Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Marc Jacobs

Marc Jacobs er en velkendt amerikansk modedesigner og er hoveddesigner for Marc Jacobs, ligesom han også står bag mærket Marc by Marc Jacobs. Marc Jacobs designede sin første kollektion i 1980, og har siden hen været chefdesigner for sit eget brand. Derudover har han i de seneste par år også været den kreative designer for det store ikoniske brand Louis Vuitton. I 2006 lancerede han for første gang parfumer, og disse er også steget hurtig i popularitet de seneste par år og bliver brugt af både mænd og kvinder verden over. I dag er Marc Jacobs’ produkter solgt på verdensplan, og har fået stor international anerkendelse med mere end 200 butikker i 80 lande.

Kombinationen af lækre designs, kollektioner og produkter, har medført brandets kæmpe succes, som det har den dag i dag.

Ikoniske kollektioner

Marc by Marc Jacobs brandet har gennemgået en rivende udvikling igennem sin tid på markedet, og chefdesigneren Marc Jacobs formår gang på gang at formidle sine kollektioner til verden med ikoniske produkter produceret i tidsløst design og af lækre materialer, som sikre forbrugeren med lækker og holdbar kvalitet. Derfor vil du ikke blive ked af en investering i Marc Jacobs produkter. De skønne produkter fra Marc Jacobs vil pynte i din nuværende garderobe. Derudover så har Marc Jacobs lavet utallige samarbejdskollektioner med forskellige kendte stjerner såsom Miley Cyrus, som har designet en t-shirt. Marc by Marc Jacobs henvender sig til et bredt publikum af modeelskere ved at kollektionerne har et touch af eksklusivitet, der appellerer til en bred skare af fashionistas, unge som ældre. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vælger at style dit produkt fra Marc Jacobs.

Hos Miinto finder du et kæmpe produktsortiment fra Marc Jacobs med skønne, moderigtige produkter, der kan styles til enhver anledning og look – uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller noget helt tredje, vil du altid kunne bruge Marc Jacobs som en del af dit outfit eller som duft. Hos Miinto kan du finde et spændende udvalg af lækre tasker samt velduftende parfumer til at forsøde tilværelsen. Miinto har samlet et stort udvalg af Marc Jacobs produkter i et væld af farver og så der er noget for enhver smag, look og behov. Se hele vores store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Husk, at du altid kan sortere på størrelse, farver mv. i menubjælkerne, så du nemmere kan få et godt overblik over vores store udvalg af Marc Jacobs.

Filter

926 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10