Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

MARCELO BURLON

Vi kan ikke få nok af de italienske modehuse her hos Miinto, og når det kommer til Marcelo Burlon, er det ikke nogen undtagelse. For i en alder af 13 år flyttede den italienske designer til Porto, hvor han fik lov til at smage på storbylivet og vaskeægte italiensk luksus inden for mode. Det har resulteret i et eksklusivt brand af samme navn som ham selv, der finder sin nerve i én særlig form for udsmykning.

Her på Miinto vil vi gerne gøre det nemt for dig at købe dine favoritter. Derfor har vi samlet et stort udvalg fra Marcelo Burlon, der i de senere år er blevet særdeles populær herhjemme. Marcelo har noget for hele familien, hvor du kan være sikker på, at der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller design. I stedet får du italienske fornemmelser i streetwear-forklædninger på den helt rigtige måde.


Italiensk mode hele vejen igennem


Marcelo Burlon, der blev født tilbage i 1979, er vist det, man kan kalde for en italiener helt ind til benet. I dag kender vi ham som ejer af Marcelo Burlon, et modehus ved samme navn som ham selv, hvor han ligeledes fungerer som brandets kreative direktør. Derudover kan Marcelo Burlon skrive co-founder af New Guards Group på sit CV, der er en luksuriøs modeproduktion- og distributionsvirksomhed i Italien.

Marcelo Burlon finder din inspiration gennem alt det, han elsker. Derfor ser vi hvert eneste år forskellige kollektioner, der er inspireret af 90’ernes klubkultur og bjergene i Patagonien. Dette har resulteret i særligt ét motiv, der for mange er lig Marcelo Burlon. Her er de velkendte print med grafiske vinger blevet til et sandt statement for den italienske designer, der har vundet danskernes hjerter.


Simpelt med et touch


Når det kommer til vores udvalg fra det italienske modehus, er det dominerende element de store fuglevinger, du næsten ikke kommer udenom – heldigvis. Printet er blevet produceret på særligt sorte og hvide t-shirts, som giver Marcelo Burlon muligheder for at lege lidt med farverne. De klassiske vinger kommer ofte i helt blå nuancer, men i dag er dette blevet udvidet til sort/hvid, rødlige nuancer og mange flere.

Marcelo Burlon er det perfekte valg til hverdagsgarderoben, hvor du gerne vil have sweatshirts, t-shirts og andre dele, der egner sig ideelt til hverdagen, men hvor der er skruet lidt ekstra op for den sidste finish og detalje.


Køb det hele hos Miinto


Hos Miinto har vi gjort det nemt for dig at shoppe luksusbrands, og du finder mere end 3.000 forskellige brands her hos os. Derfor kan du shoppe alle dine yndlingsstyles fra Marcelo Burlon og alle de andre brands. Vi sørger for at sende det hele i én og samme pakke hjem til dig, og du skal blot vælge det, du gerne vil have. Dermed slipper du for lange timer i alverdens forskellige butikker, og i stedet kan du gøre det hele hjemme fra sofaen. Vi afsender din ordre inden for 1-3 hverdage og leverer den lige til din hoveddør.

Ryd alle filtre

Marcelo Burlon

Side 1 Af 10

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.