Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

LEE

Lee er en amerikansk producent af jeans og denim-inspireret modetøj med en lang og stolt tradition for at levere herre- og dametøj i ypperste kvalitet. Lee blev grundlagt Lee Mercantile Company i 1889, hvor Henry David Lee begyndte at producere jeans i Salina i staten Kansas.

Lee var motiveret af den dårlig kvalitet af tøj og besluttede sig derfor at lave tøj af højere kvalitet. I de første år var Lee ikke en førende aktør, men i starten af 1900-tallet steg brandets popularitet markant – primært på grund af Lees innovative og unikke tilgang til design, som udmøntede sig i, at Lee var det første brand i verden til at producere jeans med lynlås.

Sidenhen har Lee fortsat den store fokus på udvikling af nye jeans såvel som modetøj, hvorfor brandet i dag er et populært brand over hele verden. Med andre ord – Lee er garant for lækre og unikke jeans til mange forskellige personligheder, og brandets jeans og modetøj er ideelt til modeelskeren, skateren, musikeren og den traditionelle cowboy. Den store fanskare betyder også, at Lee er synonym med forskellige jeans-modeller og pasform – herunder skinny, slim, loose, bootcut og straight. Derudover er Lee karakteriseret ved design, som på bedste vis formår at kombinere et klassisk look med de hotteste trends, hvorfor Lee altid er klar med nye og moderigtige jeans og modetøj til cool og trendy mænd og kvinder.

Ryd alle filtre

Lee

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.