Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

KAFFE

Kaffe er et dansk og højtelsket brand, som altid leverer perfekt stil med perfekt timing. Deres værdier er simple: feminin enkelhed, unikke detaljer samt klassiske kreationer med en afslappet twist. Brandet tilbyder den naturlige feminine kvinde en moderne skandinavisk stil, og deres kollektioner består primært at tidløse klassikere med smukke feminine detaljer. Deres fantastiske materialer, pasformer og alsidige stilarter giver dig et ubesværet og raffineret look helt ud til fingerspidserne. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af Kaffe clothing, og uanset om du er på udkig efter en feminin og blomstret kjole eller simple basisstyles, finder du det her på siden.


Skandinavisk elegance siden 1993


Kaffe så første gang dagens lys i Ikast i 1993, og fra dag ét har de forsynet den naturlige kvinde med moderne, skandinaviske styles. De er loyale over for fortiden ved at bevare klassiske elementer og snit i eksempelvis skjorter og kjoler, men samtidigt tror de også på fremtiden ved at nyfortolke på gamle klassikere og vække dem til live med spændende farver, prints og mønstre. Med mere end 25 års erfaring ved Kaffe om nogen, hvad der rør sig på den skandinaviske modescene, og de sørger hele tiden for at have en finger på pulsen i forhold til nye trends og tendenser. Ikke desto mindre er og bliver Kaffe clothing lig med tidløse design med smukke feminine detaljer og silhuetter. I dag er brandet en del af DK Company, som er en succesfuld modegruppe og en af Europas største og mest veletablerede modeleverandører med brands som Gestuz, Inwear og B-Young under sig.


Kaffe – et brand med en grøn dagsorden


Kaffe bekymrer dig om menneskene og planeten, og de ved, de spiller en rolle i at sikre et bedre sted, som de næste generationer kan vokse op i. De ønsker at efterlade et mindre miljøaftryk, og derfor lægger de stor vægt på at forbedre livet for dem, der arbejder i produktionen, og generelt hele miljøet. Sammen med DK Company har de skabt en bæredygtig strategi, hvormed de blandt andet handler gennem godkendte leverandører og er kreative i forhold til brugen af bæredygtige materialer i deres forskellige kollektioner. I fremtiden vil du ganske enkelt opleve, at mange flere af de styles, som bliver lanceret, er skabt i bæredygtige materialer.


Feminine og klassiske silhuetter med et afslappet touch


Kaffe er synonym med unikke kollektioner af bluser, jeans, cardigans, sweaters og især kjoler, som appellerer til den moderne kvinde med en forkærlighed for mode og kvalitet. Designstilen hos brandet er overordnet domineret af bløde former og farver med et afslappet touch, og selvom de er tro over for de klassiske design, formår de stadig at indfange tiden største trends på fineste vis. Kollektionerne fra Kaffe clothing består af et væld af styles, som hver især er beriget med lækre detaljer i form af print, logoer, mønstre og spændende farvekombinationer. Derudover stræber brandet efter at komplimentere og fremhæve dine kvindelige former med deres skønne silhuetter, figursyede styles og bælter samt bånd i taljen på bluser og kjoler. Hos Miinto.dk finder du et stort udvalg af Kaffe clothing, og vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan finde nye styles fra det højtelskede brand her på siden.

Ryd alle filtre

Kaffe

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.