Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MANOLO BLAHNIK

Manolo Blahnik. Smag på brandnavnet, og mærk, hvordan det emmer af eksklusivitet og luksus. Mærket er synonymt med smukke sko og er blandt andet blevet gjort kendt af Carrie Bradshaw fra Sex and the City, som gerne træder i et par elegante kunstværker.

Brandet er primært kendt for sine smukke kvindesko, men du finder i dag også herresko i deres sortiment. Derudover står Manolo Blahnik bag en række smukke accessories såsom tasker og bælter, som – akkurat ligesom skoene – kan være med til at sætte prikken over i’et på dit look. Shop legendariske Manolo Blahnik her på siden, hvis du vil have fingrene i noget af det ypperste inden for (sko)design.


Fra øglesko til modeimperium


Brandet Manolo Blahnik er skabt af manden ved samme navn, som ved et tilfælde begyndte at designe sko. Blahnik voksede op på en bananplantage på De Kanariske Øer. Her blev han blandt andet holdt med selskab af firben, som boltrede sig i familiens have. Den unge Blahnik var fascineret af deres fødder og begyndte at lave små sko til dem ud af sit slikpapir. Little did he know, at han flere år senere ville blive en af verdens mest anerkendte skodesignere.

Manolo Blahnik studerede kunst og scenografi i Paris, hvor han blev introduceret for Diana Vreeland, som – efter at have set Blahniks skitser – proklamerede, at han burde fokusere på skodesign. Den unge designer besøgte herefter en række italienske skoproducenter, hvor han snakkede med håndværkerne for at forstå kunsten bag skodesign. Efterfølgende slog han sig ned i London, og i 1971 designede han sit første par sko.

Efter kort tid åbnede Blahnik sin første butik i London, og derefter tog det hurtigt fart. I dag er Manolo Blahnik et af de bedst kendte skobrands i hele verden, og i 2007 blev Blahnik udnævnt kommandør i den britiske imperieorden for sin rolle i den britiske modeindustri.


Blahnik designer fortsat selv alle sine sko


Selvom de smukke designersko i dag er kendte og elskede verden over, og de har nok at se til hos dette eksklusive mærke, designer Manolo Blahnik fortsat selv alle sine sko. Han er Creative Director og bestyrelsesmedlem i virksomheden, imens hans niece er CEO.

Foruden at den prominente designer insisterer på selv at kreere alle sko med sit navn på, besøger han personligt skofabrikkerne i Italien hver eneste sæson. Han har en nær relation til håndværkerne, der fører hans visioner ud i livet, og han er altid med, når prototyperne på hans design kommer til live. På sine besøg udvælger han materialer og accessories og sørger for, at der bliver foretaget de nødvendige finjusteringer. Han har altså altid en finger med i spillet, når hans tegninger bliver til virkelighed.


Shop Manolo Blahnik, hvis du vil have det ypperste inden for skodesign


Enhver fashionista er bekendt med Manolo Blahnik. Det luksuriøse mærke er et af de mest kendte inden for skodesign, og som kvinde med en forkærlighed for sko kan du umuligt undgå at stifte bekendtskab med Hr. Blahnik og hans skokunstværker.

I dag finder du heldigvis ikke blot elegante kvindesko i sortimentet fra det kendte og elskede mærke. Som mand kan du også hoppe i et par flotte luksussko fra Manolo Blahnik, og desuden kan du – både som mand og kvinde – finde diverse skønne accessories i sortimentet fra dette brand.

Her på siden finder du vores udvalg af kreationer fra Manolo Blahnik. Har du spørgsmål til nogen af dem, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ryd alle filtre

Manolo Blahnik

Side 1 Af 3