Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ICHI

ICHI skaber tøj, der er let at bruge og let at elske. De sætter en dyd i at skabe enkle og tilgængelige design, som mange forskellige kvinder kan identificere sig med og få glæde af – uanset personlig stil og lejlighed.

Hos ICHI har de et mål om at skabe kvindetøj, der kan styles på et væld af måder. Det skal være nemt at bruge i mange forskellige sammenhænge og i mange forskellige konstellationer. Derfor er der også i høj grad fokus på enkelthed og elegance hos dette brand. Enkle styles med rene linjer er nemme at implementere i garderoben, og de kan mixes og matches på kryds og tværs. Dét er netop en af grundtankerne bag ICHI.


Modetøj, der er til at forstå


Hos ICHI har de et mål om at skabe kvindetøj, der er nemt at forstå, og som det er nemt for dig at identificere dig med. Der er ikke så mange dikkedarer, og hos dette brand behøver mode således ikke at være mere indviklet end som så. Deres tøj skal være tilgængeligt og nemt at bruge. Netop derfor er der fokus på enkle styles hos dette mærke.

Desuden gør de hos ICHI meget ud af at levere tøj til gode priser. Dette hænger igen sammen med tilgængeligheden. Du kan altså her regne med at få fingrene i lækkert kvindetøj i et fornuftigt prisleje, og det gør det nemmere for dig at kunne udtrykke din personlige stil både til hverdag og til fest.


Rå femininitet med et personligt touch


ICHIs designfilosofi er grundlæggende bygget op omkring enkel elegance og femininitet. Dette bliver krydret med en smule kant i form af rå detaljer. Generelt ligger en stor del af det unikke i brandets items i netop detaljerne. Det gør, at mange af produkterne umiddelbart er minimalistiske i deres udtryk, men alligevel har særpræg, der gør dem til noget for sig, hvis du kigger nærmere efter.

Brandet gør gerne brug af tidens trends, men de gør det altid på en måde, som er tro imod deres veletablerede designunivers. De ønsker at favne bredt, og de ønsker at følge med tiden, men det skal altid være på deres egne præmisser.


Skab et personligt look ved at mixe og matche styles fra ICHI


Idéen bag ICHI er, at du skal have mulighed for at udtrykke din personlighed igennem din tøjstil. Ved at kombinere forskellige styles fra brandet, kan du skabe dit helt eget look. Nok er de mange design umiddelbart enkle i deres udtryk, men når de bliver kombineret på den rigtige måde, kan du opnå et helt unikt udtryk.

For eksempel leger de hos ICHI gerne med håndtegnede mønstre. Kombinerer du flere items med mønstre, får du et yderst iøjnefaldende look. Det kunne eksempelvis være en mønstret nederdel stylet med en mønstret top eller skjorte samt en lækker jakke. Ønsker du at skabe et mere afdæmpet look, kan du eksempelvis vælge at bruge en enkel kjole sammen med smukke sko og en fin taske. Der er masser af muligheder, og med tøj fra dette brand er idéen netop, at du skal lege med forskellige kombinationsmuligheder for at opnå det look, der giver allerbedst mening for dig.

Ryd alle filtre

ICHI

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.