Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MARC JACOBS

Marc Jacobs er et veletableret, amerikansk brand, som er kendt for høj kvalitet og udsøgt design. Brandet har et særligt fokus på smukke tasker til enhver lejlighed, men producerer også mange andre skønne accessories. Du har altså rig mulighed for at pifte dit outfit op med items fra Marc Jacobs.

Her hos Miinto finder du en stor samling af design fra Marc Jacobs til alle køn og aldre. Foruden de mange accessories, står de bag elegante sko og alverdens former for tøj. Ydermere er Marc Jacobs kendt for deres parfumer.


Manden bag Marc Jacobs


Marc Jacobs er en velkendt amerikansk modedesigner og er hoveddesigner for Marc Jacobs. Han stod også bag mærket Marc by Marc Jacobs, som dog ikke eksisterer længere.

Marc Jacobs designede sin første kollektion i 1980 og har siden hen været chefdesigner for sit eget brand. Derudover har han været den kreative designer for det store ikoniske brand Louis Vuitton, men stoppede samarbejdet i 2014.

I 2006 lancerede han for første gang parfumer, og disse er også steget hurtig i popularitet de seneste par år og bliver brugt af både mænd og kvinder verden over. I dag er Marc Jacobs’ produkter solgt på verdensplan, og har fået stor international anerkendelse med mere end 200 butikker i 80 lande.

Kombinationen af lækre designs, kollektioner og produkter, har medført brandets kæmpe succes, som det har den dag i dag. Samtidig må man tage hatten af for designeren Marc Jacobs, som har været særdeles effektiv og i dén grad har formået at slå igennem i fashionindustrien. Faktisk har han gjort det så godt, at han har været på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden, ligesom han er udnævnt ridder af the Order of Arts and Letters i Frankrig. Han var desuden den yngste nogensinde til at vinde den prestigefyldte New Fashion Talent-pris fra Council of Fashion Designers of America, som han modtog i 1987.


Ikoniske kollektioner


Marc by Marc Jacobs brandet har gennemgået en rivende udvikling igennem sin tid på markedet, og chefdesigneren Marc Jacobs formår gang på gang at formidle sine kollektioner til verden med ikoniske produkter produceret i tidsløst design og af lækre materialer, som sikre forbrugeren med lækker og holdbar kvalitet. Derfor vil du ikke blive ked af en investering i Marc Jacobs produkter. De skønne produkter fra Marc Jacobs vil pynte i din nuværende garderobe.

Derudover så har Marc Jacobs lavet utallige samarbejdskollektioner med forskellige kendte stjerner såsom Miley Cyrus, som har designet en t-shirt. Marc by Marc Jacobs henvender sig til et bredt publikum af modeelskere ved at kollektionerne har et touch af eksklusivitet, der appellerer til en bred skare af fashionistas, unge som ældre. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vælger at style dit produkt fra Marc Jacobs. Vil du have the Marc Jacobs tote bag?


Fyld garderoben med Marc Jacobs


Du finder alt inden for både tøj, sko og accessories i udvalget fra Marc Jacobs. Du kan således snildt fylde hele garderoben med deres skønne sager. Gennemgående for deres produkter er, at de er i høj kvalitet og altid er produceret med sans for detaljen.

Mange af produkterne er klassiske med fokus på tidløs elegance. Det gør dem nemme at inkorporere i din eksisterende garderobe og sikrer, at du får produkter, du vil elske at bruge igen og igen. Dog kan du godt regne med, at der altid er spændende detaljer, der gør produkterne til noget særligt.

Foruden de mange tidløse design kan du finde produkter i udvalget fra Marc Jacobs, der virkelig er noget særligt. De er ikke bange for at gå deres egne veje og skabe items, der skiller sig ud. Hvis du gerne vil have items, der er noget ud over det sædvanlige, er Marc Jacobs således værd at se nærmere på.

I kollektionerne kan du se, at Marc Jacobs er inspireret af blandt andet grunge, hiphop og punk. Du kan altså finde masser af items i udvalget, som du ikke finder alle mulige andre steder. Gør dem til dine egne ved at inkorporere dem i din personlige stil og eksempelvis skrue op eller ned for punk vibes. Inspirationen fra grunge og punk viser sig også ved, at Marc Jacobs primært beskæftiger sig med sort, hvid og grå. Der findes selvfølgelig også mange farverige items i udvalget, men langt hen ad vejen bevæger vi os inden for gråtoneskalaen.


Et stort udvalg af Marc Jacobs-produkter


Hos Miinto finder du et kæmpe produktsortiment fra Marc Jacobs med skønne, moderigtige produkter, der kan styles til enhver anledning og look – uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller noget helt tredje, vil du altid kunne bruge Marc Jacobs som en del af dit outfit eller som duft.

Når du shopper hos Miinto, er du sikret et bredt udvalg af items, hvilket skyldes, at vi samarbejder med både små og store butikker over hele landet. I stedet for blot at have adgang til én forretnings varelager, har du altså adgang til varelagrene hos alle vores mange samarbejdspartnere. Det giver dig masser at vælge imellem. Samtidig kan det bidrage til, at du finder dine nye yndlingsprodukter fra Marc Jacobs til skarpe priser.

Hos Miinto kan du finde et spændende udvalg af lækre tasker samt velduftende parfumer til at forsøde tilværelsen. Miinto har samlet et stort udvalg af Marc Jacobs produkter i et væld af farver og så der er noget for enhver smag, look og behov. Se hele vores store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Husk, at du altid kan sortere på størrelse, farver mv. i menubjælkerne, så du nemmere kan få et godt overblik over vores store udvalg af Marc Jacobs. Der er nok at vælge imellem, hvad end du foretrækker et klassisk udtryk, eller der godt må være lidt mere spræl i de items, du fylder i klædeskabet.

Ryd alle filtre

Marc Jacobs

Side 1 Af 23

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.