Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

KANGAROOS

KangaROOS er – på trods af det australsk-klingende navn – et amerikansk brand, som så dagens lys i 1979, hvor chefdesigneren var den ivrige motionist og arkitekt Bob Gamm. De første modeller fra KangaROOS bestod af løbesko med en lille lomme på ydersiden med plads nok til et par mønter eller andet. Løbeskoene blev en succes fra start, og KangaROOS solgte mere end 700.000 løbesko om måneden i starten af 80´erne. I denne periode var mange førende sportsstjerner med til at promovere sko fra KangaROOS, hvorfor deres udvalg af løbesko og sneakers var populære hos den amerikanske ungdom. I slutningen af 80´erne begyndte brandets nedtur, og deres produkter forsvandt hurtigt fra markedet.


Comeback med innovativt look


I 1999 opstod brandet igen, og KangaROOS lancerede nye kollektioner af modesko, lædersko, sneakers, støvler, sandaler og accessories til store såvel som små, hvorfor KangaROOS igen forbindes med lækre og moderigtige sko til børn og voksne. Derfor sælges sko fra KangaROOS også i mere end 60 lande, som spreder sig ud over adskillelige kontinenter. I Danmark har KangaROOS vundet stor ros for deres udvalg af lækre børnesko, -sandaler og -støvler, men brandets modebevidste sneakers og modesko til unge mænd og kvinder har også gjort et indtog på den danske modescene. KangaROOS henvender sig primært til unge mænd og kvinder, som elsker et sporty look, men de unikke sko er perfekt til ethvert outfit.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko fra KangaROOS til modebevidste mænd og kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

KangaROOS

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.