Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ISABEL MARANT

Siden 1994 har Isabel Marant været en del af det store modebillede over hele verden. Efter den første kollektion blev præsenteret i 1995, er brandet udelukkende vokset gennem en række forskellige samarbejder og unikke styles, der har sit helt eget udtryk. Isabel Marant er i dag synonym med fransk finesse, flotte mønstre og styles, som du kun kan holde af.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg fra Isabel Marant til både mænd og kvinder. Til manden er der rig mulighed for at gå på jagt blandt t-shirts, skjorter og bukser, mens der for kvinderne er alt, hvad hjertet begærer inden for en fuldt udstyret garderobe.


En enkeltmandsvirksomhed voksede frem


Tilbage i 1967 blev Isabel Marant født, og allerede 30 år senere kunne hun skrive titlen som årets bedste kvindelige designer på sit CV. I dag bærer en lang række af verdenskendte personligheder som Sienna Miller, Kate Moss og Alexa Chung de mange smukke silhuetter fra den franske designer, og det er med god grund.

Det hele startede tilbage i 1987, hvor Isabel Marant arbejdede for Michel Klein i Paris, og hvor hun fik lov til at arbejde på projekter for blandt andet Chloé. Syv år senere valgte hun at starte sit eget modebrand med selv samme navn som hendes eget: Isabel Marant. I 1998 åbnede hun sin første butik i Paris, og hvor de efterfølgende butikker også fandt sted i denne by.

Foruden brandets lancering af sin første linje til børn i 2004 samarbejdede Isabel Marant også med Anthropologie 2006, som blev ét ud af mange efterfølgende samarbejder. I dag er Isabel Marant kendt fra samarbejder med H&M og Adidas for blot at nævne nogle få.


Fransk stil med knald på


Isabel Marant har altid arbejdet ud fra princippet om at skabe kollektioner med tøj, som udelukkende bestod af styles, hun selv ville bære. Derfor er alle kollektioner baseret på en række meget simple og klassiske styles, såsom sorte bukser, skræddersyede jakker og klassiske skjorter. Disse styles bliver i stedet til noget helt særligt på baggrund af de mange mønstre, frynser, blonder og perler, der gør Marants design til noget helt særligt.

I dag finder du også en række forskellige sneakers fra Isabel Marant. Her er du garanteret et flot design i de bedste materialer og med en komfort, som du ofte skal lede længe efter. Vi har selvfølgelig samlet det hele til dig her på siden, så du kan udforske de mange kategorier fra det franske brand.


Køb det hele hos os


Det er ikke kun franske brands, som du finder hos Miinto. Vi har samlet mere end 100 forskellige modebrands, som alle er kendt for at levere tøj og sko i gode materialer og med tanke på kvalitet, komfort og klima. Derfor kan du shoppe det hele hos os, og vi sørger for at sende det direkte hjem til dig. Du får det hele samlet i én og samme pakke, så du slipper for at skulle modtage pakker af flere omgange, men i stedet kan glæde dig til at modtage din samlede ordre.

Ryd alle filtre

Isabel Marant

Side 1 Af 22