Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ILSE JACOBSEN HORNBÆK

Ilse Jacobsen Hornbæk er et dansk brand, der oplever en kæmpe succes i Danmark såvel som store dele af verden. Brandets navn er et resultat af, at brandet er skabt af designeren Ilse Jacobsen som har en dyb kærlighed og passion for den nordkystlige bydel Hornbæk. Ilse Jacobsen Hornbæk blev lanceret i 1993, og i starten bestod produktsortimentet af ganske få modeller – men meget er dog sket siden 1993. Ilse Jacobsen har vist sig at være noget af en kreativ designer, der formår at kombinere skandinaviske designdyder med internationale trends. Derfor er Ilse Jacobsen Hornbæk i dag et brand med design og salg af dametøj, modesko, damestøvler og accessories såvel som eksklusive gummistøvler og regnjakker.


Voksende imperium


Ilse Jacobsen lancerer nye kollektioner to gange årligt, og brandets produktsortiment appellerer til kvalitets- og modebevidste kvinder i alle aldre – gummistøvler fra Ilse Jacobsen er et ´must´ i enhver fashionistas skokollektion. Derudover er brandet også synonym med et unikt udvalg af accessories såsom tasker, bælter og smykker, der kommer på gaden i løbet af året. Det er en strategi, der har virket for Ilse Jacobsen Hornbæk, hvorfor brandet har åbnet 16 konceptbutikker rundt om i verden. Derudover sælges modetøj, sko, gummistøvler, regnjakker og accessories fra Ilse Jacobsen Hornbæk i et væld af lande, der er fordelt på flere kontinenter – herunder Australien og Nordamerika. Den store succes er et bevis på, at brandets forkærlighed for feminint, unikt og minimalistisk design er et hit hos modebevidste kvinder over hele verden. Ilse Jacobsen Hornbæk formår dog at kombinere smukt design med stor kvalitet, komfort og en fantastisk pasform. Se nedenfor det store udvalg fra Ilse Jacobsen Hornbæk.

På Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra Ilse Jacobsen Hornbæk. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

IFind inspiration til dit næste køb hernede under, og shop løs.

Ryd alle filtre

Ilse Jacobsen Hornbæk

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.