Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MARIA BLACK

Den dansk-irske guldsmed Maria Black, lancerede sin første kollektion i 2010, som byggede på ambition og lidenskab for ædelmetaller, og med en nyskabende ”fashion forward” tilgang til konceptuelt smykkedesign. Maria blev født i København med en livsdefinerende nysgerrighed på verdens kulturer og dette har ført hende ud på rejser rundt i Europa, Brasilien og Indien. Skabertrangen blev vækket af inspirationen og skønheden hun fandt på rejserne og førte til, at hun opdagede og udviklede sit naturlige talent for smykkedesign. Smykkerne fra Maria Black ebber af klassiske, diskrete og elegante linjer kombineret med rå, sexede og dramatiske former og elementer.


Berig dit look med Maria Black


Maria Black Jewellery er funderet på en enkel klar idé om, hvordan ædle metaller kan formes til smykker. Maria Black udfordrer den traditionelle måde at bære smykker på, hvilket fra begyndelsen har været en væsentlig del af hendes varemærke. Signaturkonceptet bag Maria Black Jewellery findes i synergien af de individuelle smykkedele, som kan kombineres på tværs af kollektioner og sammen skaber en unik og personlig helhed, der kan fremhæve ethvert udtryk. Maria Black Jewellery har etableret stærke medierelationer igennem internationale PR bureauer og har kontinuerligt omtale i nogle af verdens største modemedier som Vogue, Harper’s Bazaar, Elle og L’Officiel. Så forkæl dig selv med smukke smykker fra Maria Black – det vil tilføre et touch af elegance til dit look.


Sådan finder du et smykke fra Maria Black


Hvis du ligesom mange andre har forelsket dig i Maria Blacks nyskabende kollektion, kan det være svært at vælge de helt rigtige smykker. Maria Blacks konceptuelle smykkedesign rummer tidens mange forskellige tendenser og trends, der taler ind i flere forskellige smage og behov. Når du skal finde et smykke, kan du først og fremmest tage udgangspunkt i din hår- eller hudfarve, øjne og højde. De mange forskellige ædelmetaller, der senere er blevet forvandlet til en unik smykkekollektion, kan både bruges af mørkhårede, lyshårede, blåøjede eller brunøjede. Spørgsmålet er bare, hvad der passer bedst til dig.

Det er ikke alle kvinder, der er mere til sølv end guld eksempelvis. Dit valg af smykkets materiale og farve kan afhænge meget af, hvilken anledning du skal bære smykket i. Det kan også afhænge meget af sæsonens tendenser, hvis du er mere til sølv fremfor guld for eksempel. I modebilledet er der ingen krav til, hvordan du bør sammensætte dine smykker til dit outfit. Smykkerne kan som regel give prikken over i’et til et outfit, men der er ingen grænser for, hvordan du kan kombinere farver, former, mønstre og materialer. Derfor bør du tage udgangspunkt i din egen personlige stil – og så selvfølgelig dit humør.


Gode råd, når du skal vælge smykker fra Maria Black


På miinto.dk har vi sørget for, at du får et bredt udvalg af forskellige smykker fra Maria Blacks kollektion. Hvis du jagter en mere rå stil, kan du overveje at vælge et smykke i sølv. Sølv bliver for det meste forbundet med det mere afdæmpede og rå i modsætning til guldsmykker. Guldsmykkerne signalerer femininitet og elegance. Guldsmykkerne er altid en god investering, hvis du er mere til den klassiske stil, hvor smykker ikke i lige så høj grad skaber blikfang.

Det er begrænset, hvor revolutionerende smykketrenden har været de sidste par år. Dog er det tydeligt, at det er blevet mere og mere unikt at bære store og spraglede smykker, der kunne være taget ud fra din farmors smykkeskrin. De mere spraglede og dramatiske elementer bliver alligevel fortsat kombineret med de mere klassiske og elegante elementer. Fællesnævneren for især Maria Blacks smykker er, at de fokuserer på et godt håndværk og har hele vejen igennem et feminint fokus. Derfor bærer hendes kollektion også præg af, at hun har forsøgt at ramme flere stilarter i sin smykkekollektion.


Skab din egen smykkestil


Når du skal vælge smykker, er det vigtigste, at du kan se dig selv i de smykker, du køber. Smykker bidrager til at skabe smukke outfits, men samtidig kan de også være med til at fremhæve dine ansigtstræk eller øjne. Du skal derfor både være fokuseret på dit ansigt, men i lige så høj grad på dine outfits, når du skal vælge smykker. Hvis du i forvejen ved, du er mere en klassisk pige med en feminin stil, kan det være en god idé at vælge guldsmykker fra Maria Block. Hvis du derimod har en mere rå stil, kan du overveje at købe en halskæde i sølv og en matchende ring.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af smukke smykker til kvinder fra Maria Black. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Maria Black

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.