, er Holzweiler lige noget for dig. Her får du et norsk modebrand, der er vokset frem gennem en søskendefloks store interesse for mode gennem mange år, og som i dag har skabt et brand, der værner om alt det, der er vigtigt, når det kommer til de bedste items i garderoben.

Vi har gjort det nemt at finde alle de bedste styles fra Holzweiler her på siden. Det skal nemlig være enkelt for dig at shoppe vaskeægte skandinavisk mode, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Vi giver dig rå detaljer, feminine snit og smæk på de lækreste pastelfarver, du finder lige nu.


Historien om Holzweiler


En familieforretning er en helt særlig fortælling, når det kommer til Holzweiler. Det norske modehus blev stiftet i 2012 af søskendeparret Susanne og Andreas Holzweiler. Efter at have haft et modeagentur i mange år ville de starte deres eget brand i deres egen ånd – nemlig med fokus på nysgerrigheden og det solide håndværk.

Den første kollektion bestod blandt andet af silketørklæder i samarbejde med den norske kunstner Martin Whatson, og i 2014 udvidede Holzweiler deres kreativitet ved at lancere en Ready-To-Wear-kollektion.

Deres DNA står klart i alle deres kollektioner. Der er fokus på natur, kultur og stærke statements, der er med til at forme de rå kollektioner, der bærer præg af enkelthed, elegance og klassikere. Det har gjort Holzweiler til et internationalt modehus i dag med flagship-butikker. Store retailers og prestigefyldte butikker over hele verden.


Find alt til garderoben, og skil dig ud


Det er ikke altid nemt at finde det, du drømmer om til din garderobe, men måske Holzweiler er lige præcis det modehus, du har brug for. Kollektionerne byder nemlig på smukke pastelfarver, tidløse design og evige klassikere, der har det perfekte snit og de fineste former.

Du finder noget for både mænd og kvinder, og særligt pastelfarverne er omdrejningspunkt i mange at kollektionerne. Her kommer det legende element ind, hvor der er gjort plads til de små detaljer, der stadigvæk sørger for et enkelt udtryk, så du kan bruge alle styles til både hverdag og fest. Derudover kommer de klassiske snit og design, der er nyfortolket og skabt med kærlighed for de små detaljer, der gør den store forskel.

Der er ingen tvivl om, at Holzweiler elsker at forny og udvikle. Du finder de pasformer, der er essentielle til din garderobe, og hvor du ikke behøver at tænke på hurtige trends, der forsvinder igen. Her får du nemlig serveret klassikerne på stribe, så du selv kan vælge dine favoritter.


Køb Holzweiler hos Miinto


Vi har gjort det nemt at få opgraderet garderoben med det helt rigtige, og hvor kvalitet og opmærksomhed på modebranchens vedvarende tendenser spiller en rolle. Derfor har vi selvfølgelig alt det bedste fra Holzweilers kollektioner samlet til dig lige her. Du finder både noget til mænd og kvinder, og kollektionerne inkluderer alle aldre, så der med garanti er noget for dig.

Shop løs her på siden, hvor du med garanti kan definere dig selv og finde outfits, der fungerer som dit personlige statement.

Ryd alle filtre

Holzweiler

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.