Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Karl Lagerfeld

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

KARL LAGERFELD

Er du modeinteresseret og ved en ting eller to om de største og mest velkendte designere, har du helt sikkert hørt om modeikonet Karl Lagerfeld. Gang på gang leverer modehuset, og den kreative direktør bag, luksuriøse og elegante kollektioner af tøj, accessories, tasker, sko, parfumer, ure, briller, smykker og alt, hvad hjertet begærer til både mænd og kvinder. Der er ingen tvivl om, at Karl Lagerfeld befinder sig i toppen af de stærkeste modehuse.

Karl Lagerfelds tilgang til mode er både nyskabende og ambitiøs, og det har sikret modehuset en plads blandt de mest eksklusive i verden. Hos Miinto har vi samlet et solidt udvalg af produkter fra Karl Lagerfeld, så du kan klæde dig på i design i verdensklasse.


Luksustøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn


Karl Lagerfeld er en verdensberømt modedesigner, som er globalt kendt for sin banebrydende tilgang til stil. Kollektionerne fra Karl Lagerfeld er ofte kendetegnet ved kreativt, cool og tilgængeligt luksustøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn. Karl Lagerfeld har en unik tilgang til design med en innovativ digital strategi, hvor du kan finde mange spændende items til garderoben.

Karl Lagerfeld har tidligere været ansat hos Pierre Balmain og Chanel, men begyndte derefter sit eget modebrand. I 1978 lancerede han sin første duft til mænd og derefter en til kvinder. Med andre ord – Karl Lagerfeld er et musthave til dig, og det gælder både alt, hvad hjertet begærer inden for tøj og lækkert tilbehør. Så forkæl dig selv eller kæresten med blandt andet skønne dufte og luksuriøst tøj, sko og accessories fra Karl Lagerfeld. Er du først blevet draget af det franske Lagerfeld-univers, er det svært at komme ud igen.


Find ikoniske dufte, sko og accessories fra Karl Lagerfeld


Hans første duft til kvinder var ikonisk og blev en stor succes. Sidenhen har Karl Lagerfeld skabt flere fremragende parfumer, og i dag samarbejder brandet med Tommy Hilfiger på at skabe flere velduftende kollektioner. Så bliv forført af de skønne dufte fra Karl Lagerfeld, og bliv velduftende til enhver anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller specielle lejligheder.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af parfumer til mænd og kvinder fra Karl Lagerfeld. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og design, så der er noget for enhver smag, anledning og behov.

Skal du skille dig ud til festlige begivenheder, er det en sikker vinder at trække i lækre sko fra Karl Lagerfeld eller svinge en af hans cool og rå tasker over skulderen. Uanset om du er mest til sneakers med fede detaljer og et råt twist, eller om det er høje støvler eller sexede pumps, er der helt sikkert det rette par sko til dig. Hans karakteristiske, sorte tasker vil også være helt perfekte til en aften i byen. Som en ekstra bonus er de af høj kvalitet, og du kan derfor se dit køb af din Karl Lagerfeld-taske som en god investering for livet.


Tøj med et råt, fransk twist


Produkterne fra Karl Lagerfeld er til den selvstændige, modige kvinde, der tør at iklæde sig noget mere vovet og råt og skille sig ud. Her er tøjet ingen undtagelse. Om det er bluser, trøjer, bukser eller jakker, har hver en style et unikt udtryk. Tøjet kan bruges til de fleste anledninger, da det både emmer af noget luksuriøst og samtidig leder tankerne hen på punk og street. Det er den kombination, Karl Lagerfeld i dag er så kendt for.

Hvis du er særligt vild med den rå og cool stil, Karl Lagerfeld byder ind med, vil du sikkert også kunne lide vores andre franske brands. Kig endelig nærmere på brands som Balmain eller Zadig og Voltaire, der ligesom Karl Lagerfeld stiler efter det mere rå og kantede i deres design.

Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge for at finde det item, du leder efter. Når du har fundet det, du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele udvalget nedenfor og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Karl Lagerfeld

Side 1 Af 16

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.