Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JUICY COUTURE

Det amerikanske brand Juicy Couture blev stiftet i 1997 og har siden fået global opmærksomhed, især på brandets tracksuits i velour. Og det sjove er, at det faktisk var Madonna, der i 2001 gjorde disse tracksuits trendy, da brandet designede et sæt specielt til hende. Siden da er outfittet også blevet fremhævet og gjort populært af kendisser som Britney Spears, Paris Hilton og Jennifer Lopez.

Brandets design er atletisk og hverdagsagtigt og kan derfor anvendes bredt. Looket er casual og afslappet og udformet i rare materialer. Køb for eksempel en lækker hættetrøje og et par joggingbukser for at opnå total komfort. Brandet forhandler desuden sneakers og sko samt accessories som tasker og ure. Du kan se et stort udvalg af fede items fra det amerikanske brand her på siden.


Keep it casual med Juicy Couture


Designet fra Juicy Couture er ret tydeligt amerikansk, og det tager dig med til lækre dage i Californien. Looket er ungdommeligt, relaxed og simpelt. Hvis du mangler et nyt, fedt sæt joggingtøj, er brandet helt sikkert det rigtige for dig. Desuden kan du også shoppe forskellige sko, både højhælede og sneakers. Disse er lige så gennemførte som resten af udvalget og derfor helt i stil med tøjet og det overordnede design.

Du kan helt sikkert blive klar til både sommer og vinter med vores udvalg af tøj fra Juicy Couture. Shop shorts, T-shirt og buksedragter i komfortable design for at have en afslappende sommer. De er også perfekte til udlandsrejser, hvor det er lækkert at have noget blødt på. Til den kolde tid er det perfekt med et tracksuit. Der er næsten intet bedre end at kunne gå rundt i lækkert joggingtøj, når det suser udenfor.


Shop det ikoniske tracksuit hos Miinto


Hos Miinto kan du shoppe et lækkert udvalg af items fra Juicy Couture. Du kan selv besøge de forskellige underkategorier eller lade dig inspirere ved at kigge blandt de mange produkter. Husk, at du i toppen af søgningen let kan filtrere efter for eksempel størrelse, pris og farver. Du kan ligeledes filtrere efter udsalgsvarer eller popularitet. På den måde får du hurtigt de resultater, der passer til dig.

Hos Miinto sætter vi en dyd i at have et stort udvalg, som er tilgængeligt og bliver præsenteret på en ordentlig og let måde. Vi går ind for en god onlineshoppingoplevelse og gør alt, hvad vi kan, for at være så brugervenlige som muligt.

Shop fede produkter fra det amerikanske brand i dag, og få – foruden hurtig levering – også gratis fragt ved køb på over 499 kroner. Har du fået fat i en forkert størrelse, eller sidder tøjet ikke som forventet? Ingen problemer. Vi tilbyder selvfølgelig gratis ombytning og retur inden for 14 dage. Shop i dag på Miinto mellem tusindvis af dine favoritbrands, og bliv klar til enhver lejlighed – hvad end du skal til fest, på ferie eller mangler design til hverdagen. Vi har det hele hos Miinto, og vi er så glade for, at du kigger forbi.

Ryd alle filtre

Juicy Couture

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.