Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Jacquemus

Vender vi blikket mod den franske modescene, finder vi Jacquemus blandt nogle af de største designere inden for de senere år. Den unge designer, der i en alder af 19 år præsenterede verden for sin første kollektion, har skabt et modebrand, der leger med innovative silhuetter, print og snit, der med garanti vil blive båret smukt af enhver.

Vi har gjort det nemt for dig at gå på jagt i det store udvalg blandt Jacquemus’ kollektioner, og derfor finder du et væld af forskellige styles her på siden. Miks Jacquemus med andre franske modehuse som Gucci eller Saint Laurent, og bliv iklædt fransk luksusdesign fra top til tå. Du kan selvfølgelig også gå på udkig i mere end 3.000 andre brands og udvælge alle dine favoritter.

Ung designer med store drømme

Simon Porte Jacquemus er en fransk designer, født i 1990, og som er stifter af sit eget modebrand med selv samme navn. I en alder af 19 år præsenterede han sin første kollektion til kvinder, som hurtigt blev støttet af Rei Kawakubo. Dette blev startskuddet for en bragende karriere for den unge franskmand, der allerede som 19-årig leverede legende detaljer på kjoler, bluser og bukser.

Året efter blev Jacquemus stiftet, hvor han lod sine venner bære sine design i forskellige butikker under Vogues modenat i 2010, der fandt sted i Paris. Det var et bevidst forsøg på at fremvise sine design, hvilket resulterede i en eksklusiv invitation til Paris Fashion Week i 2012 med henblik på, at Jacquemus skulle fremvise sine nyeste design.

Jacquemus har været en del af flere forskellige samarbejder inden for de seneste år, og i 2017 kunne brandet byde velkommen til en skolinje. I 2019 blev tøjkollektioner til mænd også en realitet for Jacquemus samt håndtasker og hatte.

En stil, du ikke kan undvære

Jacquemus har en karakteristisk stil, som er svær ikke at forelske sig i. Han henter sin inspiration fra arbejdslivet, hvor han arbejder med klassiske materialer og snit med få detaljer, og hvor de bliver holdt så originale som muligt. Derudover vil vores udvalg byde på styles, der er svære at undvære i garderoben i og med, at du både finder overdele og underdele, der anvendes på et væld af forskellige måder i din garderobe.

Som nævnt vil du støde på innovative silhuetter, hvor de originale snit har fået tilføjet afgørende detaljer. Det betyder også, at du kan være sikker på at finde styles til både mænd og kvinder, der på én og samme tid er tidløse, originale og unikke.

Shop det hele online hos Miinto

Vi synes ikke, at du skal bruge lang tid på at opgradere garderoben. Derfor har vi samlet de største brands inden for mode her på siden, så du kan klare alle dine indkøb på ét og samme sted. Vi har tøj og accessories til hele familien og inden for mange forskellige prisklasser. Når du bestiller hos os, sørger vi for at sende det hele til dig inden for få hverdage. Du får det selvfølgelig direkte til din hoveddør, hvis du foretrækker dette.

Filter

709 resultater

  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8

Næste
  • 1
  • 2
  • 8

Side 1 af 8