Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JACQUEMUS

Vender vi blikket mod den franske modescene, finder vi Jacquemus blandt nogle af de største designere inden for de senere år. Den unge designer, der i en alder af 19 år præsenterede verden for sin første kollektion, har skabt et modebrand, der leger med innovative silhuetter, print og snit, der med garanti vil blive båret smukt af enhver. Vi har gjort det nemt for dig at gå på jagt i det store udvalg blandt Jacquemus’ kollektioner, og derfor finder du et væld af forskellige styles her på siden. Miks Jacquemus med andre franske modehuse som Gucci eller Saint Laurent, og bliv iklædt fransk luksusdesign fra top til tå. Du kan selvfølgelig også gå på udkig i mere end 3.000 andre brands og udvælge alle dine favoritter.

Jacquemus må siges at være et af de navne, som verdenskendte designere skal holde øje med. Der gik ikke lang tid, fra Simon Porte præsenterede sin første kollektion ganske uofficielt, inden der blev hvisket i krogene verden over om navnet Jacquemus. Derfor finder du også et imponerende udvalg af Jacquemus’ design her hos Miinto, hvor vi altid bestræber os på at være på forkant med moden.


Ung designer med store drømme


Simon Porte Jacquemus er en fransk designer, født i 1990, og som er stifter af sit eget modebrand med selv samme navn. I en alder af 19 år præsenterede han sin første kollektion til kvinder, som hurtigt blev støttet af Rei Kawakubo. Dette blev startskuddet for en bragende karriere for den unge franskmand, der allerede som 19-årig leverede legende detaljer på kjoler, bluser og bukser, som mange af de store og kendte modedesignere hurtigt begyndte at snakke om.

Man skulle ikke tro, at Jacquemus ville ende som modedesigner, når man ser nærmere på hans baggrund. Sammen med sin mor og far voksede han op under forholdsvis trange kår, hvor det kun var faderens arbejde som bonde, der forsørgede dem. Simon voksede op som enebarn og tilbragte meget tid sammen med sin mor. Faktisk var det moderens pludselige og overraskende død, der gav Jacquemus skubbet til at begynde sin karriere som modedesigner i 2009.

Året efter blev Jacquemus stiftet, hvor han lod sine venner bære sine design i forskellige butikker under Vogues modenat i 2010, der fandt sted i Paris. Det var et bevidst forsøg på at fremvise sine design, hvilket resulterede i en eksklusiv invitation til Paris Fashion Week i 2012 med henblik på, at Jacquemus skulle fremvise sine nyeste design.

Alt det hårde arbejde har haft sin indflydelse på populariteten af og efterspørgslen på brandet. I starten brugte Jacquemus forskellige materialer, som primært blev anvendt til arbejdstøj førhen. Han fandt inspiration i gamle film, som han transformerede med simple snit og smukke detaljer til de kollektioner, der senere skulle blive nogle af de mest omtalte ved internationale modeshows.

Jacquemus har været en del af flere forskellige samarbejder inden for de seneste år, og i 2017 kunne brandet byde velkommen til en skolinje. I 2019 blev tøjkollektioner til mænd også en realitet for Jacquemus samt håndtasker og hatte. Hver kollektion fra Jacquemus kan nu kreere et helt outfit i samme stil, og efterspørgslen stiger kun for hvert nyt design, han kommer med. Hos Miinto kan du finde både tøj, tasker og andet tilbehør fra nye og gamle kollektioner. Vi bestræber os på altid at have noget til enhver smag og enhver sæson fra Jacquemus.


En designer, der elsker sit ophav


Simon Jacquemus har i langt de fleste af sine kollektioner ikke lagt skjul på, at han er stolt af sit ophav og den region, han kommer fra. Hans baggrund betyder så meget, at han i 2019 dedikerede en hel kollektion til sin hjemegn. Le Coup de Soleil blev fremvist på en lokal lavendelmark for at markere den jordnære forbindelse, som karakteriserer hans kollektioner. Mens Jacquemus’ design er simple i deres snit og farvevalg, kan du stadig tilføje en hel del kulør og personlighed med de mange accessories fra brandet.

Det store udvalg af tasker præsenterer dig for et væld af farver, der kan sætte gang i enhver samtale. Hvis ikke de vovede farver er nok til at tiltrække sig opmærksomhed, vil de moderne og skæve design af taskerne gøre det. Jacquemus har lavet mange forskellige tasker, men det er svært at finde to, som er ens. Derfor får du også med garanti en taske, som vil vende hoveder og vække beundring foruden din egen beundring, selvfølgelig.


Jacquemus-design til hverdag og fest


Det må siges at være et nik til Simons ophav, at tøjet fra Jacquemus er velegnet til både hverdag og fest. På tværs af de mange kollektioner finder du alt lige fra små shorts, der kan bruges til fitnesstræning, til en sweater, der passer perfekt til et afterski-arrangement, eller en kjole i skrigende pink, som ingen vil kunne overse på dansegulvet. Du finder selvfølgelig også en version af den lille sorte kjole, som enhver kvinde næsten må eje til enhver tænkelig begivenhed.

Men udover de mange iøjnefaldende items findes der også de lidt mere simple stykker tøj, som fint kan bruges en dag på kontoret eller til et møde. Det er nemt at sammensætte de forskellige design og print til et helt sæt, som vil komplimentere hinanden. Du kan altid finde inspiration i smukt tøj til mænd og kvinder fra Jacquemus – som med brandets sommerkollektion fra 2021, L’Amour, der fandt sin inspiration i et simpelt landligt bryllup eller en høstfest.


En stil, du ikke kan undvære


Jacquemus har en karakteristisk stil, som er svær ikke at forelske sig i. Han henter sin inspiration fra arbejdslivet, hvor han arbejder med klassiske materialer og snit med få detaljer, og hvor de bliver holdt så originale som muligt. Derudover vil vores udvalg byde på styles, der er svære at undvære i garderoben i og med, at du både finder overdele og underdele, der anvendes på et væld af forskellige måder i din garderobe.

Som nævnt vil du støde på innovative silhuetter, hvor de originale snit har fået tilføjet afgørende detaljer. Det betyder også, at du kan være sikker på at finde styles til både mænd og kvinder, der på én og samme tid er tidløse, originale og unikke. Hvert enkelt design bærer tydeligt præg af brandets særkende, og Simons vedvarende indflydelse fornægter sig ikke. Det er ikke overraskende, at Simon i 2017 blev nomineret til en plads i Vogues’ Forces of Fashion, hvor mange andre store navne i modebranchen har delt ud af deres viden om en evigt forandrende modeverden.

Jacquemus fortsætter med at udfordre moden med sine vovede design og skæve silhuetter. Det er en stil, som gang på gang overrasker, hvilket må siges at være en force for brandet. Alene det faktum, at hver kollektion bliver præsenteret ganske anderledes end så mange andre modekollektioner, siger en del om, hvad intentionerne er bag brandets design. Om det er en kærlighedserklæring til brandets hjemstavn med et modeshow i en lavendelmark eller en modig præsentation på en flere meter lang catwalk langs strandkanten, er det med til at gøre brandet Jacquemus til noget helt særligt.


Jacquemus designer til high fashion og den enkelte forbruger


Når Jacquemus vælger at præsentere en ny kollektion på så vovet og anderledes maner, er det tydeligt, at der først og fremmest er tænkt på det samlede udtryk med kollektionen. Kollektionerne tæller outfits, som den gængse dansker måske ikke har tænkt sig at iføre sig i hverdagen, men den inspiration og mod, som kendetegner brandets design, kan også løfte din stil til nye højder.

Vi er forelskede i de smukke tasker og solbriller, som Jacquemus vælger at præsentere på den lange catwalk. Selvom det måske ikke altid er alle af brandets design, som passer til hverdagsbrug, har vi hos Miinto valgt at føre enkelte af disse vovede stykker tøj. Vi tror på, at mode mest af alt handler om den enkelte person, der forelsker sig i det enkelte stykke tøj og vælger at fremvise det med stolthed.


Shop hele udvalget online hos Miinto


Vi synes ikke, at du skal bruge lang tid på at opgradere garderoben. Derfor har vi samlet de største brands inden for mode her på siden, så du kan klare alle dine indkøb på ét og samme sted. Vi har tøj og accessories til hele familien og inden for mange forskellige prisklasser. Når du bestiller hos os, sørger vi for at sende det hele til dig inden for få hverdage. Du får det selvfølgelig direkte til din hoveddør, hvis du foretrækker dette.

Dette gælder selvfølgelig også, når du vælger et hvilket som helst produkt fra Jacquemus. Om du vil sammensætte et helt outfit, er op til dig. Vi kan kun anbefale, at du husker en af de meget specielle håndtasker fra Jacquemus. Du finder ikke mere særprægede tasker end disse modeller, som ovenikøbet skriger på opmærksomhed med hver deres unikke farve. Selvom taskerne er ensfarvede, er den valgte farve så unik og højrøstet, at den er svær ikke at lægge mærke til i nattelivet eller i hverdagen for den sags skyld. Hvorfor skulle du ikke forkæle dig selv lidt ekstra med en helt særlig accessory denne ene gang?

Find det hele her hos Miinto allerede i dag, og vær ikke bange for, om varen passer netop til din stil. Vi kan altid hjælpe med at returnere den pågældende vare og efterfølgende sikre, at du får en modsvarende, der passer præcis til dig.

Ryd alle filtre

Jacquemus

Side 1 Af 16