Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

J.Lindeberg

J. Lindeberg er et svensk brand med stor succes, som har specialiseret sig i design og produktion af modetøj til kvalitetsbevidste mænd. Den store succes afspejles i brandets mange konceptbutikker, som er placeret på mondæne adresser i verdens modemetropoler såsom Los Angeles, Miami, New York, Osaka, Seoul, Hong Kong, Malmø og København. J. Lindeberg har base i Stockholm, og brandets herretøj sælges i mere end 30 lande over hele verden, samtidig med at brandet er populært hos internationale stjerner såsom Brad Pitt, Justin Timberlake, Ashton Kutcher, Kevin Dillon og Bono samt den svenske golfspiller Jesper Parnevik.

Brandets popularitet hos internationale modeikoner er et symbol på, at J. Lindeberg er garant for unikt og trendy herretøj, som er beriget med en aura af eksklusivitet.

Enkel og sofistikeret

J. Lindeberg præsenterede den første kollektion af herretøj for offentligheden i 1997, og brandet er lanceret af den kreative designer Johan Lindeberg, som før lanceringen af J. Lindeberg var en del af designteamet hos Diesel. J. Lindeberg er synonym med to årlige kollektioner af modetøj, som er kendetegnet ved et enkelt og sofistikeret look med enkelte, lækre detaljer, hvorfor brandet er garant for tidløst, men ikke traditionelt design. Derudover lancerer J. Lindeberg en årlig kollektion af golf- og skitøj, som er beriget med et eksklusivt look. Dermed tilfører J. Lindeberg ski- og golfentusiaster en moderigtig og unik stil.

Miinto.dk har samlet et unikt udvalg af modetøj til herre. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

106 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2