Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Lacoste

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

LACOSTE

Der findes næppe mange mænd, kvinder eller dem midt imellem med kærlighed for mode og design, som ikke kender Lacoste og den lille, grønne krokodille, der pryder det franske brands logo. Det er selvfølgelig ikke uden grund.

Den velkendte grønne krokodille har vundet både mænd og kvinders hjerter, og den er efterhånden blevet ikonisk for franske Lacoste. Den er indbegrebet af sporty og dynamisk design fusioneret med elementer fra high-end fashion, hvilket tiltaler rigtig mange.

Det er svært ikke at elske Lacoste. Det gør vi hos Miinto, og derfor finder du også et stort udvalg af styles og items fra det populære brand hos os. Scroll gennem vores udvalg styles fra Lacoste til både børn, kvinder, mænd og sportswear, og shop dine favoritter nu.


En krokodille med stor succes: Alle kender Lacoste


Lacoste er et prima eksempel på, hvordan et lille logo har haft stor betydning for både brand-værdi og succes. Den charmerende krokodille er nemlig blevet symbolet på sporty og stilrent tøj i høj kvalitet. Det er dog ikke uden grund, at det netop er krokodillen, som er blevet det ikoniske logo for det franske brand. Historien om Lacoste ligger langt tilbage og er resultatet af et væddemål på tennisbanen om en krokodilleskindstaske. På banen stod tennisstjernen og den senere anerkendte designer René Lacoste, som både løb med tasken og kaldenavnet ”Krokodillen”. Dette væddemål og kaldenavn blev langt mere skelsættende, end hvad mange nok havde forestillet sig, og det udmøntede sig i både eksklusivt og komfortabelt sportstøj. I begyndelsen var det tiltænkt tennisspillere, men sidenhen udvidede de deres sortiment til også at indbefatte andre typer sportstøj og casual wear.


Lacoste er et univers af tidløs mode og tilbehør


Lacoste fik hurtigt succes med deres lækre sportstøj og casual wear, hvilket fik dem til at smede, mens jernet var varmt. Derfor udvidede de deres eksklusive sortiment til også at rumme praktiske sportssko, smarte sneakers samt parfume til både mænd og kvinder. Med Lacoste kan du altså både være klædt smart på ud til fingerspidserne og dufte som en million. De går ikke på kompromis med deres udtryk, heriblandt den velkendte grønne krokodille, og af den grund ses den som et bærende element i alle deres styles. Den fremstår både som et diskret logo på brystet af de populære poloer eller på siden af sneakers, men derudover pryder den hele fronten af T-shirts, sweaters eller på hvide klipklapper. Lacoste er kendetegnet ved deres luksuriøse og klassiske univers, der emmer af elegance og rene linjer, og de er tro over for det originale udtryk, som René Lacoste skabte i sin tid. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke har fingeren på pulsen, i forhold til hvad der rør sig i det internationale modebillede. Tværtimod. De bibeholder deres originale udtryk og kvalitet, men laver også nyfortolkninger inspireret af tidens trends og tendenser.


Lacoste gjorde sportswear cool


Selvom mange forbinder Lacoste med sportswear, og det også i vid udstrækning var sådan, da brandet startede, så er Lacoste i dag meget mere end kun sportswear. Mange Lacoste-elskere hiver nemlig også styles og items fra det franske brand ud af skabet i mange andre sammenhænge.

Lacoste har nemlig formået at gøre sportswear både cool og acceptabelt langt uden for tennisbanernes linjer og omklædningsrummene. Derfor spotter man også ofte den lille, grønne krokodille i både modebilledet og gadebilledet.

Selvom Lacoste stadig i mange sammenhænge har en sporty vibe, så bliver det ofte også anvendt på kontoret og i hverdagsoutfits. Man kan nemlig style cool, kontrastfyldte outfits med items fra det fransk brand, og det tiltaler naturligvis mange mennesker verden over.


Sådan styler du dine items fra Lacoste


Lacostes styles med den sporty vibe og det cool, underspillede udtryk kan styles til alle anledninger og til mange forskellige looks. Du kan derfor hyppigt hive dine Lacoste-items ud af skabet, uanset om du er på vej på studie, job, til fest, i biografen eller måske endda på date. Derfor får du også rigtigt meget for pengene, når du shopper Lacoste hos Miinto, fordi du klikker styles hjem, som du kan bruge igen og igen og i mange sammenhænge.

Style for eksempel den ikoniske Lacoste-polo med den lille, grønne krokodille på brystet med et par perfect fit-jeans, en oversized blazer, en cool sportscap og dine favoritsneakers for et perfekt hverdagsoutfit med sporty vibes og et underspillet og casual udtryk. Du kan style outfittet med chunky smykker og et chunky ur, hvis du vil skabe en cool kontrast i dit outfit og tone det sporty udtryk en smule ned.

Du kan også style din Lacoste polo med et cool suit, uanset om du er mand eller kvinde, for at bløde et formelt look en smule op og på den måde skabe kontraster og karakter til et meget traditionelt udtryk.

Du kan altså sagtens hive den lille, franske krokodille ud af skabet, selvom du ikke har intentioner om for alvor at få pulsen og ikke har sat motion på programmet.


Lacoste er mere en poloer


Selvom Lacoste er kendt for de ikoniske poloer med den lille krokodille på brystet, så er Lacoste mere end det. Når du scroller gennem Miintos udvalg af styles fra brandet, vil du hurtigt opdage, at du også kan klikke både sko, tasker, sweaters, bukser, pullovers, skjorter, undertøj, sæt og accessories i kurven.

Hvis ikke du kender ret meget til Lacoste endnu, kan du altså blive meget klogere, hvis du ser nærmere på vores store udvalg. Vi tør næsten garantere, at du finder mere end én ting, der passer ind i din garderobe.


Eksklusivt sportswear til mænd og kvinder


Lacoste har siden deres spæde start i 1930’erne skabt eksklusivt sportstøj med fokus på funktionalitet og design. Det engelske ordsprog ”dressed to succes” kommer virkelig til sin ret, når samtalen falder på den lille grønne krokodille. Du får nemlig ikke bare lækkert modetøj, der oser af overklasse og sporty flair, du får også en adgangsbillet til et eksklusivt fællesskab. Uanset om du er på udkig efter sportstøj, casual wear som den simple og ikoniske polo eller en velduftende parfume til mænd eller kvinder, vil det velkendte logo både møde anerkendelse og beundring på sportsbanen og i gadebilledet. Derudover er du garanteret sublim kvalitet og fleksibilitet i alle deres styles, hvilket bringer komfort ind i din garderobe.


Hvilke typer af Lacoste tøj kan jeg finde på Miinto?

Du kan finde en række forskellige typer af Lacoste tøj på Miinto, herunder poloer, T-shirts, sweatshirts, jakker og meget mere.


Hvordan ved jeg min størrelse i Lacoste tøj?

Du kan benytte vores størrelsesguide til at finde din perfekte pasform i Lacoste tøj. Husk dog at størrelserne kan variere lidt afhængigt af designet.


Kan jeg returnere eller bytte et Lacoste produkt købt fra Miinto?

Ja, hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere eller bytte det inden for en bestemt periode ifølge vores returpolitik.


Ryd alle filtre

Lacoste

Side 1 Af 21