Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Hummel

Hummel er ét af Danmarks absolut største sportsbrands og har oprindeligt tyske aner, ligesom flere andre populære sportsbrands som PUMA og Adidas. I dag er Hummel et æstetisk sportsmærke med kerneværdier, som atleter, sportsfolk og almindelige kvinder og mænd skal kunne identificere sig med. Det handler både om at skabe sportstøj og -udstyr, der beskytter, støtter og er komfortabelt og ikke mindst i et design, du får lyst til at iklæde dig igen og igen. Hummel har plantet sine rødder i krydsfeltet mellem sport og livsstil, og hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af produkter fra det smarte brand, som bliver ved med at imponere med kreative design og innovative teknologier.

Et brand med tyske aner og sublim kvalitetsbevidsthed

Før kontrakterne, før agenterne og før ”billion dollar stadiums”… Dér var Hummel. Hummel blev grundlagt i 1923 og har mere end 90 års stolt historie bag sig. Det er i dag et dansk fodtøj- og sportsbrand med dybe rødder inden for især fodbold og håndbold. Brandet er et af de ældste og mest dedikerede brands i branchen, og deres ikoniske ”chevrons” er og bliver altid et symbol på, hvordan de kan lide at gøre tingene anderledes – og altid med en twist (og en hel masse) karakter. Dette er værdier, som gælder for mange af virksomhedens sponsorater rundt om i verden og ofte grundlaget for, de bliver valgt til frem for andre sportsbrand. Hummel har oprindeligt tyske aner, og fundamentet blev lagt i en forstad til Hamborg i 1919 af brødrene Albert og Michael Ludvig Messmer. Visionen var dengang at producere og udvikle fodboldstøvler, som både egnede sig til tørt og vådt underlag, således spillerne kunne stå ordentligt fast på banen i alle typer vejrforhold. Knap 40 år efter, i 1956, blev Hummel opkøbt af forretningsmanden, Bernhard Weckenbrock, som satte dit unikke præg på Hummel og udformede en stor del af brandidentiten, vi kender i dag.

Hummel – it all comes down to sport

Alt, hvad Hummel gør, starter og slutter med sport. Det gælder inden for alle deres forskellige underbrands som Hummel Sport Style og Hummel Hive såvel som for alle deres samarbejder med designere og berømtheder. Selv deres populære børnekollektioner er centreret omkring sportstøj, som er designet og produceret til aktiv leg og bevægelse. I 1990’erne fik Hummel endelig en saltvandsindsprøjtning, da Christian Stadil hoppede i uniformen og blev ny ejr af firmaet. Stadil satsede nemlig stort og genlancerede klassiske retro styles og positionerede Hummel som mere end et eminent sportsbrand – nemlig også et trendsættende sportsbrand. Hummel skabte et væld af sports- og athleisure-wear, som uden problemer både kunne benyttes på og uden for banen. T-shirts, bukser, tasker og sko fra Hummel skabte pludseligt blikfang i gadebilledet, men også på store sportshold som AGF, Real Madrid, SC Freiburg, Aalborg Håndbold, TTH Holstebro, herrelandsholdet i fodbold og mange, mange flere.

Find dine sportsfavoritter fra Hummel hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af sportstøj og -sko fra Hummel og andre populære brands som Nike og Reebok, og vi sørger løbende for at tilføje nye produkter til sortimentet her på siden, således du altid kan finde nye styles fra det danske sportsbrand hos os. Hummel udvikler og skaber sportstøj til børn, unge og voksne, og du finder både sko med fokus på innovative teknologier og sublime pasformer og støtte samt smarte jakker og svedabsorberende og åndbare sportstights. Udvalget er stort, og vi lader det være op til dig at finde dine nye Hummel-favoritter.

Filter

63 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1