Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Levi's

Se her på siden Miintos gode udvalg af Levi’s. Levi’s er en amerikansk tøjproducent, som har eksisteret siden 1853 af Levi Strauss. Tøjmærket er især kendt for deres klassiske og populære jeans, som de har haft stor succes med i hele verden. De populære jeans findes i alle afskygninger i form af skinny, klassiske, lavtaljede, højtaljede, og hvad man ellers kunne ønske sig. Levi's er et anerkendt mærke inden for modeverdenen, og de producerer løbende kollektioner med de klassiske og tidløse designs i jeans stof men tilfører samtidig nogle varianter med et twist alt efter modens tendenser. Deres cowboyskjorter er også med tiden blevet et stort hit. Levi’s er derfor et must-have i garderoben hos enhver modebevidst mand og kvinde. Her hos Miinto finder du et stort udvalg af Levi’s til mænd, kvinder og børn af både tøj og sko.

Ikoniske og klassiske kollektioner

Produktsortimentet fra Levi’s bugner af skjorter, jeans, kjoler, sko, bluser og meget mere. Ud over de klassiske produkter i cowboystof, er t-shirts med Levi's print også blevet et hit og er ofte set mikset med andre stilrigtige brands i modebilledet hos de kendte. Kollektionerne fra Levi’s bunder i gode materialer. Så dit tøj og sko fra Levi’s er altid af god kvalitet – dette gør, at du er sikret holdbart tøj, som du kan få glæde af på længere sigt. Du vil derfor ikke fortryde en investering i lækkert tøj eller sko fra Levi’s. Så skal du forny din garderobe med lækker kvalitetstøj, så er Levi’s mærket, du leder efter og Miinto.dk stedet, hvor du kan finde det. Miinto har samlet et kæmpe udvalg af tøj og sko til både mænd og kvinder fra Levi’s. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov.

Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Husk at når du shopper hos Miinto.dk, støtter du den lokale handel i Danmark, da vi repræsenterer butikker landet over. Vi har altid gratis fragt ved køb over 499 kr og hurtig levering. Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Filter

1594 resultater

Side 1 af 17

Næste

Side 1 af 17