Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

LANVIN

Franske modehuse kender vi efterhånden godt til i Danmark. Her er Lanvin ingen undtagelse, og her er der tale om et modehus med vaskeægte fransk luksus, der samtidig kan kalde sig selv for et multinationalt brand. Siden 1889 er verden blevet beriget med brandets smukke kollektioner, der bygger på klassiske snit, skræddersyning og små detaljer, der hæver den klassiske garderobe til et nyt niveau.

Hos Miinto er vi vilde med Lanvin, og vi mener, at alle bør have brandet i klædeskabet. Hele familien kan blive klædt godt på og bære sig selv med stil til både hverdag og til fest. Lige her finder du vores sortiment fra det franske modehus, og der er nok at vælge imellem. Med items fra de helt nye kollektioner og fra de tidligere, er der også noget for alle. Så gå på jagt, og find nye kjoler med betagende ærmer, perfekte T-shirts, bukser og meget andet.


High fashion med stil


Lanvin er fransk mode, der er klar til at levere high fashion af allerbedste skuffe. Brandet blev stiftet helt tilbage i 1889 af Jeanne Lanvin, hvilket gør brandet til det tredje ældste i den franske historie, når det kommer til modehuse, der stadig er i fuld gang. I 1990 overtog Orcofi Group, og efterfølgende blev modehuset solgt til L’Oréal i 1996.

Selve historien bag begynder ikke som alle andre. Lanvin startede på baggrund af, at grundlæggeren Jeanne måtte designe tøj til sin datter, som netop var begyndt at få opmærksomhed fra en række mere velhavende mennesker i Frankrig. Efter en lang række efterspørgsler på de smukke og klassiske silhuetter begyndte Lanvin at designe kjoler til nogle af de mest velkendte kvinder i Europa.

I 1946 døde Jeanne Lanvin, men det franske modehus er siden da levet videre i bedste ånd. I dag designer modehuset high-end-fashion, der på den helt rigtige måde bærer præg af stor inspiration fra less-is-more-princippet. Der er nemlig tale om items, som du kan bruge igen og igen, og som kan matches på kryds og på tværs grundet deres enkle og stilrene design.


Bliv klædt godt på med Lanvin


Efter mere end 120 års designhistorie, hersker der stadigvæk ingen tvivl om, at Lanvin i dag er en favorit i mange garderober. For her får du alle de klassiske styles, som du ikke kan leve uden. Den hvide skjorte, aftenkjolen og de hvide sneakers, der bare holder for evigt. Lanvin forstår at kæle for detaljen, og derfor finder du også T-shirts med print og kjoler, der kan lidt ekstra. Her har ærmerne fået lidt længde og kjolen noget mere fylde.

Her er der blevet fundet den perfekte balance mellem klasse, kvalitet og skønhed, som er samlet i ét og samme brand. Du får fransk design, som vi kender det bedst, men i en form, der gør det anvendeligt hver eneste dag. Her på siden finder du vores store udvalg til både mænd, kvinder og børn. Det skal nemlig være nemt for hele familien at føle sig lidt bedre tilpas i Lanvin – for det garanterer vi dig for er tilfældet.

Ryd alle filtre

Lanvin

Side 1 Af 19

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.