Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

LES DEUX

Les Deux er kombinationen af flabet gadedreng og business. Brandet har et mål om at skabe lækker, gennemført herremode for alle. Det er stilrent, men har altid et spidsfindigt touch, der er med til at gøre det til noget særligt.

Historien om Les Deux er historien om to unge iværksættere med vidt forskellige baggrunde. Den ene er fra Nordsjælland, den anden oprindeligt fra Congo. De ønskede at skabe et brand, der kombinerede ikke blot disse to forskellige verdener, men også mange andre. Brandet skulle være for alle uanset etnicitet, alder, seksualitet, religiøs baggrund og politisk overbevisning. Dette holder de fortsat fast i, og derfor er Les Deux et mangfoldigt og inkluderende brand, der skaber tøj til alle moderne mænd.


Klæd dig i tøj fra et brand med stærke holdninger


Les Deux er i særdeleshed et mærke med holdninger. De har alle dage været fast besluttet på at skabe modetøj for alle. Du kan derfor i deres sortiment finde et bredt udvalg af lækre produkter, der kan indarbejdes i enhver garderobe. De mange styles er på én gang både klassiske og moderne, og du kan derfor også få glæde af dem uanset alder og personlig stil.

De mange lækre items fra Les Deux kan inkorporeres i din garderobe på mange forskellige måder. Der er rig mulighed for at style produkterne op eller ned, og du kan enten bruge flere af deres produkter sammen, eller du kan bruge dem sammen med din eksisterende garderobe.


Gadedreng møder overklassefyr


Les Deux balancerer mellem businessinspireret overklasse og flabet gadedreng. Det giver en spændende kontrast og resulterer i styles, hvor du altid kan spotte finurlige detaljer. Selvom dit look måske umiddelbart syner udpræget klassisk og enkelt, vil der være noget lømmelagtigt og spidsfindigt at finde i de små detaljer. Det er netop dette, der gør dette mærke til noget særligt.

Formålet med brandet er at forene mange forskellige verdener og livsstile, og det gør de ved at levere et afslappet og cool take på det klassiske look. Vil du have tøj, der både taler til din indre businessmand og din indre gadedreng, er Les Deux det oplagte valg.


Veludvalgte materialer giver et eksklusivt look


Hos Les Deux går de aldrig på kompromis med kvaliteten af deres materialer. Dette er med til at give tøj i et eksklusivt look, som desuden føles helt fantastisk at have på. Det skal være muligt for dig at leve dit liv til fulde i tøj fra dette brand, og netop derfor er det også væsentligt, at kvaliteten bliver prioriteret. Du kan eksempelvis finde produkter i egyptisk bomuld og silke i sortimentet. De veludvalgte materialer er med til at give det særlige finish, der gør Les Deux til noget helt særligt.

Vil du have skjorter, T-shirts og bukser i højeste kvalitet, er Les Deux værd at kigge nærmere på. Du får her herremode med masser af holdning, og du får på én gang både tidløse og trendbaserede design. Kollektionerne er en kombination af det kække og det classy, og det giver et helt unikt udtryk.

Ryd alle filtre

Les Deux

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.