Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

KAPPA

Italienske Kappa skaber moderne og funktionelle livsstilsprodukter til både mænd og kvinder. I deres forskellige styles og kollektioner finder du stilarter og detaljer, der går ud over tiden og identificerer en helt unik smag og måde at være på. Dog henter det autentiske brand også inspiration fra deres ikoniske styles for at fortolke dem på en helt ny måde. Visse kollektioner er nyfortolkninger af design, der positionerede brandet på den internationale modescene for mere end 50 år siden, men med islæt fra forskellige kulturer og referencer fra vores tid. Omvendt finder du også Kappa Authentic, som er en vaskeægte klassiker, der konstant genopfinder og skaber nye trends. Hos Miinto finder du et bredt udvalg af Kappa styles til mænd og kvinder.


Kappa er et varmblodet, italiensk sportsbrand med en sjov historie


Med mere end 50 år på markedet må Kappa siges at være blandt de førende mærker, ligesom Nike, Adidas og Puma, inden for sports- og livstilsprodukter på verdensplan. Det italienske brand har nemlig et skarpt øje for innovative design samt funktionelle og komfortable løsninger. Fortællingen om Kappa begynder dog et helt andet sted… I 1956 blev et lager af sokker, produceret af Maglificio Calzaturificio Torinese (MCT), fejlagtigt distribueret på markedet, og det blev startskuddet på en verdensomspændende succes. Fra dét øjeblik begyndte forhandlere og kunder at efterspørge de smarte sokker, og Kappa blev hurtigt førende på markedet for sokker. I 1968 blev MCTs barnebarn inspireret af John Lennon, som var iført i en militærtrøje på nationalt TV, og spottede hurtigt, der var potentiale i netop dette print. Derfor begyndte Kappa at producere unisex T-shirts med militærprint og tilpasset med militærstjerner og insignier. T-shirtsene gik som varmt brød, og det blev begyndelsen på dét Kappa, vi kender i dag, med det velkendte Omini-logo. Omini illustrerer ganske enkelt et ungt par, der læner ryggen mod hinanden og understreger, hvordan brandets varer både er for mænd og kvinder.


Kappa er farverigt, innovativt og moderne sportstøj og -udstyr til professionelle og amatører


I 1978 udkom Kappa med deres første kollektioner af sportswear til mænd og kvinder, og siden da tog det hurtigt fart. Populariteten steg hurtigt endnu en gang, da de blev sponsor for Juventus i 1979 og senere for det amerikanske OL-hold i LA i 1984. Kappa red om nogen på en modebølge, og den har de også formået at blive på op til i dag. Det italienske brand er sponsor for et væld af sportshold, og de leverer skarpe styles til et væld af sportsgrene som fodbold, basket, golf, rugby, volleyball, ishockey og mange, mange flere. Brandet har øje for innovative materialer og funktionelle design og sørger hele tiden for at optimere og forbedre eksisterende styles. Omvendt går de dog heller ikke på kompromis med design, da de ganske enkelt ønsker at levere smart sportstøj og -udstyr, som ikke blot er funktionelt, men som også ser flot ud. Kappa er efterhånden synonym med sportstøj som hoodies, T-shirts, bukser, sko og meget mere i høj kvalitet og fede design, der både er funderet i brandets originale udtryk, men som samtidig afspejler nutidens trends og tendenser. Derfor er brandet karakteriseret ved sportstøj i moderigtige design, ofte beriget med iøjnefaldende farvekombinationer og mønstre.


Lad dig inspirere af italienske Kappa, og iklæd dig populære sportsstyles


Hos Miinto finder du et væld af Kappa styles, og uanset om du er på udkig efter en hoodie, et par løbetights, en fed bøllehat eller noget helt fjerde, kan du finde inspiration her på siden. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget af Kappa samt andre populære brands som Nike og Reebok, således du altid kan få fingrene i nye, farverige og innovative design fra det populære brand.

Ryd alle filtre

Kappa

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.