Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Lacoste

Den velkendte grønne krokodille har vundet både mænd og kvinders hjerter, og den er efterhånden blevet ikonisk for franske Lacoste. Den er indbegrebet af sporty og dynamisk design fusioneret med elementer fra high-end fashion, hvilket tiltaler rigtig mange.

Lacoste er et prima eksempel på, hvordan et lille logo har haft stor betydning for både brand-værdi og succes. Den charmerende krokodille er nemlig blevet symbolet på sporty og stilrent tøj i høj kvalitet. Det er dog ikke uden grund, at det netop er krokodillen, som er blevet det ikoniske logo for det franske brand. Historien om Lacoste ligger langt tilbage og er resultatet af et væddemål på tennisbanen om en krokodilleskindstaske. På banen stod tennisstjernen og den senere anerkendte designer René Lacoste, som både løb med tasken og kaldenavnet ”Krokodillen”. Dette væddemål og kaldenavn blev langt mere skelsættende, end hvad mange nok havde forestillet sig, og det udmøntede sig i både eksklusivt og komfortabelt sportstøj. I begyndelsen var det tiltænkt tennisspillere, men sidenhen udvidede de deres sortiment til også at indbefatte andre typer sportstøj og casual wear.

Lacoste er et univers af tidløs mode og tilbehør

Lacoste fik hurtigt succes med deres lækre sportstøj og causal wear, hvilket fik dem til at smede, mens jernet er varmt. Derfor udvidede de deres eksklusive sortiment til også at rumme praktiske sportssko, smarte sneakers samt parfume til både mænd og kvinder. Med Lacoste kan du altså både være klædt smart på ud til fingerspidserne og dufte som en million. De går ikke på kompromis med deres udtryk, heriblandt den velkendte grønne krokodille, og af den grund ses den som et bærende element i alle deres styles. Den fremstår både som et diskret logo på brystet af de populære poloer eller på siden af sneakers, men derudover pryder den hele fronten af T-shirts, sweaters eller på hvide klipklapper. Lacoste er kendetegnet ved deres luksuriøse og klassiske univers, der emmer af elegance og rene linjer, og de er tro over for det originale udtryk, som René Lacoste skabte i sin tid. Det er dog ikke ensbetydende med, at de ikke har fingeren på pulsen, i forhold til hvad der rør sig i det internationale modebillede. Tværtimod. De bibeholder deres originale udtryk og kvalitet, men laver også nyfortolkninger inspireret af tidens trends og tendenser.

Eksklusivt sportswear til mænd og kvinder

Lacoste har siden deres spæde start i 1930’erne skabt eksklusivt sportstøj med fokus på funktionalitet og design. Det engelske ordsprog ”Dressed to succes” kommer virkelig til sin ret, når samtalen falder på den lille grønne krokodille. Du får nemlig ikke bare lækkert modetøj, der oser af overklasse og sporty flair, du får også en adgangsbillet til et eksklusivt fællesskab. Uanset om du er på udkig efter sportstøj, casual wear som den simple og ikoniske polo eller en velduftende parfume til mænd eller kvinder, vil det velkendte logo både møde anerkendelse og beundring på sportsbanen og i gadebilledet. Derudover er du garanteret sublim kvalitet og fleksibilitet i alle deres styles, hvilket bringer komfort ind i din garderobe.

Filter

1300 resultater

Side 1 af 13

Næste

Side 1 af 13