Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

LIU JO

Hos Miinto kan vi ikke få nok af modebevidste brands. Derfor har Liu Jo uden problemer også fundet vej til vores hjerte og sortiment. Det italienske brand har nemlig en unik egenskab til at fremstille modetøj af høj kvalitet og i glamourøse design. Hvis du er vild med elegante kollektioner, kan du med fordel kigge videre på Liu Jo. Her på siden har vi samlet et imponerende sortiment, og du finder med stor sandsynlighed også items, som passer til din personlige stil.

Liu Jo har allerede fundet vej ind i garderoberne hos mange kvinder over det meste af verden. Tøjet fra det italienske designermærke kan nemlig fremhæve femininiteten hos enhver kvinde. Med fokus på det forførende, moderne og romantiske kan du være sikker på at have tøj, der får kvinden frem i dig. Udforsk det spændende udvalg, og find dine favoritter.


Stort udvalg af tøj til hverdag og fest fra Liu Jo


Hvis Liu Jo ikke allerede er en del af dit klædeskab, kan du med fordel få øjnene op for det moderne brand allerede nu. Med sans for detaljerne og nøje udvalgte materialer vil du have tøj, du formentlig vil elske at tage på igen og igen. Uanset om du er på udkig efter tøj til hverdag eller fest, har Liu Jo bluser, kjoler, sko, jakker og meget, meget mere til enhver anledning.

Du kan eksempelvis kombinere en elegant skjorte med et par enkle bukser til arbejde og hverdag. De små, feminine detaljer sætter prikken over i’et på dit stilfulde look, og du kan hurtigt pifte dit dagligdagslook op med en smuk overdel fra Liu Jo. Fuldend dit udtryk ved at kombinere din overdel med en chik nederdel, hvis du for alvor vil understrege det glamourøse ved din påklædning.


Shop feminint tøj fra Liu Jo i dag, og få hurtig levering


Der er masser af muligheder for flotte tøjkombinationer med Liu Jo. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænser for stilfulde påklædninger, og du kan altid være sikker på at se blændende godt ud. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, når der er dømt venindetid, eller du skal til en fest, kan du med fordel vælge at klæde dig på i tøj fra Liu Jo. Der findes en lang række af forskellige flotte kjoler, slim-jeans og smukke toppe, som passer til enhver festlig begivenhed.

Tøj fra Liu Jo er ikke bare flot at se på, det er også rigtig behageligt at have på. Det italienske brand fremstiller nemlig tøj med fokus på charmerende og velsiddende snit, så tøjet sidder rigtig godt på kroppen. Med Liu Jo kan du nemt sammensætte et outfit, der fremhæver det flotte ved din figur. De tidløse design gør samtidig tøjet klædeligt i mange år.

Hos Miinto tilbyder vi altid mere end 3.000 brands til skarpe priser. Har du forelsket dig i nogen af de mange styles fra Liu Jo, er der god grund til at shoppe allerede i dag. Vi garanterer nemlig altid en hurtig levering, så du kan tage dit nye tøj i brug allerede efter en-fem hverdage.

Ryd alle filtre

Liu Jo

Side 1 Af 52