Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HUNTER

Hunter er en fodtøjsproducent med base i Skotland, som har udviklet sig fra at være et typisk britisk brand til at være et globalt brand med salg i hele verden. Hunter blev grundlagt i 1856, da amerikaneren Henry Lee Norris kom til Skotland for at producere gummistøvler. Brandet steg dog først i popularitet en del år senere, da verdenskrigene hærgede, idet Hunter var leverandør til den britiske hær. I 1955 lancerede Hunter den velkendte gummistøvle – Green Wellington – som stadig er en del af produktsortimentet hos Hunter. Den unikke gummistøvle var og er populær blandt aristokrater og kongelige i Storbritannien, hvorfor Hunter er blevet udnævnt til officiel leverandør til det kongelige hof.

Moderne kvalitets gummistøvler

Den moderne udgave af Hunter er stadig garant for kvalitetsprodukter, men produktsortimentet er udvidet betragteligt. Derfor er Hunter synonym med et stort udvalg af gummistøvler såvel som andet fodtøj, som henvender sig til et bredt spektrum af mennesker – fra trendy, unge piger til kongelige i Storbritannien. Succesen er et resultat af, at Hunter formår at udvikle produktsortimentet, så det altid er tidssvarende og tiltaler trendsættere inden for mange kulturer. Derfor er Hunter garant for moderigtige gummistøvler med unikke detaljer og feminine linjer, som tiltaler et stort udvalg af unge og moderigtige kvinder. Med andre ord – Hunter har gjort det fedt at gå i gummistøvler.

Miinto.dk har samlet et kæmpe online sortiment af lækre produkter fra Hunter, der kan styles med ethvert item i din garderobe. En investering i Hunter sko, vil du ikke blive ked af, da skoene er produceret i holdbart materialer og udover det i et flot og minimalistisk design. Miinto.dk har samlet Hunter sko i et væld af farver, designs og størrelser, så der er noget for enhver smag og behov.

Se hele vores store online udvalg nedenfor.

Ryd alle filtre

Hunter

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.