Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KAREN BY SIMONSEN

Karen by Simonsen er grundlagt af den kreative designer Karen Simonsen, som havde gåpåmodet til at kaste sig ud i endnu et fantastisk modeprojekt efter sin tid i Munthe plus Simonsen. Derfor er Karen by Simonsen navnet på endnu en dansk succes i modebranchen, og brandet blev lanceret i 2008, og Karen by Simonsen har på ganske få år taget modebranchen med storm. Den store succes skyldes, at Karen by Simonsen formår at inspirere og berige modebevidste kvinder med lækkert og unik design med et eksklusivt look. Derudover er modetøj fra Karen by Simonsen kendetegnet ved fantastiske priser og lækre materialer, som – via de fine tekstiler – betyder, at dametøj fra Karen by Simonsen er blødt og komfortabelt.


Fremhæv din femininitet med Karen by Simonsen


Fra et designmæssigt perspektiv er Karen by Simonsen kendetegnet ved modetøj, som fremhæver den kvindelige femininitet og personlighed. Derudover er Karen by Simonsen garant for modetøj med et tidløst design, som er karakteriseret ved klassiske silhuetter og spændende detaljer såsom innovative materialer, lækre linjer og enkelte farvevalg. Karen by Simonsen er synonym med to årlige kollektioner af modetøj, som hver gang formår at symbolisere de hotteste trends i modebranchen – uden at miste den specielle aura, som kendetegner konceptet hos Karen by Simonsen. Designstilen er dog også inspireret af eksotiske indtryk, som indhentes på rejser til destinationer over hele verden.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj og sko til kvinder fra Karen by Simonsen. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Karen by Simonsen

Side 1 Af 2