Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JÉRÔME DREYFUSS

Jérôme Dreyfuss er en verden af lækre lædertasker, der er både tidløse og elegante. Tasker, der wowede de parisiske kvinder og nu er kendt over hele verden. Og det er der god grund til. Jérôme Dreyfuss, der er manden bag modemærket, grundlagde brandet tilbage i 2002. Lige siden har det handlet om ægte luksus og om at være fri til at udtrykke din egen personlige stil. Dét er netop, hvad du kan med de stilede tasker fra Jérôme Dreyfuss.


Historien bag Jérôme Dreyfuss


Manden bag navnet Jérôme Dreyfuss blev født i Nancy i Frankrig og startede allerede som helt lille med at have en passion for at designe. Det kom til syne, da han begyndte at sy tøj til sine skolekammerater. Da han blev ældre, begyndte han at læse mode, men stoppede, da han ikke kunne se meningen med at læse til noget, som krævede kreativitet. Men moden og design af tøj er og bliver et vigtigt element i hans tasker – også i dag.

Succesen startede for alvor med lanceringen af Jérôme Dreyfuss’ debutkollektion af accessories med navnet Roots de Luxe. Det var et øjeblikkeligt hit hos parisiske kvinder. Roots de Luxe blev født ud af et ønske om at skabe enkle, men elegante, stykker af det fineste læder og materialer af højeste kvalitet. Jérôme Dreyfuss’ ønske var at skabe en mere autentisk, ubekymret og tilgængelig luksus, som ikke var så stram og konstrueret, som man tidligere så den.


Jérôme Dreyfuss er skabt med kvinden i fokus


Helt fra begyndelsen var fokus for Jérôme Dreyfuss at skabe for kvinden og have hendes krop som det vigtigste element. Det er noget, der er helt tydeligt i taskernes design. Taskerne er helt lette, bløde og fleksible i looket og er designet til harmonisk at tilpasse sig kvindens krop. De er samtidig lavet, så de kan følge hendes bevægelser, og så hun er fri og ubegrænset i sin færden. De kvindelige former og kvinders situationer spejler sig derfor tydeligt i taskerne.

Netop derfor kan du nemt genkende et taskedesign fra Jérôme Dreyfuss. Udtrykket er blødt og flouncy, så den følger dine bevægelser og former sig efter det, du har liggende inde i tasken. Dét gælder uanset størrelsen og typen af taske, hvilket gør tasken meget genkendelig i gadebilledet og lækker at have med på farten.


Et mix af praktik og elegance


Alle taskerne har fået et mandligt navn for at vise, at de kan fungere som den perfekte partner i hverdagen. Den enkelte taske kan rumme alt, hvad du måtte have brug for – uden at blive bøvlet at have med. En taske, der kan bruges dag ud og dag ind som en naturlig forlængelse af dit outfit og krop. Dét er tanken bag taskerne fra Jérôme Dreyfuss.

Alle taskerne fra det franske brand kan fungere som all-in-one-tasker, der kan rumme det hele, men det er samtidig letvægtstasker, hvilket vil sige, at du altid vil kunne have din taske med dig – også selvom den er proppet med alle dine essentials. Taskerne er derfor designet til kvinder og den hverdag og de situationer, de befinder sig i. Perfekt til en moderne globetrotter som dig.

Det bløde design på taskerne opstod, da Jérôme Dreyfuss skar i et stykke læder på samme måde, som han ville have gjort det med en kjole. Derfor er den blød og tilgængelig som en kjole, der smyger sig om kroppen.


Tasker i alverdens former


Selvom alle taskerne har samme æstetik i forhold til det bløde og fleksible look, er bredden stor. Det betyder, at du altid vil kunne finde en taske, der matcher din personlige stil hos Jérôme Dreyfuss. Fra boheme-skuldertasker med flæser til læderbæltetasker, der er både praktiske og pæne. Du finder store og små tasker, nitter og rene overflader – og mange forskellige farver. Ofte er de dog holdt i jordfarver, der også stammer fra læderet.

Formålet med taskerne kan variere, fordi paletten er så stor. Tag en lille taske med guldkæde som rem med på en tur i byen, eller vælg en semistor skuldertaske, der kan bruges igen og igen som din hverdagstaske. Fælles for taskerne er de ultralækre materialer og den høje kvalitet. Det er to elementer, som Jérôme Dreyfuss aldrig går på kompromis med.

Det betyder også, at den taske, du vælger, kan holde i lang tid. Vi bruger tasker hver eneste dag og i mange forskellige situationer, og derfor er det vigtigt, at de kan holde til lidt af hvert. Og det er der ingen tvivl om, at taskerne fra Jérôme Dreyfuss kan.


Køb Jérôme Dreyfuss hos Miinto


Hos Miinto finder du et stort udvalg af Jérôme Dreyfuss. Vi elsker brandets stil, bløde materialer og høje kvalitet. Og vi er sikre på, at du vil gøre det samme. Derfor har vi nøje udvalgt de pieces, som vi synes fortjener mest. Det gælder alt fra små clutches, der kan bruges til festen, til skuldertasker, der kan bruges til hverdagens gøremål. Vi gør det nemt for dig at finde lige netop den taske, der matcher både din stil og dine behov.


Nøje udvalgte partnere og mindskning af overproduktion


Dét er, hvad du får hos Miinto. Vi samarbejder nemlig med lokale butikker landet over, så vi kan støtte dem og samtidig få fat i de mest unikke items på markedet. Vi sætter vores lid til at støtte vores partnere og bruger stor energi på at finde de helt rette, der kan give dig det bedste udvalg. Vores motto er, at når vores partnere vokser, så vokser vi også. Derfor giver vi dem så meget indsigt og data, som vi kan, for at de også kan sælge endnu bedre.

Det stærke samarbejde med vores partnere og fysiske lokale butikker betyder også, at vi har mulighed for at mindske overproduktion. Et emne, der ellers er stort i modebranchen, og som vi gerne vil gøre en forskel indenfor. Ved at bruge det sortiment, som allerede ligger i butikkernes lagre, undgår vi at producere mere end højst nødvendigt. Så når du køber din Jérôme Dreyfuss-taske hos os, får du derfor mulighed for at passe på vores klode med mindre overforbrug.

Ryd alle filtre

Jérôme Dreyfuss

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.